Вечерен дрифт (от полицейска гледна точка)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Вечерен дрифт (от полицейска гледна точка)

Мнение от Castor » 18 Мар 2004, 9:41

Понеже знам, че Turbo Maniak-а е скромно момче, аз бързам вместо него да напиша какво му се случи вчера, на което cj и аз станахме свидетели...
След гонките във Варна, вчера вечерта се запътихме да хапваме... на път обаче изведнъж Turbo Maniak-a пуска мигач и завива пред автогарата към циганската махала... cj вика: аха отиваме на кръговото... и наистина там отидохме и като започна едно въртене на БМВто (то сега е с летни гуми), но и Тони се е усъвършенствал и се върти доста бързо и почти не изтърва :D И така от шума се понасъбраха хора, както и коли на входовете на кръговото, които не смееха да влязат... и аз тъкмо се смеех на това как чакат колите и изведнъж на тавана на едната светна един син буркан и догони БМВто и спряха... ние със cj спряхме на около 10м и усилено започнахме да слушаме какво ще говорят... Понеже не чухме много от разговора - дано Turbo Maniaka напише повече... но аз чух като каза на единия полицай: Еми не мога да карам поднесе ми се колата, какво да правя некадърен съм :D Както и да е след разправията му взеха документите и в КАТ... Изчакахме го ние отпред и като излиза носи най-интересното - АКТА... и се смее :D Вътре четем следното (цитирам по памет)... Лицето управлява автомобил БМВ 316 като обикаля в кръг на кръгово кръстовище като постоянно превърта гумите си при което вдига излишен шум и прах :lol: Акта се чете доста трудно поради грозния почерк, но скоро ще го сканираме и ще го постнем, но вчера доста се посмяхме на гърба на Turbo Maniak, който обаче не се обезсърчи и след тръгването на патрулката (преди и ние да се отправим към КАТ) се "обиколи в кръг още няколко пъти като превъртя гумите си и вдигна излишен шум и прах" за свое и удоволствие на събралата се публика :D

Накрая искам да напиша, че ние уважаваме полицаите и те са в правото си :idea: :!: :arrow: Просто е интерсно да се види какво е дрифт от полицейска гледна точка
RESPECT към полицията, която се грижи за сигурността по пътищата и се старае да си намираме в повечето случаи колите там където ги оставяме :)
STREETRACERS.HIT.BG

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 18 Мар 2004, 9:57

LOL :mha:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Мар 2004, 10:05

Одавна се каня да пусна тема за най-глупаво формулираните актове от органите на властта, предполагам Castor и Тони няма да ми се сърдят ако използваме тяхната тема ... така и така са дали тон! ;)

Моят най-глупаво формулиран акт е: "Накара пресичащите деца да се разбягат"... наистина се появих доста бързо, но колата ми беше спряла на легналия полицай пред училището, където ме спряха, а децата бяха на пешеходната пътека - 5-6 метра по-надолу... опасност за тях нямаше видимо ;) после ме водиха в районното, защото съм тих и кротък и запазвам спокойствие като ми мятат като на бакшиш и ми говорят на "ти" :D

Последният, който имам е: "...използва мобилен телефон по време на управление на автомобила без наличие на устройство позволяващо използването на телефона без използването на ръцете" ... чак завалийката се зачуди като ми го чете, а на моя коментар "много интелигентно формулирано господин полицай" ме изгледа малко гадно .. :D

Господа полицай, ако четете този форум - УМОЛЯВАМ ВИ, купете си буквари, отваряйте синонимни речници, четете учебниците заедно с децата си - за вашо добро е! Неможе да се мъчите да всявате респект, а същевременно да пишете и говорите комични неща! :yes:
Последна промяна Turturelo на 18 Мар 2004, 10:07, променена общо 1 път

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 18 Мар 2004, 10:06

Хехехехе интересно наистина :lol:
Прилича ми на историята за войника депо пресолил манджата на офицера за да му отмъсти а оня го наказал За разхищение на продуктите от столовата!
May the BMW force be with you!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 18 Мар 2004, 10:12

ХАХАХАХАХА :D
Браво на Тони, и аз така съм се измъквал - "поднесе ми колата, аз от скоро карам", но на мен ми повярваха :D
Благодарим за интересната история, наистин асе попиках от смях за обикалянето в кръг, превъртайки с гуми и вдигайки излишно шум и прах :D
Искам само да попитам - за това колко точки се взимат и колко е глобата, да знам колко е незаконен дрифта :twisted:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 18 Мар 2004, 10:39

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Г-да полицаи! ИзображениеИзображение Изображение Изображение

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 18 Мар 2004, 12:32

мдааа
и аз тъкмо си бях взел БМВ-то
карам си насам натам за кеф, ама малко дъждец заваля
аз си викам я да вида какво се получава
като дадеш много газ на обратен завой пред полицай... хммм
еми "качваш се на тротоара с несъобразена скорост, в посока обаратна на нормалната посока на джижение на автомобилите" хмм... тъпичко
е изкарах си акъла качествено при маневрата да си призная :oops: ама се направих на луд и ме пуснаха без нищо :):):)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 18 Мар 2004, 18:03

Да и моя първи дрифт завърши на бордюра ,та даже и леко в тревата до него!Е нямаше полицаи ,но трябва да се внимава!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 18 Мар 2004, 18:26

МУХАХАХАХА!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Вечерен дрифт (от полицейска гледна точка)

Мнение от BMW M POWER » 19 Мар 2004, 18:18

Castor написа:Лицето управлява автомобил БМВ 316 като обикаля в кръг на кръгово кръстовище като постоянно превърта гумите си при което вдига излишен шум и прах :lol:

:mha: :mha: :mha: :mha: :mha:
Винаги с вратите напред

Потребител
Аватар

Мнение от johnny_b » 19 Мар 2004, 19:01

аз имам друг акт..спрях една вечер на МЕТРО в Пловдив...исках да източа бойлера адски много...спирам значи,пишкам и спира една патрулка и ми написаха акт за замърсяване на околната среда:))

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Мар 2004, 20:22

а мене ми написаха акт за това че на един приятел главата стърчеше през шибидаха и полицаите формулираха това: "Неправилен превоз на пътници" :lol:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 20 Мар 2004, 1:03

Penchev написа:а мене ми написаха акт за това че на един приятел главата стърчеше през шибидаха и полицаите формулираха това: "Неправилен превоз на пътници" :lol:

Обаче полицая отнесе стабилен хранеж :lol: :lol::lol::lol::lol:

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 20 Мар 2004, 9:25

Моя най смешен акт: " В явно нетрезво състояние нарушава здравите норми на обществения ред".

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Мар 2004, 10:01

Plague написа:
Penchev написа:а мене ми написаха акт за това че на един приятел главата стърчеше през шибидаха и полицаите формулираха това: "Неправилен превоз на пътници" :lol:

Обаче полицая отнесе стабилен хранеж :lol: :lol::lol::lol::lol:

и ти също с твоята глава :lol: :lol: :lol:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории