кожен салон-поддръжка?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
кожен салон-поддръжка?
колеги как се грижите за своите кожени салони на колите си?
Кое е по-хубаво от шведската тройка?БАВАРСКАТА тройка:)
Пробвал съм какви ли не спрейове и пасти и май, че най-добре става в чиста водица и кърпа "микрофибър" - добре изцедена !
Особено за лятото когато са отворени стъклата и е пълно с прахоляк и боклуци е идеално.
Така си чистя и тавана и колонките, че съм върл пушач и за един сезон става като в кебапчийница
И пак казавм - почти суха кърпата
Особено за лятото когато са отворени стъклата и е пълно с прахоляк и боклуци е идеално.
Така си чистя и тавана и колонките, че съм върл пушач и за един сезон става като в кебапчийница
И пак казавм - почти суха кърпата

- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Ако кожата ти е захабена някъде и искаш да я освежиш, отиваш до аптеката и купуваш Дефламол, това е паста за изгаряния, към 3лв е. Втриваш я в износената кожа, изчакваш малко да изсъхне(да знаеш че ако втриеш повечко може да съхне 2-3 дни не е ненормално
) и се радваш на супер кожа. Това е стар номер на кожарите и сарачите, пробвал съм го на кожени якета, изхабено и съсипано яке с туба дефламол за 6 месеца изглежда като ново.
П.С. става въпрос за по тъмни цветове(кафяво, черно), как ще се отрази на светли тонове не мога да ти кажа

П.С. става въпрос за по тъмни цветове(кафяво, черно), как ще се отрази на светли тонове не мога да ти кажа

ре
nsbob написа:Ако кожата ти е захабена някъде и искаш да я освежиш, отиваш до аптеката и купуваш Дефламол, това е паста за изгаряния, към 3лв е. Втриваш я в износената кожа, изчакваш малко да изсъхне(да знаеш че ако втриеш повечко може да съхне 2-3 дни не е ненормално) и се радваш на супер кожа. Това е стар номер на кожарите и сарачите, пробвал съм го на кожени якета, изхабено и съсипано яке с туба дефламол за 6 месеца изглежда като ново.
Ей това е съвет

После може да сложите специализиран препарат за полиране/запечатване на ЕСТЕСТВЕНАТА кожа. Има го и на БМВ и на VW и май е еднакъв.
Внимание: продуктите за гладка и за релефна кожа са РАЗЛИЧНИ!!!
nsbob написа:Ако кожата ти е захабена някъде и искаш да я освежиш, отиваш до аптеката и купуваш Дефламол, това е паста за изгаряния, към 3лв е. Втриваш я в износената кожа, изчакваш малко да изсъхне(да знаеш че ако втриеш повечко може да съхне 2-3 дни не е ненормално) и се радваш на супер кожа. Това е стар номер на кожарите и сарачите, пробвал съм го на кожени якета, изхабено и съсипано яке с туба дефламол за 6 месеца изглежда като ново.

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
a това изпробвано ли е върху салон на кола, хайде някой ако има преки впечатления да сподели. Много ще съм благодарен.

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
GVT написа:Doberman_vas написа:a това изпробвано ли е върху салон на кола, хайде някой ако има преки впечатления да сподели. Много ще съм благодарен.![]()
![]()
Изпробвано е баце
супер, още в събота ще духаме, че да изсъхне по-бързо

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Сега ти видях въпроса Ozir1S, и да ти кажа, не съм сигурен но силно се съмнявам да става за изк кожа. Просто нейните пори няма да поемат дефламола, не вярвам да го абсорбират изобщо, и няма да има ефект.
Лично непроверено мнение
Лично непроверено мнение

nsbob написа:Сега ти видях въпроса Ozir1S, и да ти кажа, не съм сигурен но силно се съмнявам да става за изк кожа. Просто нейните пори няма да поемат дефламола, не вярвам да го абсорбират изобщо, и няма да има ефект.
Лично непроверено мнение
Мерси

Деба тия дърти кочини!
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
еи това ме накефи, като се стопли малко ще тичам и азе до аптеката за постинори
щом е помогнало на други начи и на мене ще ми свърши работа

щом е помогнало на други начи и на мене ще ми свърши работа

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

14 мнения
• Страница 1 от 1