метанов или газов инжекцион?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
метанов или газов инжекцион?
колеги обяснете моляви малко по-подробно за метана..за газовия инжекцион 4етох темите и ми стана 6то годе ясно,за метан имаше една тема ама не е пална ...
говорим за леки бутилки 2бр по 32кг ...
дефакто сега като е 150кс ,като 6ибна метанова уредба ..6те запо4не да ускорява като една 120кс кола ? или ? предимства спрямо гаста? освен цената разбира се...
писна ми да сам газар и да давам по 500лв на меец за бензин ,така 4е колеги спестесте си изказвания от сорта бмв караш а ти е скапо
говорим за леки бутилки 2бр по 32кг ...
дефакто сега като е 150кс ,като 6ибна метанова уредба ..6те запо4не да ускорява като една 120кс кола ? или ? предимства спрямо гаста? освен цената разбира се...
писна ми да сам газар и да давам по 500лв на меец за бензин ,така 4е колеги спестесте си изказвания от сорта бмв караш а ти е скапо

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: метанов или газов инжекцион?
don_mimo написа:... бмв караш а ти е скапо
Аз нищо не съм казал...все още

Моля помогнете на колегата,дет се вика ударете едно рамо

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Re: метанов или газов инжекцион?
don_mimo написа:колеги обяснете моляви малко по-подробно за метана..за газовия инжекцион 4етох темите и ми стана 6то годе ясно,за метан имаше една тема ама не е пална ...
Ако сложиш метан не 120 к.с. ами изобщо няма да тръгне с 2 думи

Чел си ,но не си разбрал много

- don_mimo
- ентусиаст
-
за газовия инжекцион искат 2000лв а за метановия инжекцион искат 3600лв
по прицип съм съгласен с теб ,но колата требва на мен да служи а не аз на нея ..тук говорим за икономия ...неможе да давам аз 500лв на месец за бензин ....некак си грехота е ...
4естно казано с бмв-то не съм вдигал пове4е от 160км/ч така 4е факта 4е на метан или на гас нема да мога да вдигна 220 не ме плаши
но все пак добре би било да се обобщят и плюсовете и минусите за метан и гас....

по прицип съм съгласен с теб ,но колата требва на мен да служи а не аз на нея ..тук говорим за икономия ...неможе да давам аз 500лв на месец за бензин ....некак си грехота е ...
4естно казано с бмв-то не съм вдигал пове4е от 160км/ч така 4е факта 4е на метан или на гас нема да мога да вдигна 220 не ме плаши

но все пак добре би било да се обобщят и плюсовете и минусите за метан и гас....
don_mimo написа:за газовия инжекцион искат 2000лв а за метановия инжекцион искат 3600лв
4естно казано с бмв-то не съм вдигал пове4е от 160км/ч така 4е факта 4е на метан или на гас нема да мога да вдигна 220 не ме плаши![]()
Абе баце, това да дадеш 2000+ лв за една кола дето струва 6К примерно... нещо не ми се връзва (поне на мен). Ами че ти за тез 2000 можеш дадеш още малко и да си вземеш един рентабилен дизел като втора кола

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Караме бмв-та а прадня им сипваме... битер бак6и6ите
когато измислят не6то о6те по долнопробно от метана аз 6те сам първия които 6те си го сложи на е36-цата 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Ами като ти е скъпо защо не смениш колата си с някоя малолитражка дизел примерно. То и без това БМВто ти ще върви като такава с тоя метан. А и докато избиеш парите за уредбата ще се окаже че трябва да сменяш всичко по окачването. А и не се заблуждавайте че 100 кг примерно се равнява на още един пътник - него обикновено не го возите в багажника.
- don_mimo
- ентусиаст
-
а с какво бмв е пове4е от другите 4е да не може да се сложи метан или гас?
казваш да я заменя с некоя малолитражка ми аз и нея нема да я карам на бензин - а имам и рено и 6кода ...
разбирам да карам кола за 50 000лв ,ама аз карам кола за 5-6000лв така 4е приказки от сорта бмв караша ти е скапо да не 4увам ...
защо да давам 500лв бензин на меец като мога да дам 200 за гас например ? а другите да ги вкарам в обслуижване за колата ....
така 4е колега твоето предложение с малолитражката ......
моля придържайте се към темата,ко ли не да я заключват ,нема смисал от тапи коментари ...
казваш да я заменя с некоя малолитражка ми аз и нея нема да я карам на бензин - а имам и рено и 6кода ...
разбирам да карам кола за 50 000лв ,ама аз карам кола за 5-6000лв така 4е приказки от сорта бмв караша ти е скапо да не 4увам ...
защо да давам 500лв бензин на меец като мога да дам 200 за гас например ? а другите да ги вкарам в обслуижване за колата ....
така 4е колега твоето предложение с малолитражката ......

моля придържайте се към темата,ко ли не да я заключват ,нема смисал от тапи коментари ...
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
don_mimo написа:а с какво бмв е пове4е от другите 4е да не може да се сложи метан или гас?
така 4е колега твоето предложение с малолитражката ......![]()
ни6то ли4но ама няма да казвам кои си правят такива сметки

- don_mimo
- ентусиаст
-
хаха много смешно .... явно най-големите паралий карат бмв ....
ти ако сипваш 20лв на седмица и само ходиш до квартално бар4е ок,ама аз минавам към 2000км на месец ....
модераторите могат да ударят катанеца ...
от такива коментарий в темата нема смисъл,аз съм писъл какво искам да разбера и какво не ... но явно само подигравателни коментари ...
ти ако сипваш 20лв на седмица и само ходиш до квартално бар4е ок,ама аз минавам към 2000км на месец ....
модераторите могат да ударят катанеца ...
от такива коментарий в темата нема смисъл,аз съм писъл какво искам да разбера и какво не ... но явно само подигравателни коментари ...
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
Колега явно момчетата които са отговорили за сега по темата ти не са на ясно в разликата метан-газ ,изчакаи малко през седмицата влизат повече хора в форума мисля че ще получиш отговора които турсиш,аз също не съм на ясно за сега слагам бензин но имам приятели които си сложиха газ после преминаха на метан но кое е по добро незная,дооколкото зная метана излиза по евтино да путуваш дулги разстояния но пък бутилките били много тежки....не им се вързваи на отговорите а из4акаи малко докато някои компетентен ти отговори,успех 

Не мога да разбера защо се изказвате така, пича е поискал помощ и мнения който ползва тези у-ва да сподели с него, парите са негови и си е направил сметка кое ще му е по изгодно. Няколко пъти е казал че изминава доста път на месец, и по сметките ще си избие парите за 10 месеца(грубо сметнато). А относно да си купи друга кола, ми приятно му е сугурно във BMW'то и иска нея да си я кара. А за срама, няма вие да му давате пари за горивото така че няма какво да му мислите. И дано от спестените пари си купиш някой нов модел и да се похвалиш.
Успех
Успех