значи.. каква кола предпочитате?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
значи.. каква кола предпочитате?
преди време се замислих- кой каква кола кара и какво отразява избора му/й?
има 3 вида хора... (от тия със ограничените възможности де).. ще събере малко пари (да кажеме 30,000 лева) и ще си купи една чисто нова непретенциозна кола.. със гаранция, обслужване и тн.. да му е мирна главата
другия вид хора - тез 30,000 ще ги даде за ползвана, но малко по-сериозна кола и ще я прави като се троши...
и третия вид са тез дето 30,000 ща дадат за някоя резачка която обаче е видяла и по-хубави дни от живота си и сега трябва непрекъснато да се прави и тн..
та.. вие от кой сте? ще използвам във анкетата три бмв-та дето ужким за идеята са на горе долу едни пари, но важи за всички марки и модели.. не претендирам цените да са верни- просто демонстрационно...
има 3 вида хора... (от тия със ограничените възможности де).. ще събере малко пари (да кажеме 30,000 лева) и ще си купи една чисто нова непретенциозна кола.. със гаранция, обслужване и тн.. да му е мирна главата
другия вид хора - тез 30,000 ще ги даде за ползвана, но малко по-сериозна кола и ще я прави като се троши...
и третия вид са тез дето 30,000 ща дадат за някоя резачка която обаче е видяла и по-хубави дни от живота си и сега трябва непрекъснато да се прави и тн..
та.. вие от кой сте? ще използвам във анкетата три бмв-та дето ужким за идеята са на горе долу едни пари, но важи за всички марки и модели.. не претендирам цените да са верни- просто демонстрационно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Сложен избор. Ако питам сърцето естествено резачка...
Оня ден карах една кола 1,5 тона 4х4 автоматик почти 130 коня и си се носих с течението. Направо щях да задрема обаче ми вреше и кипеше как няма повер та за тва си карах едно лекинко да не и личи толко...
Иначе когат шофирам кошник с +200коня едва ли не "бутам" другите водачи. Ляво, дясно, между колите, земи тая 2-ра на ти тая 3-та... Пък кат тръгват от светофарите го дават едно бавно, лекинко се едно цялото време на света е тяхно...
От една страна ми се иска да съм примерен водач което значи че ми трябва нещо слабо за предпочитане гаранционно, но от друга нищо не може се сравни с чувството когат седиш на 1-ва редица на светофара с +10годишна кошница а до тебе някой мутрее с кола дет струва 10 пъти повече и шофера и те гледа пренебрежително, НО когато светне жълто и смачкаш десния педал...
Пък нека да си я права и да ми е зле после

Оня ден карах една кола 1,5 тона 4х4 автоматик почти 130 коня и си се носих с течението. Направо щях да задрема обаче ми вреше и кипеше как няма повер та за тва си карах едно лекинко да не и личи толко...
Иначе когат шофирам кошник с +200коня едва ли не "бутам" другите водачи. Ляво, дясно, между колите, земи тая 2-ра на ти тая 3-та... Пък кат тръгват от светофарите го дават едно бавно, лекинко се едно цялото време на света е тяхно...

От една страна ми се иска да съм примерен водач което значи че ми трябва нещо слабо за предпочитане гаранционно, но от друга нищо не може се сравни с чувството когат седиш на 1-ва редица на светофара с +10годишна кошница а до тебе някой мутрее с кола дет струва 10 пъти повече и шофера и те гледа пренебрежително, НО когато светне жълто и смачкаш десния педал...

Пък нека да си я права и да ми е зле после

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Мечтаната кола е колкото се може по-голяма с колкото се може по-малко седалки или поне без задна!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Новини
-
30 000 левчета ........ директно ще ги бодна в Е30 или Е21 ... Такъв сбирщайн ще сътворя стези пари, че срам да ме хване от наглост.
После скрапа на пистата на чертата..... 3, 2, 1 и аре кой от къде е да си ходи, а кошника пръв.
Колкото и пари да имам ... все ще ги наливам в стари кошници. Там е тръпката за мене. Старо, грозно, първично и отврарително мощно. И задължителния надпис 316 на капака отзад ..... полиран
После скрапа на пистата на чертата..... 3, 2, 1 и аре кой от къде е да си ходи, а кошника пръв.

Колкото и пари да имам ... все ще ги наливам в стари кошници. Там е тръпката за мене. Старо, грозно, първично и отврарително мощно. И задължителния надпис 316 на капака отзад ..... полиран

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
MaXimal написа:Аз изглежда съм от първите.Даже колата която си посочил като и сложиш едно "d" и става като моята.
Аз пък както изглежда съм от вторите.И на тази която е посочил и сложи едно "i" става като мойта

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

И все пак предпочитам да карам отколкото да се возя... все още съм млад - трябва да се живее

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Бе докато не саберем много пари, нещо по-евтинко, пак после М3
Можех да си купя Е30 М3, но то само с покупката не се решава проблема
поддръжка, застраховка, бензин и тн. Та се спрях на по-разумното (за сега) 

Можех да си купя Е30 М3, но то само с покупката не се решава проблема

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
За да не се спъваме ,трябва да катерим стъпалата 1 по 1 и в този ред аз бих предпочел 118,а вярвам че някога и до М ще стигна
.
В този случай,парите не се дават еднократно и край ,ако погледнем реално разходите по поддръжката 320-ката ще ни струва двойно повече от 118-ката,а за М3 2-но повече от 320-ката (примерно казано) е в крайна сметка трябва да сме готови за подобна стъпка.
Има една поговорка "От Магаре на Кон лесно се качва,ама от Кон на Магаре .... .

В този случай,парите не се дават еднократно и край ,ако погледнем реално разходите по поддръжката 320-ката ще ни струва двойно повече от 118-ката,а за М3 2-но повече от 320-ката (примерно казано) е в крайна сметка трябва да сме готови за подобна стъпка.
Има една поговорка "От Магаре на Кон лесно се качва,ама от Кон на Магаре .... .

Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Е36-цата взимам и кефа е голям