BMW 520 VS BMW 525 TDS
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW 520 VS BMW 525 TDS
интересува ме какви са плусове и минуси, коя кола е ПО добра ! И на коя мотора е по добър и издражлив !?!? Колебая се между двата мотора, от София съм и знаете задръствания..! Колата ще е от Германия (ако има някакав плус това..?) и мисля да някаде до 5к и нещо Евро... (само там)! Младо човече съМ и си ги настъпвам колите ... са съм с една вектра 99' 1.6 батенца спъната работа
кои шестак от 2-та е по добъР за МЕН и... как стоят разходите и подръжките съпоставено м/у двата модела? И има ли смисал да си зема 5-ца ТДС ако след 1 година напр. ще я продавам ? МЕРСИ !

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Прочети по-старите теми! Има много писано по въпроса.
Ако не се справиш с търсачката, пиши пак, ще ти помогнем на драго сърце.
Ако не се справиш с търсачката, пиши пак, ще ти помогнем на драго сърце.

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
За 5к и нещо евро Е39 и то от Германия?!
Приготви си още толкова за ремонти!
Е34 - може!
За тези пари, за Е39, по-добре се ориентирай към италианка, поне може да попаднеш случайно и на нещо що-годе сносно, с много повече екстри и нуждаещо се от по-малко ремонти.
Само имай предвид, че бавареца е кола, която се нуждае от поддръжка през строго определени км. (или срокове)...
... щото се настъпва и е хубаво да слезеш от нея жив и без да си убил някой друг абсолютно невинен участник в пътното движение!!!
Ха със здраве!

Приготви си още толкова за ремонти!

Е34 - може!
За тези пари, за Е39, по-добре се ориентирай към италианка, поне може да попаднеш случайно и на нещо що-годе сносно, с много повече екстри и нуждаещо се от по-малко ремонти.
Само имай предвид, че бавареца е кола, която се нуждае от поддръжка през строго определени км. (или срокове)...
... щото се настъпва и е хубаво да слезеш от нея жив и без да си убил някой друг абсолютно невинен участник в пътното движение!!!
Ха със здраве!
бате ти си в некфа грешка тотална
всеки месец хода с чичо ми там тои докарва коли камиони , януари месец докара 525 ТДС 97-ма за 4.500 я взе 1 собственик на 300 км... не си много с час маи с цените вече на БМВ-та там
ти ако чакаш тука да гледаш през мобиле.де нещо изгодно ...толко хора се хранат там и седат с седмици само и само дебнат изгодни обяви
тая скоро ще замине !
http://mobile.de/SIDtrBfC25JRPOMCgcm14c ... 252571107&
пък и не се обиждаи но ПОВЕче ми хареса от твоита синията ... само дето на твоита има кожа но не всеки обича такава кожа и то за БГ ... а чичо ми каза че за 4000 ще намери , но аз му казах да не е толкова евтина кам 5 ... така че не знам какво те кара да мислиш че всички под 6 са бараки

http://mobile.de/SIDtrBfC25JRPOMCgcm14c ... 252571107&
пък и не се обиждаи но ПОВЕче ми хареса от твоита синията ... само дето на твоита има кожа но не всеки обича такава кожа и то за БГ ... а чичо ми каза че за 4000 ще намери , но аз му казах да не е толкова евтина кам 5 ... така че не знам какво те кара да мислиш че всички под 6 са бараки

В тази тема спорихме за същото и не се разбрахме
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=48790 . Най-добре след като си ориентиран в немско и сам/чичо ти ще я докарва, като я вземеш я покажи тук и напиши цената. Така ще има реални впечатления. Аз смятам, че цените които си писал са реални, но другите мислят че са ниски. А избора бензин-дизел, според мен бензина. Колата ще е на много километри и по дизела могат да излезнат скъпи ремонти. Но тези неща наистина са описани в други теми.

- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
пич и аз да си кажа мнението
според мен-ама без да се обижда никои-лично мое мнение!!!!-БМВ си е БМВ когато е бензин
но това си е мое мнение необиждам никои,но имаи предвид че е много по голям разхода-ама наистина много!
а и часпромска нафта можеш да намериш винаги,но бензин не!
според мен-ама без да се обижда никои-лично мое мнение!!!!-БМВ си е БМВ когато е бензин
но това си е мое мнение необиждам никои,но имаи предвид че е много по голям разхода-ама наистина много!
а и часпромска нафта можеш да намериш винаги,но бензин не!

- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2