на коя да си спра избора си Е90,Е60 или Х5
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
на коя да си спра избора си Е90,Е60 или Х5
не мога да реша коя е най-добрият избор вие като собственици на тези модели какво бихте ме посъветвали
1.E90 320Д най-икономичен и най-нов от избора ми без акцис но и най-малък и най-нисък клас
2.Е60 525Д страшна кола от всякъде само да го нямаше акциза грешни пари за тази държава
3.Х5 3.0Д джипа си е джип особено за нашите пътища и той е акцизен но пък и той е уникален
1.E90 320Д най-икономичен и най-нов от избора ми без акцис но и най-малък и най-нисък клас
2.Е60 525Д страшна кола от всякъде само да го нямаше акциза грешни пари за тази държава
3.Х5 3.0Д джипа си е джип особено за нашите пътища и той е акцизен но пък и той е уникален
Уффф...сложно.
Не мисля, че можеш да сравняваш на 1-во място 2-та седана с Джипа. То няма какво да им се сравнява. Аз лично не си взех джип защото за мене е излишна гъзария, реално ми трябва 15 дена в годината, но пък си е друго чувството да гледаш отвисоко. Въпрос на вкус и възможности - все пак поддръжката му е доста по-скъпа.
Ако имаш жена, деца...или поне жена
-> Е60 - голяма, комфортна кола, пъргав двигател..абе песен и 1/2.
Пък ако си ерген човек или си падаш по по-спортно каране и изживявания...спри се на 3-ката.
Знам ли...
Не мисля, че можеш да сравняваш на 1-во място 2-та седана с Джипа. То няма какво да им се сравнява. Аз лично не си взех джип защото за мене е излишна гъзария, реално ми трябва 15 дена в годината, но пък си е друго чувството да гледаш отвисоко. Въпрос на вкус и възможности - все пак поддръжката му е доста по-скъпа.
Ако имаш жена, деца...или поне жена

Пък ако си ерген човек или си падаш по по-спортно каране и изживявания...спри се на 3-ката.
Знам ли...

BMW 5-series POWER!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
честно казано, както каза Меtallium - и трите коли са в различен клас. Зависи какво търсиш: пъргава, малка, ергенска кола - е90(лично карам такава кола и мога да кажа , че си струва всеки лев и стотинка!
) На мен ми върши чудесна работа. Имаш жена, деца, ала-бала --> е60 Но както и да си говорим - най-голямата гъзария си е X5, но знай че повече разходи отиват за него. Не че за другите два избора разходите са по-малко де. Хората са казали: Вземеш ли си BMW,вече няма евтино 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Аз сега в семейния гараж разполагам с Х5 530д и е46 ...
та е70то си е екстра ако имаш някви оффроад забежки теглиш си чат пат ремаркенца с нещо ... такиа ми ти работи ...
е46цата за центъра с супер спираш си навсякъде ... за фън също
малка компактна удобна ...
е60ката някъде по-средата ... както каза колегата по-добре е60 ако возиш, често хора с теб (семеен човек)
та е70то си е екстра ако имаш някви оффроад забежки теглиш си чат пат ремаркенца с нещо ... такиа ми ти работи ...
е46цата за центъра с супер спираш си навсякъде ... за фън също
малка компактна удобна ...
е60ката някъде по-средата ... както каза колегата по-добре е60 ако возиш, често хора с теб (семеен човек)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
за кое Х5 става на въпрос
ако е Е70 го взимай без да се замисляш
ако джипа е Е53 бих взел Е90 с по голям мотор

ако е Е70 го взимай без да се замисляш

ако джипа е Е53 бих взел Е90 с по голям мотор

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
незнам от къде да започна ...
аве дори и автомивката ти е по-скъпа (с 5 10лв зависи от мивката)...води се Джип голям ,...
аве дори и автомивката ти е по-скъпа (с 5 10лв зависи от мивката)...води се Джип голям ,...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хммм ако беше Е70 щях да гласувам с 2-те ръце ЗА - невероятно красива кола, но и на невероятна цена на този етап. Ако е Е53, както каза, също не е лоша но...еми все пак е джип. Абсолютно каквото се сетиш по поддръжката си е по-скъпо от на обикновена кола. По-нестабилна е в завои, малко по-тромавичка и т.н., но все пак джип. Е60 има по-модерни технологии от Е53 ако трябва директно да ги сравняваш.
Твое си е решението в крайна сметка, но ако не си преритал за джип... спри се на седан версиите по-добре. Апък ако си фен на зимни катерения, изживявания и т.н. Просто се опитвам да ти кажа че има както плюсове така и минуси, но е леко несравнимо като категории със седаните, друг клас кола просто. Ако толкова ще я караш по кофти пътища и ще се катериш по бордюри...давай за Е53, ако ли не...Примерно аз предимно се движа по хубави пътища и когато ходя на ски и т.н. което е 10 дена в годината, вземам на 1 приятел джипа и толкова. Но ако ще я караш предимно в града - закакво ти е джип? Това е изкривена БГ психология да се карат Джипове в града - харчи като лудо и е за 1-ната гъзария само. Въпрос на вкус вече опира...аз лично не съм фен на джиповете, единствено Е70 ми е слабост. Но ти си знаеш финансовите възможности и мераците. Аз като си харесам някоя кола, дори да знам че е непрактична и т.н. и т.н. нищо не може да ме разубеди да си взема друга...така че само ти си знаеш накъде те дърпа сърцето
. 
Твое си е решението в крайна сметка, но ако не си преритал за джип... спри се на седан версиите по-добре. Апък ако си фен на зимни катерения, изживявания и т.н. Просто се опитвам да ти кажа че има както плюсове така и минуси, но е леко несравнимо като категории със седаните, друг клас кола просто. Ако толкова ще я караш по кофти пътища и ще се катериш по бордюри...давай за Е53, ако ли не...Примерно аз предимно се движа по хубави пътища и когато ходя на ски и т.н. което е 10 дена в годината, вземам на 1 приятел джипа и толкова. Но ако ще я караш предимно в града - закакво ти е джип? Това е изкривена БГ психология да се карат Джипове в града - харчи като лудо и е за 1-ната гъзария само. Въпрос на вкус вече опира...аз лично не съм фен на джиповете, единствено Е70 ми е слабост. Но ти си знаеш финансовите възможности и мераците. Аз като си харесам някоя кола, дори да знам че е непрактична и т.н. и т.н. нищо не може да ме разубеди да си взема друга...така че само ти си знаеш накъде те дърпа сърцето

BMW 5-series POWER!
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Той щом може да се напъне за Е70 ,значи може за е90 335и без много да се напъва
Което и да вземеш няма да като Е63 и тва е

Което и да вземеш няма да като Е63 и тва е

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
BMW lover написа:Той щом може да се напъне за Е70 ,значи може за е90 335и без много да се напъва![]()
еииии значи пак не четеш...

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series