Проверка на здравината версия е36!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Проверка на здравината версия е36!!!
Днес както се прибирах се случи едно от най-гадните неща които могат да се случат на един ентусияст!@#$$%%##@!@!(псуване)
Удариха ме !!!!#$#@@#$(пак псуване)Ситуацията е следната правя аз ляв завой (при Ракова болница) зада си влеза в квартала отсреща седи един Пасат и чака ,аз си мисля :"аз съм с предимство той не тръгва(всичко това става без да сприрам само си го мисля) значи минавам:, да ама не.Ония без да погледне на дясно започва да си прави ляв завой.Най-гадното беше ,че аз го виждах как бавно се приближава без да мога да направя нещо ,само се молех да погледне и да набие спирачките!!!!!!!!!!Но не той си продължи удари ме странично ,аз подскочих изместихсе 30-40 см настрани и спрях.Дойде Кат написаха глупостите (аз не бях виновен) и си тръгнаха.Обаче сега имам проблем аз нямам застраховка ,той имаше , та кво да правя!
Иначе щетите не са много големи ,но не са и малки:Моята врата леко подвита,задната направо размазана и малко калника!
Пс:и на него не му се размина де въпреки че ме удари с бронята тя падна ,счупи фар ,предната решетка и малко от предния капак също се разкъртиха.
ПС:сега тръгвам зада ми направят оглед и да видя какво ще стане по нататък.........
Удариха ме !!!!#$#@@#$(пак псуване)Ситуацията е следната правя аз ляв завой (при Ракова болница) зада си влеза в квартала отсреща седи един Пасат и чака ,аз си мисля :"аз съм с предимство той не тръгва(всичко това става без да сприрам само си го мисля) значи минавам:, да ама не.Ония без да погледне на дясно започва да си прави ляв завой.Най-гадното беше ,че аз го виждах как бавно се приближава без да мога да направя нещо ,само се молех да погледне и да набие спирачките!!!!!!!!!!Но не той си продължи удари ме странично ,аз подскочих изместихсе 30-40 см настрани и спрях.Дойде Кат написаха глупостите (аз не бях виновен) и си тръгнаха.Обаче сега имам проблем аз нямам застраховка ,той имаше , та кво да правя!
Иначе щетите не са много големи ,но не са и малки:Моята врата леко подвита,задната направо размазана и малко калника!
Пс:и на него не му се размина де въпреки че ме удари с бронята тя падна ,счупи фар ,предната решетка и малко от предния капак също се разкъртиха.
ПС:сега тръгвам зада ми направят оглед и да видя какво ще стане по нататък.........
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
имаш копие от акта нали?
те там му пише застрахователната ГО компания...
при нея с акта... стискай палци да са от коректните...
иначе ти по г.м. димитров и наляво по дим. цанков ли?
а той? от цанков наляво по г.м. димитров?! или нещо бъркам...
клаксон явно си нямал... (то и моя не работи и няколко пъти съм се измъквал на косъм... требе да се оправи)
те там му пише застрахователната ГО компания...
при нея с акта... стискай палци да са от коректните...
иначе ти по г.м. димитров и наляво по дим. цанков ли?
а той? от цанков наляво по г.м. димитров?! или нещо бъркам...
клаксон явно си нямал... (то и моя не работи и няколко пъти съм се измъквал на косъм... требе да се оправи)
<br>
br
br
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
мда наистина, обясни как къде по точно е станало защото не можах да си пресъздам произшествието
А относно щетите, july's е прав отиди при компанията дето му е направена Гражданската Отговорност и действай
брат ми го бяха ударили преди 3-4 години и колата нямаше застраховка
за ожулена предна врата и извадено(не счупено) от щипките огледало му дадоха 140 лв
вярно компанията беше "Интер Америка" мисля но, мисля че от къдеот и да било ще вземеш някой лев
Нали за това са тея пусти граждански дето са задължителни

А относно щетите, july's е прав отиди при компанията дето му е направена Гражданската Отговорност и действай

Нали за това са тея пусти граждански дето са задължителни
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
.....значи до сега бях в Булстрад зада правят оглед на колата(аз имам застраховка гражданска ,но нямам друга) трябва да си призная ,че не очаквах да я огледат толкова обстойно както всъщност направиха,казаха ми да се обадя в понеделник зада ми кажат колко ще ми платят!
Значи белята стана на бл.Климент Охридски(това е този на който е Ракова болница) и Пловдивско поле(това е една малка уличка до спирката на 280 ,малко преди ОМВ-то като идваш откъм Ракова,през нея се влиза в Мусагеница).Та общо взето той излиза от квартала аз влизам в него и той блее и ме удря .....това е!
Значи белята стана на бл.Климент Охридски(това е този на който е Ракова болница) и Пловдивско поле(това е една малка уличка до спирката на 280 ,малко преди ОМВ-то като идваш откъм Ракова,през нея се влиза в Мусагеница).Та общо взето той излиза от квартала аз влизам в него и той блее и ме удря .....това е!
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
[quote="///M Power...(това е една малка уличка до спирката на 280 ,малко преди ОМВ-то като идваш откъм Ракова,през нея се влиза в Мусагеница).Та общо взето той излиза от квартала аз влизам в него и той блее и ме удря .....това е![/quote]
там не е ли с двойна непрекъсната и да е забранен левия завой
Ако става въпрос за същото место където си мисля аз
там не е ли с двойна непрекъсната и да е забранен левия завой

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
Имам право на ляв завой там просто лентите не са сменяни и седят от край време!
///m power, ти хубаво си ибл в Булстрад, ама нали на виновния ГО-то му е там и си им занесъл да си снимат протокола от КАТ?
това не го разбрах ?
аз им занесох протокола и те даже ми го взеха
///m power, ти хубаво си ибл в Булстрад, ама нали на виновния ГО-то му е там и си им занесъл да си снимат протокола от КАТ?
това не го разбрах ?
аз им занесох протокола и те даже ми го взеха
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
и на двамата ни е в Булстрад
- Mario Andretti