ъаудита, беемвета и т.н.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ъаудита, беемвета и т.н.
Чета тук и се смея, това ауди, онова беемве. Не искам да кажа, че са лоши коли, напротив, имат си плюсове, имат си минуси, но сте ми много смешни как ги превъзнасяте. Били се ръчкали на светофар, "летял" с 130:))))) Аз НЕ карам кой знае каква кола, нищо и никакъв нисан е към днешна дата, скромен, малък, не мощен, не е 700 коня 2006г. производство. И искате ли да ви кажа какво ги правя такива, като тези с такива беемвенца и аудита, дето тук ги чета - правя ги смешни. Седят, гледат страшно, мърдат по 10 см напред, един вид много бързо тръгвам. Нищо не правя, не мърдам, жълто, не мърдам, не вдигам обороти, нищо, зелено, ръчка, педала до дупка, 8000 оборота (толкова е, не е 7000) и буквално ги отвявам, когато съм минъл кръстовището, те още не са тръгнали, буквално. Честен кръст за това. Съвсем сериозно, особено разни с 320 и 318, дето ужким ме ръчкат. Примерно събота, семинарията, посока София Ленд, риск от КАТ след завоя, ама майната му, има и камери, но доколкото знам са до 120км/час. Един келеш с е36, 318is, гледа лошо и ме ръчка. След завоя бях с 140, долу, където би трябвало да е КАТ - 190км/час. Малко си изтърках спирачките да спирам де, но както и да е. Когато излязох от завоя и стигнах София Ленд, оня още не беше излязъл от завоя, не се виждаше) А тръгна с ръчка и обороти)) Такива случки, особено на България, с ония от клуба на бмв с разни недоносени колици, колкото искате, смешни ги правя. На магистралата на Пловдив съм ги отказвал, при 250 започват да ми изчезват)) За този с аудито - един сладур с RS4, жълт, от моста на вклюбените до Димитър Несторов го бях откъснал с 100 метра:)) ТАКА ЧЕ, ВЯРНО Е, КАРАТЕ СТРАХОТНА МАРКА КОЛИ, НО НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙТЕ,ЧЕ КАРАЙТЕ КОЛИ,КАКВИТО НА ПЪТЯ НЯМА ДРУГИ. За да не ви направя смешни някой път с моето нисанче, то не е нищо особено, признавам си го, съвсем народна кола е, ама ставате смешни, когато една такава скромна кола ви направи наточените автомобили жалки
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
поредния
как пък никой от бмв форума не се регна в нисан форума да пише? защо не се замислиш над този въпрос...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Hex написа:Я кажи какъв ти е Nissan-а?
няма значение, нисан, народна, скромна колица:) Каквата и да е, нисан е, на външен вид нищо особено, не е с озет джанти, S пакети и т.н. Просто нисан. Но е много смешно, когато някой си въобразява, че кара някаква много велика кола и го отвея:) И на следващото кръстовище кацне с 20 сек. закъснение и гледа умно, а на предишното е гледал много страшно, дори ме заобикаля да е пръв, един вид много бързо тръгвам, не мога да ви чакам, а после едвам тръгва, та на 120 трябва да му свиркам и светкам да ми се махне от пътя най-накрая, няма да го чакам цял ден бе:) 200м след това още не може да отлепи и съм му на 20см от задницат на къси-дълги, къси-дълги, най го обичам това на онези с 3 и нещо си:) Заставайте си на опашката и чакайте, като не можете да тръгнете, съвет, само излагате иначе легендарни марки автомобили:)
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Казваме добре дошъл на поредния кандидат- член за Българската Академия на Науките
Момко, хайде пали си нисана и дим да те няма!
Когато направиш смешен някой с БМВ, ела пак, напиши си поредната простотия! Ние с удоволствие ще я прочетем и ще се посмеем от сърце!

Момко, хайде пали си нисана и дим да те няма!
Когато направиш смешен някой с БМВ, ела пак, напиши си поредната простотия! Ние с удоволствие ще я прочетем и ще се посмеем от сърце!

всеки божи ден правя смешни точно такива, които сте на България всеки четвъртък и неделя. Не са колите ви смешни, не BMW е смешно, просто вие сте смешни, защото си въобразявате, че карате супер уникални автомобили, а едвам тръгвате:)
ще започна да ви записвам и лепенките и рекламите по колите, че номера трудно помня, после тук да си признавате поименно:)
ще започна да ви записвам и лепенките и рекламите по колите, че номера трудно помня, после тук да си признавате поименно:)
- Eliana
-
nissan написа:всеки божи ден правя смешни точно такива, които сте на България всеки четвъртък и неделя. Не са колите ви смешни, не BMW е смешно, просто вие сте смешни, защото си въобразявате, че карате супер уникални автомобили, а едвам тръгвате:)
Много трогателен пост направо ме разчувтсва! Още нещо имаш ли да казваш?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Абе, ти мазохист ли си бе?
Ей, добре че има деца като теб добрали се до компютъра след вечерния си час та да ми оправят настроението след работа

Ей, добре че има деца като теб добрали се до компютъра след вечерния си час та да ми оправят настроението след работа

Последна промяна X-citer на 12 Ное 2006, 23:22, променена общо 1 път

- Eliana
-
nissan написа:поредния с 325:)
Това не беше мого смилено! Айде помисли си пак още нещо имаш ли да казваш?
nissan написа:всеки божи ден правя смешни точно такива, които сте на България всеки четвъртък и неделя. Не са колите ви смешни, не BMW е смешно, просто вие сте смешни, защото си въобразявате, че карате супер уникални автомобили, а едвам тръгвате:)

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ей сега ще те наклеветя на майка ти, че не си в леглото и ще стане страшно.
Няма да има никакво NFS повече за теб

Няма да има никакво NFS повече за теб

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2