проблем с Е34
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с Е34
значи проблема стой така:
почти съм 1.90 и 120 кила ...какво ви интересува вас??ами ...откакто взех колата не мога да седна удобно вътре...седалката е до край назад ама краката ми опират до кормилото...дойде ми на акъла да си взема спортен волан само за тази причина ама нещо не ми допада ...колата има махагон и ако й турна и един спортен волан няма да й отива хич! искам да си поддържа колата в оригинален вид...чакам вашите мнения
почти съм 1.90 и 120 кила ...какво ви интересува вас??ами ...откакто взех колата не мога да седна удобно вътре...седалката е до край назад ама краката ми опират до кормилото...дойде ми на акъла да си взема спортен волан само за тази причина ама нещо не ми допада ...колата има махагон и ако й турна и един спортен волан няма да й отива хич! искам да си поддържа колата в оригинален вид...чакам вашите мнения
това е проблем ве4е.и аз съм 2 метра и понякога не мога да влезна 1 път ама се побирам някъде.от време на време бутам мига4а с коляното ама......оба4е това 4е си 120 кила ме навежда на мисълта 4е си и по едър.не знам какво да те посъветвам.....опитай с отпускане леко на облегалката или махни седалката и седни на задната...майтапя се.
BMW is the car...another cars are just traffic
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Не можеш ли да си пуснеш седалката надолу.На моята като натиснеш лостчето за нагласяне на облегалката надолу и цялата седалка ми слиза надолу. 

[quote="Breyton"]Не можеш ли да си пуснеш седалката надолу.На моята като натиснеш лостчето за нагласяне на облегалката надолу и цялата седалка ми слиза надолу.
[/quote
Точно така! Аз съм 195 и съм 110кг. И на мен главата ми опираше в тавана и ми беше много кофти, до момента, в който натиснах най-задната ръчка на седалката на долу. Сега е кеф. И 160кг. да станеш пак ще се събереш

Точно така! Аз съм 195 и съм 110кг. И на мен главата ми опираше в тавана и ми беше много кофти, до момента, в който натиснах най-задната ръчка на седалката на долу. Сега е кеф. И 160кг. да станеш пак ще се събереш
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
Май всички който карат 5-ци сме едни толупи.И аз влизам трудно.... Седалката ми е във всички крайни позиции.
МАЙ ЗА НАС СА СЕДМИЦИТЕ

7 мнения
• Страница 1 от 1