ремонт на парно с климатроник за БМВ 318 ТДС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- miro_milev
- Потребител
-
ремонт на парно с климатроник за БМВ 318 ТДС
Здравейте колеги, четох, четох, четох, четох и имам няколко въпроса към вас. В купето имам три тръби който идват от към двигателя. Та мисълта ми е следна две от тях са много топли а третата е хладна. На какво се дълйи това? Помагайте че умрях от студ.
- miro_milev
- Потребител
-
искаш да ми кажеш, че когато включа на контакт, трябва и трите пина да станат нула? На 1-ва спенен, е малко по-топло но не е като останалите ТДС-и, когато включа на 3 и 4-та степен започва хладко
.

- водката
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i-94
проблем с климатроника
Имам БМВ 318 с двузонов климатроник. Когато дам в крайно положение ( на топло ) лявата вратка от двете зони се чува едно прещракване на електромагнитните клапанчета но в купето продалжава да не духа топло. И другото което е .... като пусна вентилатора на 3 или 4 степен чува се че работи нормално но струята която подава към купето е много слаба. Как мога да проверя дали не е излязал някое съединение от вентилатора до тези клапи които са на таблото. Благодаря предварително ако може някои да помага.......
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
На първо време си смени филтъра!(или го махни) Виж и дали затопля маркучите след клапана, тези които влизат в купето.

Re: ремонт на парно с климатроник за БМВ 318 ТДС
Някой може ли да помогне с информация къде се намира вентилатора на парното.Трябва да погледна един проблем на това място, разбрах че не се намира зад жабката.... Благодаря ако някой се отзове
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:В коша между чистачките. Пише го в 100 теми
Благодаря, за да достига до вентилатора откъде е по удачно да подхода през предния капак или от купето

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Няма как да го стигнеш от купето. Сваляш кората, чистачките и ламарината пред него и ще го видиш.
11 мнения
• Страница 1 от 1