Проблем пак с люка на комбито!!!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Проблем пак с люка на комбито!!!

Мнение от dinozab » 07 Юли 2006, 8:07

Колеги ужас ужас.Сношти като се пребирах към нас и исках да си затворя предния люк изтрака нещо зверски и той отказа.Като го поогледах видях че само от дясно тръгва да се прибира и самият капак се криви на една страна.Трябва да го бутам с ръка от лявата страна за да се пребере и то с голям зор :( Плюс това отдоло тапецирания капак се движи свободно напред назад.Задната част незнам как е несмея да я отворя че видях бая зор докото го затворя сношти :help: Дайте някакъв акъл и ми препоръчайте добър сервиз кадето ги опрявят лековете в Пловдив.Сега просто дрънчи ужасно нещо в него дори и като запаля колата :help: :help: :help:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Юли 2006, 15:39

Значи,свържи се с Тошко - Tod, той кара изцяло пребоядисано комбито си вече и от разговор по телефона разбрах,че е разкачил шибидасите из основи за боядисването,после как ги е сглобил един господ знае :shock: Той ще ти помогне,само знам ,че тая работа е много сложна :confused:

Георги Пенчев
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 07 Юли 2006, 17:18

Стига да се е прибрал от морето :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тоше, ако си тук разкажи как в 4 звездния хотел течеше вода от прозореца. Да ги еб@ у гадовете-хотелиери-печалбари. Сори за офтопика :confused:
Изображение

Аватар

Мнение от dinozab » 08 Юли 2006, 19:52

Penchev написа:Значи,свържи се с Тошко - Tod, той кара изцяло пребоядисано комбито си вече и от разговор по телефона разбрах,че е разкачил шибидасите из основи за боядисването,после как ги е сглобил един господ знае :shock: Той ще ти помогне,само знам ,че тая работа е много сложна :confused:

Георги Пенчев

Благодаря Гоше дано да се свържа с него че от бая време ни вест ни кост :confused:
Имало някаква кола дето на нея пишело Ремонт на шибидаси и люкове Фопксваген Пасат комби и щъкал из Пловдив ако някой има информация да казва :help: :help: :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 10 Юли 2006, 9:50

Около автогара Родопи имало читав майстор на люкове, но точно къде не знам!
Инак, ако изтеглиш предния панел на зад ще видиш два отвора на релсите от там излиза тапицерията и ще видиш за какво става въпрос!
В Пловдив съм вече и ако си свободен можем да се разберем през работно време да го погледна(доста опит натрупах напоследък в тази област) :twisted: !

Иво, ;) не се бъзикай с бедните хотилиери, организирахме пунктове за волни пожертвования в тяхна подкрепа-господ да поживи европейските третокласни.... туристи, ако им дойде акъла, тури кръст на морските комплекси ! :mhihi:
Две години не бях стъпвал в Сл.Бряг-това гето си плаче за Болдозер :evil: !
ПС Данка това ми е телефона 0887272845 звънкай ако имаш нужда! :D
Успех!
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Аватар

Мнение от dinozab » 10 Юли 2006, 10:11

Tod написа:Около автогара Родопи имало читав майстор на люкове, но точно къде не знам!
Инак, ако изтеглиш предния панел на зад ще видиш два отвора на релсите от там излиза тапицерията и ще видиш за какво става въпрос!
В Пловдив съм вече и ако си свободен можем да се разберем през работно време да го погледна(доста опит натрупах напоследък в тази област) :twisted: !

Иво, ;) не се бъзикай с бедните хотилиери, организирахме пунктове за волни пожертвования в тяхна подкрепа-господ да поживи европейските третокласни.... туристи, ако им дойде акъла, тури кръст на морските комплекси ! :mhihi:
Две години не бях стъпвал в Сл.Бряг-това гето си плаче за Болдозер :evil: !
ПС Данка това ми е телефона 0887272845 звънкай ако имаш нужда! :D
Успех!

Благодаря ти много днес ще ти званна да се видим ако може. :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Аватар

Мнение от dinozab » 19 Юли 2006, 8:49

Та така оправих го люка и то сам самичак щото в Пловдив не се намери нито един свестен майстор с изключение на Тодор (Tod) за което искренно му благодаря :bowdown: :wave: Подмених двете части които се бяха счупели но проблема с теча остана :( Според мен е от оплатнението около капаците на люка и тавана.Като поливам с моркуча от горе то пропуска твърде много вода и каналите не могат да смогнат да я изкарат на доло а съм ги прочистил и четерите.На ЕТК не мога да го видя това оплатнение.Някой ако може да ми даде номер или да знае каде се продават такива в Пловдив да пише щото не мога да си измия колата :( Самото уплатнение е залепено за тавана на колата.Благодаря предварително на всички :)

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 20 Юли 2006, 10:40

Огледай гуменото уплатнение което е залепено за горната част на тавана, моето от там подлизваше и... право на носът ми! :evil:
Утре съм ще бъда цял ден в офиса(дано не мине котка път) ако минаваш на там отбий се да го видя.
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Назад към E34