ако знаете какво изпуснахте:РРРР

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

ако знаете какво изпуснахте:РРРР

Мнение от Engi » 24 Окт 2003, 1:13

който не дойде на срещата на ЕКО за по бира преди лягане тази ве4ер може само жестоко да съжалява:))))))))))))) стана нечовешка среща, почна в 9 часа вечерта и откара до 1.30 сутринта:) имаше всичко което можеше да се сетите: бира на еко, доре познатия гумен прах и мириса на изгоряла гума ( мисля че няма нужда да казвам чие дело е тва:)))) ) гонка до бояна и пак бира и пак лафче и кво ли не още:) като сме най-зле, все така да сме :РРРР :)
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Окт 2003, 5:29

Аз се успах .....и мислех че ако кацна в 11:30 няма да има никой ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Окт 2003, 9:09

Енджи ви разказа как мина, аз само ще изразя задоволство, че се запознах с всички, а тези които не бяха там, се надявам да видя в неделя :wink:

[Аз се успах .....и мислех че ако кацна в 11:30 няма да има никой ...]

Асене, срещата беше в 9.30 вечерта, не сутринта :lol:

Приятен ден на всички :!:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW323i » 24 Окт 2003, 10:50

Даааааа добре беше,само дето девоиките седяха даллеч от нас иначе..... :lol:
Опитаи смъртта но не умираи

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 24 Окт 2003, 11:26

Аве Енджи ние посред 2 часа се събрахме , че и гонки напраихме.

Ама знаеш ли ко вика маика ми :?: :arrow: МНОГО РАНО СЕ ПРИБРА :wink: Очаквала ме на сутринта :wink:
ИзображениеИзображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 24 Окт 2003, 11:59

УХАААААА
бая се повеселихме пак а :wink: :lol: :lol: :lol:
Даже и гонки имаше хехехе
ааа да кажа пак че масларката разби American muscle car:):):)
абе чак разби не ама готино стана
Engi бате пак се счупихме от простотии а :?:
айде и скоро пак да има свинщини :P
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Окт 2003, 13:06

Lion, е знам ама предната вечер никакъв сън и в 4 часа следобед уж да полегна за малко и се събудих късно .....та успах се ... :roll: :lol:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 24 Окт 2003, 13:36

BMW323i написа:Даааааа добре беше,само дето девоиките седяха даллеч от нас иначе..... :lol:

Така като ви гледах не бяхте от най-срамежливите, така че трябваше да кажете и щях да ви запозная. Ние с тях после продължихме в "JIM BEAM"от там в "BUDDHA BAR" и от там на домашно купонче в нас- "да им покажа снимките от последните сбирки" уж :lol: :lol: :lol: :lol:
та така до сутринта. Аз предложих да дойдете с мен, но жаждата за бира надделя :wink:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 24 Окт 2003, 14:46

Така като ви гледах не бяхте от най-срамежливите, така че трябваше да кажете и щях да ви запозная.

X-citer, ние не сме от срамежливите, ама сме се събрали да се занимаваме с коли. Ти водиш хубави момичета да ни разсейват, а те по принцип не обичат да се говори за коли :( И така нито коли, нито момичета, а после...
на домашно купонче в нас
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW323i » 24 Окт 2003, 15:15

X-citer за другия път ако доидат девоичетата(даи боже) искам да ме запознаеш с русото гадже,за черната...............нямам кожен салон :D :D :D
Опитаи смъртта но не умираи

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 24 Окт 2003, 15:44

BMW323i написа:X-citer за другия път ако доидат девоичетата(даи боже) искам да ме запознаеш с русото гадже,за черната...............нямам кожен салон :D :D :D

Нямаш проблем :) аз мислех следващия път да доведа други,но щом е за колега-бива! Между другото докато пътувахме към Бояна русата мадама ме разби като ме попита какъв е въртящият момент на колата ми :lol: :lol: :lol:
А щом нямаш кожен салон мисля че за едни джанти може да се споразумеем :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 24 Окт 2003, 16:07

X-citer написа:
BMW323i написа:Даааааа добре беше,само дето девоиките седяха даллеч от нас иначе..... :lol:

Така като ви гледах не бяхте от най-срамежливите, така че трябваше да кажете и щях да ви запозная. Ние с тях после продължихме в "JIM BEAM"от там в "BUDDHA BAR" и от там на домашно купонче в нас- "да им покажа снимките от последните сбирки" уж :lol: :lol: :lol: :lol:
та така до сутринта. Аз предложих да дойдете с мен, но жаждата за бира надделя :wink:

аз си харесах моми4ето което седе6е посредата на задната ти седалка :shock: :shock: :shock:

искам и телефона 8) има секси излъ4ване :)

Аватар

Мнение от X-citer » 24 Окт 2003, 16:13

ludiagsm написа:аз си харесах моми4ето което седе6е посредата на задната ти седалка :shock: :shock: :shock:

искам й телефона 8) има секси излъ4ване :)

аз лесно ще ти дам телефона, но аз какво получавам от цялата тази работа :?: ПАЗАРНА ИКОНОМИКА колега :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 24 Окт 2003, 16:21

може да те запозная с някое малко копеленце 15-16 годи6но от приятелките на жена ми, което е готово на вси4ко само за да се повози на БМВ :)

Аватар

Мнение от X-citer » 24 Окт 2003, 16:31

ако не съм на работа в неделя ще обсъдим офертата на еко, но пък чак 15-16 годишна!!!Нали знаеш, че за тези прокурорски щерки се лежи от 3 до 5 годинки :lol: не искам някой да ми се израдва в панделата :lol: :lol: :lol:
Изображение

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия