За некоректните сервизи - ТЕХ-КО гр.Варна

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

За некоректните сервизи - ТЕХ-КО гр.Варна

Мнение от rosica » 17 Юли 2007, 17:35

Тех - Ко срещу Практикер във Варна.

Отивам аз днес да ми проверят ръчната, че вчера не ми държеше и имах малък инцидент и му разказвам на човека и освен това му казвам, че днес ще ходя на преглед и искам да ми я оправи. Три пъти му казах, че не държи на баир пустата ръчна, три пъти отговаря, че нямало проблем. Казах му да ми провери основните неща и ми казва, че трябва да се сменяли предни спирачки и накладки, което ме озадачи, аз нищо не разбирам, но знам че са сменяни. Уговорих си час за тези спирачки и отивам на преглед. На прегледа се оказа, че ръчната изобщо не държи и не мога да го мина, а предните спирачки са безотказни. И му звъня аз на този безочлив левент, казвам му как не съм минала преглада заради ръчната, за която той преди час каза, че нямало проблем, и той ми казва ами хубаво. Майната му на прегледа, добре че беше той, че да знам, че нямам ръчна спирачка, ако не бях отишла щях да разчитам на думите на онова майсторче и да си дам на другия ден парите на вятъра за нови спирачки и накладки.
ПП: Днес ходих на сервиза на Краси и се оказа, че са ми заминали дискоовете и накладките на ръчната спирачка, как може при това положение да ми твърди онзи, че ми била на ред :roll:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 21 Юли 2007, 18:03

Росе, от такива пишман майстори - аман. За, чий сме тука според тебе? Ми, питай бе. Имаме ентусиасти из цялата страна, които ще ти помогнат. За чий се забиваш... ненам де?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от rosica » 21 Юли 2007, 22:56

Ми аз питам. До всички пишман майстори с питане и насочено прееби другарче съм стигнала :ranting: .

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 23 Юли 2007, 14:40

Да не ти е говорил, че трябва да смениш дисковете и накладките на ръчната и да не си разбрала? :mhihi:

А, между другото тия ваще Варна Карс, или какви бяха там, май са добри .....
_!_

Потребител
Аватар

Мнение от rosica » 26 Юли 2007, 9:44

Да, аз по една случайност съм с трети клас образование и говоря развален български.

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 26 Юли 2007, 10:52

Ама ти какво очакваш, момиче с БМВ, абе какво да и обяснявам и да се занимавам с нея, това си мислят всички, затова най-добре при Краси да ти е мирна главата. А за Варна Карс, да много са добри, само дето работят на 40 и няколко лева на час и не си дават много зор.

Потребител
Аватар

Мнение от rosica » 26 Юли 2007, 13:27

Аз да не съм платила за паркинг там, платила съм за преглед и си искам вярна информация. И не може майстора да определя на каква степен компетентност да се пусне в зависимост от шофьора. Аз си водя колата на сервиз, не водя себе си. И не ме ядоса толкова, че е объркал, все някой някога обърква нещо, случва се, но като се обадих по тел и му казах, че не мога да мина прегледа заради него да имаше очи да си признае грешката, не да се измъква с едно мазно "ами хубаво". А мерси за препоръката за Краси, вече при него ходя.

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 01 Авг 2007, 18:19

Всички ходим при него за едно или друго :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 21 Авг 2007, 5:55

Нещо за ВАРНА КАРС не можах да разбера за компетентността им. Ако смятате, че да платите 40 лв. за диагностика и да не ти изчистят грешките на компютъра е компетентно. Справка светещата ми лампа на еърбега след сваляне на таблото ПРЕДИ диагностиката. Или за строшените от тях дифузьор и перка, които трябваше да ги платя за да си получа колата. Айде няма нужда. :twisted: :twisted: Заради тяхната "компетентност" шефа ми се отказа да купува БМВ-та. Ако някой знае читав диагностик във Варна да пише.

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 11 Авг 2008, 15:11

здравейте

кой е КРАСИ и къде се намира?

от скоро съм собственик на BMW, колата е 15 годишна и има много работа по нея.
За сега съм се насочил точно към ТЕХ-КО - на външен вид сервиза е подреден и технически добре оборудван...

поздрави

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 11 Авг 2008, 15:50

ddddk написа:здравейте

кой е КРАСИ и къде се намира?

от скоро съм собственик на BMW, колата е 15 годишна и има много работа по нея.
За сега съм се насочил точно към ТЕХ-КО - на външен вид сервиза е подреден и технически добре оборудван...

поздрави

Краси е един истинкси фен :), а сервиза му се намира в посока виница - вляво - автосервиз "Корадо" отпред само баварки има няма начин да сбъркаш 8)
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 11 Авг 2008, 21:04

благодаря за инфото :)

Назад към Сервизно обслужване на БМВ