Успешна ли бе 2007 година за вас ?
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Успешна ли бе 2007 година за вас ?
На всяка нова година, към полунощ когато президенто
чете своето тържествено слово и поздравява нацията с настъпващата нова година ,във всеки един от нас се таи надеждата за по-добра, по-спорна нова година
Ето ,че сега 2007-ма изтича,има няма 10 дни и пак Дунавското хоро на Дико Илиев,шампанско,веселба ...
Каква беше изтичащата година за вас - успешна или не толкова,кой за какво не смогна или пък успя да свърши ,че и отгоре даже
Тук във форума честитихме не веднъж на младоженци, на хора закупили така мечтания автомобил.За тях това струва ми се е достатъчно ,за да помнят годината с хубаво
На мен лично второто полугодие ми донесе такъв сбръч
от работа ,че още не мога да се съвзема съвсем, явно нуждата от 5000 км на един дъх се чувстват повече от всякога
Много работа, много нещо, даже почивка успях да изляза едва тази седмица
Аз лично се надявам новата 2008 година да е годината в която да вляза в моето ново жилище
Георги Пенчев

Ето ,че сега 2007-ма изтича,има няма 10 дни и пак Дунавското хоро на Дико Илиев,шампанско,веселба ...

Тук във форума честитихме не веднъж на младоженци, на хора закупили така мечтания автомобил.За тях това струва ми се е достатъчно ,за да помнят годината с хубаво

На мен лично второто полугодие ми донесе такъв сбръч

Аз лично се надявам новата 2008 година да е годината в която да вляза в моето ново жилище

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Бизнеса ми дреме....!!! Аз дома съм си щастлив,не съм свалил гарда ,което в тия кьопави времена си е напредък,напазарувах здраво,само дето загубих близък човек ,въпреки и възрастен ,така че годината я водя горе-долу!!
Нека новата 2008ма е спорна и здрава за всички!
Аз от нея искам само увеличение на прекрасното ми семейство с една малка принцеска....
Нека новата 2008ма е спорна и здрава за всички!
Аз от нея искам само увеличение на прекрасното ми семейство с една малка принцеска....

Последна промяна SKISA на 21 Дек 2007, 9:47, променена общо 1 път
Бизнеса: гола-вода! Опит: яко нагоре.
Радвам се на 2-те си дъщери, голямата(9,5г.) ни донесе 4 златни медала по плуване, тя е моята гордост. Малката(1,5г.) ни радва с това как разучава света и новите за нея неща. Радвам се че сме живи и здрави, радвам се че споделям с вас, радвам се че помогнах на човек от форума без да го познавам, радвам се че имам сплотено и силно семейство!
Нека новата година да донесе 2 пъти повече от нещата който сте искали от старата!
УСПЕХ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!
Радвам се на 2-те си дъщери, голямата(9,5г.) ни донесе 4 златни медала по плуване, тя е моята гордост. Малката(1,5г.) ни радва с това как разучава света и новите за нея неща. Радвам се че сме живи и здрави, радвам се че споделям с вас, радвам се че помогнах на човек от форума без да го познавам, радвам се че имам сплотено и силно семейство!
Нека новата година да донесе 2 пъти повече от нещата който сте искали от старата!
УСПЕХ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!
за мен 2007 беше на приливи и отливи,започна много силно всичко беше на 6 и работата вървеше и личния живот и той така както и работата,но нещо се случи и колелото се завъртя на 180% към средата на годината и всичко надолу с главата,но за моя радост след рожденият ми ден на 17.11. всичко отново се нормализира и потръгна в стария си добър ритам,така че спокойно мога да категоризирам годината като една променлива,но все пак успешна за мен година.
Желая на всички весели празници и дано 2008 да е по добра за вас от 2007,но да е по слаба от 2009
Желая на всички весели празници и дано 2008 да е по добра за вас от 2007,но да е по слаба от 2009

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

натрупах много опит и знания. Хората които обичам и семейството ми са добре.
Само дето леко съборих едно дърво с Е34-ката, ама пък после си я оправих
дет се вика сам, с малко помощ от брачеда

P.S. Аааааа. И изпих огромно количество алкохол, ма другата се надявам да
изпия повече

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Много на приливи и отливи...
на моменти много тежка, на моменти много еуфорична...
честно казано обаче ми се иска да преключва вече и се надявам 2008 да е по-добра година за всички:) весели празници
на моменти много тежка, на моменти много еуфорична...
честно казано обаче ми се иска да преключва вече и се надявам 2008 да е по-добра година за всички:) весели празници

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
До септември бях доволен след това НЕ

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Годината за мен не започна по най-добрия начин, но от средата насам нещата се подобриха. Най важното е здравето на човек и в това отношение всичко е ОК за мен и за хората, които обичам и ме обичат. Да се надяваме, че следващата ще е по-добра от тази във всяко отношение!
На всичи желая здраве, благоденствие и много положителни емоции. Нека това, което правим да се случва и да носи удовлетворение на нас и на семействата ни!
Дано форумът ни бъде все така отворен към индивидуалните ни грижи, все така пъстър и интересен, а за колегите, които имаха сериозни препятствия през тази година - е поне като остарееме ще си спомняме за тях и ще ги разказваме!
Весела Коледа и Щастлива Нова Година

На всичи желая здраве, благоденствие и много положителни емоции. Нека това, което правим да се случва и да носи удовлетворение на нас и на семействата ни!
Дано форумът ни бъде все така отворен към индивидуалните ни грижи, все така пъстър и интересен, а за колегите, които имаха сериозни препятствия през тази година - е поне като остарееме ще си спомняме за тях и ще ги разказваме!
Весела Коледа и Щастлива Нова Година

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Аз не мога да се оплача, ама ще се стремя за още по-добра следваща година. И така като си мисля, най-важното е да сме живи и здрави, с другото ще се оправим 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
И яз така като някои колеги на приливи и отливи го карах
.Де ми се доплакваше чак
както се казва и каде до облаците стигах от радост чак
Доволен съм че си оправих колата и успях да си направя една хубава разходка из Европа както трябва.В отношения от към личен живот съм си доста добре а и сме си живи и здрави което е едно от най хубавите неща (ако трябва да сме честни) и нека новата година да е по-добра за всички нас, по-спорна от тази и нека правиме мечтите си реалност.
Желая на всички колеги и колежки приятно изкарване на празниците и весоло посрещане на новата и надявам се по добрата 2008 година

Желая на всички колеги и колежки приятно изкарване на празниците и весоло посрещане на новата и надявам се по добрата 2008 година
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
наи важното - здравето ! нека всички сме живи и здрави и заможни
и не караите ПИЛИ на НГ и след нея .. та да не е ТЯ последна за някои !
Бъдете здрави !

и не караите ПИЛИ на НГ и след нея .. та да не е ТЯ последна за някои !
Бъдете здрави !
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Сравнително добра година беше...доста професионални успехи пожънах,успях да се здобия с една читава машина...имаше и пагубни моменти,но да се надяваме 2008 да бъде още по-добра... 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
накратко-в проф.план-отли4на
в ли4ен план-злеееее
П.П. малко се пие в тая държава...

в ли4ен план-злеееее

П.П. малко се пие в тая държава...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"