Синдорма наречен "Фитнес"...
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Синдорма наречен "Фитнес"...
От доста време насам наблюдавам как всички са се запалили по един спорт, който според мен повече вреди отколкото помага. Подразнен от една тема в един друг форум реших да пусна тази тема. Там целта беше всички да покажат свои снимки...Най-интересното е, че в автомобилен форум 99.9% от хората бяха публикували снимка, на която са във фитнеса. Та въпроса ми е следния... Какво според вас представлява този спорт? Дали всичко това е избиване на комплекси или е нещо друго...
Имам един приятел, който ходи по състезания (тогава разбирам да блъскаш здраво), но имам и един друг приятел, който е просто дебел (без да се обижда никой) и като му кажа да си стегне ръката, той ми вика, че сега е пил много вода...
Я кажете вие от кои сте...
И не забравяйте какво представлява фитнеса за вас...
Аз лично съм от първите...Когато искам да спортувам или играя футбол с приятели или ходя на бокс. После съм като къпан...
П.С. И да кажа нещо за всички, които блъскат яко...
Те и слоновете са едри, ама индийците ги яздът...

Имам един приятел, който ходи по състезания (тогава разбирам да блъскаш здраво), но имам и един друг приятел, който е просто дебел (без да се обижда никой) и като му кажа да си стегне ръката, той ми вика, че сега е пил много вода...

Я кажете вие от кои сте...

И не забравяйте какво представлява фитнеса за вас...

Аз лично съм от първите...Когато искам да спортувам или играя футбол с приятели или ходя на бокс. После съм като къпан...

П.С. И да кажа нещо за всички, които блъскат яко...
Те и слоновете са едри, ама индийците ги яздът...

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Евала, като прочетох първото мнение в темата, няма какво повече да кажа аз по нея!!!

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Не мисля че има подходящ отговор за мен.
Аз ходя на фитнес за да не се разболявам
От както съм почнал близо 4 години не съм хванал и една настинка.
Да не говоря че ми се оправи и синузита.
Народа е казал "Спорта е здраве"
Да не говорим за по-високия тонус. За самочуствието няма какво да говоря защото не мисля че ми влияе

Да не говорим за по-високия тонус. За самочуствието няма какво да говоря защото не мисля че ми влияе

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Чисто избиване на комлекси...
Като си висок 180см и тежиш 51кг....само фитнеса (мразя я тая дума звучи някак си клиторно) бодибилдинга е това дето ти избива комплекса...
...аз моя вече 8-ма година го избивам...
Абе сериозно...не виждам как може да навреди при чистото вдигане.
Друг е въпроса ако човек се полакоми и започне да зоби като идиот...ето това вече си най-бруталното избиване на коплекси...
Аз поне започнах, за да имам малко самочувствие ( да не се чувствам като гнида, сред бълхи) и като гледам в залата хора дето за 2 години зоб постигнаха това дето аз за 8 без зоб, на момента ми става кофти...обаче като се замисля това съм постигнал аз, а не инжекцийте и хаповете...
Подкрепям всеки, който се запали и иска да тренира и помагам в залата с каквото мога.
Като си висок 180см и тежиш 51кг....само фитнеса (мразя я тая дума звучи някак си клиторно) бодибилдинга е това дето ти избива комплекса...
...аз моя вече 8-ма година го избивам...
Абе сериозно...не виждам как може да навреди при чистото вдигане.
Друг е въпроса ако човек се полакоми и започне да зоби като идиот...ето това вече си най-бруталното избиване на коплекси...
Аз поне започнах, за да имам малко самочувствие ( да не се чувствам като гнида, сред бълхи) и като гледам в залата хора дето за 2 години зоб постигнаха това дето аз за 8 без зоб, на момента ми става кофти...обаче като се замисля това съм постигнал аз, а не инжекцийте и хаповете...
Подкрепям всеки, който се запали и иска да тренира и помагам в залата с каквото мога.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
DJJonny написа:Не мисля че има подходящ отговор за мен.
гъзе миналата вечер беше ти в тотала нали?
аз докат се усетя и ти тръгна :/
ш извиняваш ама съм тотална шматка...
иначе аз ходя баш баш на фитнес...
отивам, сядам на гребния тренажор и там към 1 час си ебавам мамата
после една сауна към 1 час на 2-3 серии по 15 минути и излизам нов човек...
4 8 15 16 23 42
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Синдорма наречен "Фитнес"...
WilliamsF1Team написа:От доста време насам наблюдавам как всички са се запалили по един спорт, който според мен повече вреди отколкото помага.
Нито фитнеса, нито дори натуралния бодибилдинг могат да ти вредят... могат само да те подобрят физически, а на доста хора им действа и психически

Стига да не блъскаш като откачен (кат мене) и да си товариш връзките и ставите с големи тежести.... фитнеса е много полезен дори... да отидеш и да се разцъкаш така добре... с умерени тежести... без да се силиш

А това, че фитнеса бил по-вреден от цигарите..... "хахахахахахаахахахахахахахахах" - само това мога да кажа

- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
фитнеса не е бодибилдинг (културизъм) двете са различни понятия.
Фитнеса е спорт за тонус, сваляне на излишни мазнини, подобряване на сърдечната дейност и най общо придобиване на по добър външен вид
Бодибилдинга е значително повишаване на мускулната маса и сила като понякога за да се постигне това за съжаление се прибягва до приемане на допълнителни хормонални препарати отделно от тези които тялото произвежда
Повечето нормални хора тренират нещо между двете.
Това което хората които не се занимават казват, е по скоро оправдание затова че не ходят (защото ако фитнеса се прави както трябва не е нито лесен нито приятен но пък дава изключителни резултати). Не искам да обидя никого - просто мое мнение
При всички случаи обаче фитнеса (който може да се прави и в домашни условия) е спорт който горещо бих препоръчал на всички
Фитнеса е спорт за тонус, сваляне на излишни мазнини, подобряване на сърдечната дейност и най общо придобиване на по добър външен вид
Бодибилдинга е значително повишаване на мускулната маса и сила като понякога за да се постигне това за съжаление се прибягва до приемане на допълнителни хормонални препарати отделно от тези които тялото произвежда
Повечето нормални хора тренират нещо между двете.
Това което хората които не се занимават казват, е по скоро оправдание затова че не ходят (защото ако фитнеса се прави както трябва не е нито лесен нито приятен но пък дава изключителни резултати). Не искам да обидя никого - просто мое мнение
При всички случаи обаче фитнеса (който може да се прави и в домашни условия) е спорт който горещо бих препоръчал на всички
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Блъскам тежестите аз,ама не съм отказал тъпото сладко и мазното и не мога да се изваям 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Фитнеса ми се състои във вдигането на юргана сутрин...
Мислех да отговоря с тоя, ама спя с одеало, че юргана много тежи и няма вдигане сутрин.

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
абе според мен е хубаво нещо ... като се назобя се чуствам нов човек и ми е гот
некои избират наркотиците мен това ми харесва всеки има право на избор

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
bam-bam написа:абе според мен е хубаво нещо ... като се назобя се чуствам нов човек и ми е гот
ма те у ващо село имат ли фитнес

иначе сериозно,ходя си редовно(не ми личи

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5