Защо на дебелите им е студено???
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Защо на дебелите им е студено???
Направо не се издържа вече!!! 10 човека сме в една не много голяма стаичка, 10 компютъра бачкат - излъчват невероятна топлина! Има и три "печки" - климатика в стаята, които "слава богу" в момента не работят!!! Общо взето има остра липса на кислород, да не говорим че имам и колеги между тези 10 човека които меко казано "смърдят но порове"!!! От лявата ми страна има една дебелана на която "постоянно и е студено"!!! Постоянно се намята с някакви елечета, жилетчици, вследствие на което се налага да седим на затворено! Вътре дърво и камък се пукат от жега а тя стои облечена с жилетчица! Тук сме общо 3-4 човека които не издържаме на тормоза, камо ли да работиш нещо! Седим си тука в някакво полусънно състояние като рибета на сухо! Вторият тип колеги са такива на които също им е жега но "издържат геройски"!!! И третите са женичките на които "им духа"!!!
Та значи въпросната дебелана така ма е изнервила, че ми иде да я гръмна!!! Кажете какво да правя???
Та значи въпросната дебелана така ма е изнервила, че ми иде да я гръмна!!! Кажете какво да правя???
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Пич, да те светна... това, че постоянно й е студено, няма нищо общо с това, че е дебела. Просто някои (всъщност доста) жени имат проблем, който си имаше медицински термин, но сега не мога да си спомня какъв беше. Нямам идея и какво точно го предизвиква. Мойта собствена жена постоянно умира от студ. Тя като беше на 18 въобще не беше така, но от година на година я кара на замръзване
Та общо взето жената явно има медицински проблем.

It's not who You are, it's who You know...
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
bobolink написа:Ами да иде на лекар тогава!!!
Сори, не помага. Това е от ония синдромите, дето само се установяват..., но не е заразно, не бой се

Искаш съвет, ето ти един: говори с шефа и му обясни ситуацията. Кажи му, че ако иска качествена работа от всички в екипа, да направи нещо по въпроса - жените в едно помещение и на затворени прозорци, мъжете в друго "хладно" помещение. Иначе само ще се нервиш за неща, които не зависят от теб. Но това, което зависи от теб, можеш да го направиш - толк ту дъ бос!
Последна промяна logout на 19 Мар 2007, 11:58, променена общо 1 път
It's not who You are, it's who You know...
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
а бе ти не гледаш ли Ал Бънди как ги мори тея дебелите
иначе що не пробваш да се намааш хубаво с БОБ и на война като на война

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
///milko way написа:а бе ти не гледаш ли Ал Бънди как ги мори тея дебелите![]()
Може и с шкембе с много чесън, и да оригаш подобаващо

Гаранция ще отворят вратата

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
При мен пък е точно обратното. Аз непрекъснато отварям прозореца, защото нямаме регулатор на радиатора, а шефът го затваря. Все пак постигнахме компромис с разговор. Препоръчвам ти да се обърнеш към шефа.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
до мен има само едно русичко котенце със сини очички, което го чакам само да се постопли още малко навънка та да се поразхвърли че и тя малко зиморничева го дава 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2