Red Lable
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Red Lable
Та след вчерашния ден мога с тъга на очите да кажа, че Black Lable-а беше продаден
Но стига тъга ... съответно беше веднага заменен с нова Е30-ка ... този път Red Lable
Колата: Е30 318ис М-Техник 2
Екстри: НЕМА
Двигателя е перфектен 13 бар компресия и на 4-те цилинъра. Получи веднага едно ново масло и едни нови свещи.
Абе кво се обеснявам .... ето снимки и тва е

Но стига тъга ... съответно беше веднага заменен с нова Е30-ка ... този път Red Lable

Колата: Е30 318ис М-Техник 2
Екстри: НЕМА

Двигателя е перфектен 13 бар компресия и на 4-те цилинъра. Получи веднага едно ново масло и едни нови свещи.
Абе кво се обеснявам .... ето снимки и тва е

- AlibiTu
- ентусиаст
-
За начало имам някои неща за оправяне:
Трябва нов Диф (в контакт съм с Явор да помогне)
Няма серво (тука ще има тема пусната, ама нататъка
)
Козметики трябва да се пооправят.
Не ме кефи и как спира ... ще слагам за първо време едни нови рейсинг дискове отпред и отзад с накладките.
За мен важното беше здрав мотор и М-Техник 2 ...
Март месец ще пристигне в БГ за регистрация. За лятото вече ще приготвя едно тесте с джокери
... и тоя път няма да е скраперска работа, ами новичко всичко ... да му мяза ...
Трябва нов Диф (в контакт съм с Явор да помогне)
Няма серво (тука ще има тема пусната, ама нататъка

Козметики трябва да се пооправят.
Не ме кефи и как спира ... ще слагам за първо време едни нови рейсинг дискове отпред и отзад с накладките.
За мен важното беше здрав мотор и М-Техник 2 ...
Март месец ще пристигне в БГ за регистрация. За лятото вече ще приготвя едно тесте с джокери

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Хубава е.. един в'прос.. там ли са ОРИГИНАЛНИТЕ шевове на лоста или това е афтър маркет на някои немец?
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аре честито и тука страхотна е колата! И стягай шушоните за реванш на летището в Сливен ама тоя път без хендикап а яко до 6500, че ми се струва, че ще ям бой тоя път
SlipKnoT: афтърмаркет са шевовете цветните

SlipKnoT: афтърмаркет са шевовете цветните
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
b2 написа:SlipKnoT: афтърмаркет са шевовете цветните
Мен ми е ясно, че са афтърмаркет ама оригинално ме интересува къде са там.. или от лоста 2 подиагонал напред?
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Първо, честито и със здраве да си я караш и дано проекта бъде успешен. Колата е хубава, а червения цвят ми е любимия.
На второ място ми е интересно да питам, от 6-так (най-големия на е30) как така слезе на 4-ри цилиндъра не знам?! Чудно ми е.
Трето. Върви ли? Колко? (в сравнение с 2,5-цата) За жокерите е ясно, винаги следя с голям интерес какво пишеш и проектите ти.
Последно (ако не е тайна де), на печалба ли си от смяната на колата (за сега де, после е ясно, че ще си вътре
).
Още веднъж - честито!
п.с. волана кърти!

На второ място ми е интересно да питам, от 6-так (най-големия на е30) как така слезе на 4-ри цилиндъра не знам?! Чудно ми е.
Трето. Върви ли? Колко? (в сравнение с 2,5-цата) За жокерите е ясно, винаги следя с голям интерес какво пишеш и проектите ти.
Последно (ако не е тайна де), на печалба ли си от смяната на колата (за сега де, после е ясно, че ще си вътре

Още веднъж - честито!
п.с. волана кърти!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
вкарва я у бг,не плаща мито,продава yes-ката/маторя де/ на някой бунак и си праи кот си иска 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Честита придобивка колега!Колата изглежда страхотно, а и с перфектен мотор!Какво повече можеш да искаш!Само да кажа, че и мочта като дойде от Германия няма никакви екстри!За сметка на това имаше шпер!

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Колега честито! Страхотна е колата! Кармазъ
Слабост са ми червените Е30-ки
А й тоя Мтехник прави колата страхотна
И на мен ми е интересно - как се чустваш след М20Б25 на М42?!?

А й тоя Мтехник прави колата страхотна

И на мен ми е интересно - как се чустваш след М20Б25 на М42?!?

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- AlibiTu
- ентусиаст
-
Шевовете са афтърмаркет. Купих си ново кожено за скоростния лост и само тия двата шева са друг цвят. Каквото се вижда на снимката така е. От горе надолу се спускат. Лоста също е от 325-цата ми и той е афтърмаркет, но доста добре и изчистен и кожата е много добра.
Вичо:
Слезнах от 6 на 4, защото бях в патова позиция. Или да се набутам, или да се набутам
От една страна ме дебнат в БГ с акциз, а от друга Немците с едни застраховки и данъци (и нестаа се тунингова кола в Германия, требе дълбоко да бръкнеш).
За печалба не съм. На малка загуба съм, но за мен е по-важно, че всичко стана бързо и точно. (Около 200 евро ми е разликата между едната и другата).
За разликата между 318ис и 325 вече си говорих с б2, но и тук ще кажа. 325-цата доставя повече удоволствие на пътя. Даваш газ и тя откинва. Има много повер още след 3000 оборота, та и по-малко. Като цяло обаче 6-така си е и по-тежичък и си полапва повечко. Звука на 6-тицата е наистина вдъхновяващ. За ИС-ката мога да кажа, че звук има на прахосмукачка ... къде се вика .. малолитражка. НО като цяло е доста пъргава *по-пъргава от 325-цата* Някак си 6-така стои по-тежко в завоя, а ИС-ката с лекота си преминава ... и с тънките зимни гуми 14-ки на изкачванията на магистралата яко газ с над 80 не мръдва ... За вървенето ... няма никой в ниските ... до 4000 тегли тегли и изведнъж след тия обороти все едно някой я рита отзад ... откинва сериозно ... силата на ИС е след тия 4К оборота. За да ми достави по-голямо удоволствие ИС-ката от 325-цата, трябва да има и турбо.
Явор:
Мисля аз да се бунача с тоя двигател
... а е едно е да умножаваш по 4, друго е по 6
(я дюзи, я бутала и т.н. ...)
Вичо:
Слезнах от 6 на 4, защото бях в патова позиция. Или да се набутам, или да се набутам

За печалба не съм. На малка загуба съм, но за мен е по-важно, че всичко стана бързо и точно. (Около 200 евро ми е разликата между едната и другата).
За разликата между 318ис и 325 вече си говорих с б2, но и тук ще кажа. 325-цата доставя повече удоволствие на пътя. Даваш газ и тя откинва. Има много повер още след 3000 оборота, та и по-малко. Като цяло обаче 6-така си е и по-тежичък и си полапва повечко. Звука на 6-тицата е наистина вдъхновяващ. За ИС-ката мога да кажа, че звук има на прахосмукачка ... къде се вика .. малолитражка. НО като цяло е доста пъргава *по-пъргава от 325-цата* Някак си 6-така стои по-тежко в завоя, а ИС-ката с лекота си преминава ... и с тънките зимни гуми 14-ки на изкачванията на магистралата яко газ с над 80 не мръдва ... За вървенето ... няма никой в ниските ... до 4000 тегли тегли и изведнъж след тия обороти все едно някой я рита отзад ... откинва сериозно ... силата на ИС е след тия 4К оборота. За да ми достави по-голямо удоволствие ИС-ката от 325-цата, трябва да има и турбо.
Явор:
Мисля аз да се бунача с тоя двигател