Проблем пак с люка на комбито!!!
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Проблем пак с люка на комбито!!!
Колеги ужас ужас.Сношти като се пребирах към нас и исках да си затворя предния люк изтрака нещо зверски и той отказа.Като го поогледах видях че само от дясно тръгва да се прибира и самият капак се криви на една страна.Трябва да го бутам с ръка от лявата страна за да се пребере и то с голям зор
Плюс това отдоло тапецирания капак се движи свободно напред назад.Задната част незнам как е несмея да я отворя че видях бая зор докото го затворя сношти
Дайте някакъв акъл и ми препоръчайте добър сервиз кадето ги опрявят лековете в Пловдив.Сега просто дрънчи ужасно нещо в него дори и като запаля колата

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Значи,свържи се с Тошко - Tod, той кара изцяло пребоядисано комбито си вече и от разговор по телефона разбрах,че е разкачил шибидасите из основи за боядисването,после как ги е сглобил един господ знае
Той ще ти помогне,само знам ,че тая работа е много сложна
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Стига да се е прибрал от морето
Тоше, ако си тук разкажи как в 4 звездния хотел течеше вода от прозореца. Да ги еб@ у гадовете-хотелиери-печалбари. Сори за офтопика

Тоше, ако си тук разкажи как в 4 звездния хотел течеше вода от прозореца. Да ги еб@ у гадовете-хотелиери-печалбари. Сори за офтопика

- dinozab
-
-
Penchev написа:Значи,свържи се с Тошко - Tod, той кара изцяло пребоядисано комбито си вече и от разговор по телефона разбрах,че е разкачил шибидасите из основи за боядисването,после как ги е сглобил един господ знаеТой ще ти помогне,само знам ,че тая работа е много сложна
![]()
Георги Пенчев
Благодаря Гоше дано да се свържа с него че от бая време ни вест ни кост

Имало някаква кола дето на нея пишело Ремонт на шибидаси и люкове Фопксваген Пасат комби и щъкал из Пловдив ако някой има информация да казва

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Около автогара Родопи имало читав майстор на люкове, но точно къде не знам!
Инак, ако изтеглиш предния панел на зад ще видиш два отвора на релсите от там излиза тапицерията и ще видиш за какво става въпрос!
В Пловдив съм вече и ако си свободен можем да се разберем през работно време да го погледна(доста опит натрупах напоследък в тази област)
!
Иво,
не се бъзикай с бедните хотилиери, организирахме пунктове за волни пожертвования в тяхна подкрепа-господ да поживи европейските третокласни.... туристи, ако им дойде акъла, тури кръст на морските комплекси !
Две години не бях стъпвал в Сл.Бряг-това гето си плаче за Болдозер
!
ПС Данка това ми е телефона 0887272845 звънкай ако имаш нужда!
Успех!
Инак, ако изтеглиш предния панел на зад ще видиш два отвора на релсите от там излиза тапицерията и ще видиш за какво става въпрос!
В Пловдив съм вече и ако си свободен можем да се разберем през работно време да го погледна(доста опит натрупах напоследък в тази област)

Иво,

Две години не бях стъпвал в Сл.Бряг-това гето си плаче за Болдозер

ПС Данка това ми е телефона 0887272845 звънкай ако имаш нужда!

Успех!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- dinozab
-
-
Tod написа:Около автогара Родопи имало читав майстор на люкове, но точно къде не знам!
В Пловдив съм вече и ако си свободен можем да се разберем през работно време да го погледна(доста опит натрупах напоследък в тази област)!
Иво,не се бъзикай с бедните хотилиери, организирахме пунктове за волни пожертвования в тяхна подкрепа-господ да поживи европейските третокласни.... туристи, ако им дойде акъла, тури кръст на морските комплекси !
![]()
Две години не бях стъпвал в Сл.Бряг-това гето си плаче за Болдозер!
ПС Данка това ми е телефона 0887272845 звънкай ако имаш нужда!![]()
Успех!
Благодаря ти много днес ще ти званна да се видим ако може.

- dinozab
-
-
Та така оправих го люка и то сам самичак щото в Пловдив не се намери нито един свестен майстор с изключение на Тодор (Tod) за което искренно му благодаря
Подмених двете части които се бяха счупели но проблема с теча остана
Според мен е от оплатнението около капаците на люка и тавана.Като поливам с моркуча от горе то пропуска твърде много вода и каналите не могат да смогнат да я изкарат на доло а съм ги прочистил и четерите.На ЕТК не мога да го видя това оплатнение.Някой ако може да ми даде номер или да знае каде се продават такива в Пловдив да пише щото не мога да си измия колата
Самото уплатнение е залепено за тавана на колата.Благодаря предварително на всички 

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Огледай гуменото уплатнение което е залепено за горната част на тавана, моето от там подлизваше и... право на носът ми!
Утре съм ще бъда цял ден в офиса(дано не мине котка път) ако минаваш на там отбий се да го видя.

Утре съм ще бъда цял ден в офиса(дано не мине котка път) ако минаваш на там отбий се да го видя.
Good Luck
8 мнения
• Страница 1 от 1