За некоректните сервизи - ТЕХ-КО гр.Варна
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
За некоректните сервизи - ТЕХ-КО гр.Варна
Тех - Ко срещу Практикер във Варна.
Отивам аз днес да ми проверят ръчната, че вчера не ми държеше и имах малък инцидент и му разказвам на човека и освен това му казвам, че днес ще ходя на преглед и искам да ми я оправи. Три пъти му казах, че не държи на баир пустата ръчна, три пъти отговаря, че нямало проблем. Казах му да ми провери основните неща и ми казва, че трябва да се сменяли предни спирачки и накладки, което ме озадачи, аз нищо не разбирам, но знам че са сменяни. Уговорих си час за тези спирачки и отивам на преглед. На прегледа се оказа, че ръчната изобщо не държи и не мога да го мина, а предните спирачки са безотказни. И му звъня аз на този безочлив левент, казвам му как не съм минала преглада заради ръчната, за която той преди час каза, че нямало проблем, и той ми казва ами хубаво. Майната му на прегледа, добре че беше той, че да знам, че нямам ръчна спирачка, ако не бях отишла щях да разчитам на думите на онова майсторче и да си дам на другия ден парите на вятъра за нови спирачки и накладки.
ПП: Днес ходих на сервиза на Краси и се оказа, че са ми заминали дискоовете и накладките на ръчната спирачка, как може при това положение да ми твърди онзи, че ми била на ред
Отивам аз днес да ми проверят ръчната, че вчера не ми държеше и имах малък инцидент и му разказвам на човека и освен това му казвам, че днес ще ходя на преглед и искам да ми я оправи. Три пъти му казах, че не държи на баир пустата ръчна, три пъти отговаря, че нямало проблем. Казах му да ми провери основните неща и ми казва, че трябва да се сменяли предни спирачки и накладки, което ме озадачи, аз нищо не разбирам, но знам че са сменяни. Уговорих си час за тези спирачки и отивам на преглед. На прегледа се оказа, че ръчната изобщо не държи и не мога да го мина, а предните спирачки са безотказни. И му звъня аз на този безочлив левент, казвам му как не съм минала преглада заради ръчната, за която той преди час каза, че нямало проблем, и той ми казва ами хубаво. Майната му на прегледа, добре че беше той, че да знам, че нямам ръчна спирачка, ако не бях отишла щях да разчитам на думите на онова майсторче и да си дам на другия ден парите на вятъра за нови спирачки и накладки.
ПП: Днес ходих на сервиза на Краси и се оказа, че са ми заминали дискоовете и накладките на ръчната спирачка, как може при това положение да ми твърди онзи, че ми била на ред

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Ама ти какво очакваш, момиче с БМВ, абе какво да и обяснявам и да се занимавам с нея, това си мислят всички, затова най-добре при Краси да ти е мирна главата. А за Варна Карс, да много са добри, само дето работят на 40 и няколко лева на час и не си дават много зор.
Аз да не съм платила за паркинг там, платила съм за преглед и си искам вярна информация. И не може майстора да определя на каква степен компетентност да се пусне в зависимост от шофьора. Аз си водя колата на сервиз, не водя себе си. И не ме ядоса толкова, че е объркал, все някой някога обърква нещо, случва се, но като се обадих по тел и му казах, че не мога да мина прегледа заради него да имаше очи да си признае грешката, не да се измъква с едно мазно "ами хубаво". А мерси за препоръката за Краси, вече при него ходя.
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Нещо за ВАРНА КАРС не можах да разбера за компетентността им. Ако смятате, че да платите 40 лв. за диагностика и да не ти изчистят грешките на компютъра е компетентно. Справка светещата ми лампа на еърбега след сваляне на таблото ПРЕДИ диагностиката. Или за строшените от тях дифузьор и перка, които трябваше да ги платя за да си получа колата. Айде няма нужда.
Заради тяхната "компетентност" шефа ми се отказа да купува БМВ-та. Ако някой знае читав диагностик във Варна да пише.

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
здравейте
кой е КРАСИ и къде се намира?
от скоро съм собственик на BMW, колата е 15 годишна и има много работа по нея.
За сега съм се насочил точно към ТЕХ-КО - на външен вид сервиза е подреден и технически добре оборудван...
поздрави
За сега съм се насочил точно към ТЕХ-КО - на външен вид сервиза е подреден и технически добре оборудван...
поздрави
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
ddddk написа:здравейте
поздрави
Краси е един истинкси фен

12 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ