ключ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
ключ???
абе хора слу6ам тука 4е някаде правили от големите ключове (теси за алармата на самия ключ) или само самата кутика в която се слагат дистанционното и ключа?В Пловдив ги правели... но нз каде
- BMWm5
-
-
ето за какво говоря http://img169.imageshack.us/my.php?imag ... ledgl1.jpg
до колкото знам това е за оригинална аларма и не може да се преправя освен ако алармата няма тази функция, но ако я е имала би трябвало да има и 2бр. ключове с нея (от големите). За преправяне незнам някой да ги прави точно тези.
Но има едни други които правят, такива които металното наключа се прибира като на ключ за МБ
Но има едни други които правят, такива които металното наключа се прибира като на ключ за МБ
Ако искаш оригинален ключ може да се поръча само в официален дилър/сервиз (поръчва се и се получава САМО от собственик вписан в големия талон срещу лична карта) Заявява се по VIN и трябва да си сигурен че ключалките не са пренареждани.
С колата нормално вървят 4 ключа. На всеки следващ официално поръчан има цифра след продуктовия номер (-5, -6... и т.н). Така можеш да се ориентираш колко ключове има оригинално изработени за тази кола, респективно колко са при теб
С колата нормално вървят 4 ключа. На всеки следващ официално поръчан има цифра след продуктовия номер (-5, -6... и т.н). Така можеш да се ориентираш колко ключове има оригинално изработени за тази кола, респективно колко са при теб

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
В ebay има нещо подобно,даже доколкото разбирам се предлагат от България(може и да греша).
http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=120158770871
http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=120158770871
- BMWm5
-
-
е то не е мн съпо но после кои 6те направи клиу4а? смитал тои готов и трябва само да се направи като моя??? клю4ар малко ме съмнява да може, а и някакви идеи как да го поръ4ам тоя ключ 4е до сега не съм .. се занималав с eBay 

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Доколкото виждам от снимката ,ключа е без нарези и трябва да се обработи от ключар.Пазаруването в ebay става като се регистрираш(трябва да имаш кредитна карта която трябва да опишеш в регистрацията) и да надаваш за дадения продукт, като свърши търга ако си спечелил можеш да го закупиш.Аз лично не съм пазарувал ,така са ми обеснявали.
Е точно за такъв ключ говоря, имаги по магазините ( автоманиите) и варират в цената според качеството. Металната пластина която се прибира се разглобява, така че може да се сложи друга такава от всеки автоключар. Само не всички дистанционни могат да се поберат вътре в ключа, който се разглобява и е празен. Но може и да се програмира но от алармаджия и то пак зависи от честотния диапазон на ключа и честотата на алармата.
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
tsb_bg написа:...
търсене му е майката...
www.bgmaps.com
...ако има някой с лъжичка да ви сипва у гърлото грешка няма да имате...

- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
Днес ходих и видях ключовете. "кутията" където се прибира ключа е много добра с 3 гумирани големи бутона (откл. закл. и багажник). Ако вътре се побере платката на дистанционното за алармата мисля че все един от бутоните ще съвпадне с този от платката на алармата дори да е нарисуван друг символ на него (покриват доста голяма площ). За тези които имат чип на ключа няма проблеми - място има бол. Има какво да се желае от заготовката за самия ключ но това са подробности а и самата нарязана част може да се сменя. Проблема е че платката на оригиналната аларма не се събира (на първо четене).
Въпреки всичко като цяло изглеждат много добре, удобни са и ще мисля нещо да сместя платката на дистанционното вътре.

Въпреки всичко като цяло изглеждат много добре, удобни са и ще мисля нещо да сместя платката на дистанционното вътре.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2