Е 34 Touring ГОВОРИТЕЛИ/КОЛОНИ/АНТЕНЕН УСИЛВАТЕЛ
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Е 34 Touring ГОВОРИТЕЛИ/КОЛОНИ/АНТЕНЕН УСИЛВАТЕЛ
Молбата ми е някой ако знае точният размер в инчове или см.
-задни говорители /на тавана/
-предни говорители/при педалите...../
-малки говорители /в таблото/
и Каде се намира тоя усилвател за антената?
Вчера свалих и двете кори на колонките зад задните врати но не видях усилвател нито място за него!
а доколкото знам антената е в задния ляв страничен прозорец, значи и усилвателя трябва да е там някъде
На мене ми е срязана антената от дясно обаче! кабела ми се подава от дясната страна в багажника над уплатнението на десния заден прозорец

-задни говорители /на тавана/
-предни говорители/при педалите...../
-малки говорители /в таблото/
и Каде се намира тоя усилвател за антената?

Вчера свалих и двете кори на колонките зад задните врати но не видях усилвател нито място за него!

На мене ми е срязана антената от дясно обаче! кабела ми се подава от дясната страна в багажника над уплатнението на десния заден прозорец

"Добрите момчета отиват в РАЯ, а лошите кадето си поискат "
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Задните са седемнадесет - 93% вероятност! 

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
batevladi написа:със сигорност не са по големи от 15см. но колко са точно немога да ги измеря защото ми липсват а разтоянието от рапида до рапида е 14,5см. на задните в тавана!!! говориме за КОМБИ
Ми то аз за комби говоря

Good Luck
- Venci_ii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325xi
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Бате Влади е прав - 15 см са задните - аз ги смених преди 1 1/2 година и Алпайнпонеже не предлагаха такива,които да ги заместят на 15 см откъм дълбочина си взех 13 см и свирят добре
За останалите не мога да кажа ,защото не съм ги сменял
Георги Пенчев

За останалите не мога да кажа ,защото не съм ги сменял

Георги Пенчев
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
на таблото са само пищялки, освен ако не ти е няква поръчкова и пищялките да са на огледалата, тогава на таблото имаш 10 см.

Опаа
Нагревателя на задното стъкло е и антена... Така че, тръгваш по жиците на нагревателя и ще намериш усилвателя. На мен касетофона ми го бяха монтирали някакви дърводелци явно, още при предишния собственик и не бяха свързали жицата за захранването на усилвателя и той естествено не работеше... И бяха дупчили задния калник да слагат антена... Но добре, че не бяха срязали оригиналния куплунг за касетофона, ами бяха оголили само нужните според тях жици и бяха свързали към тях касетофона... Така че, изхвърлих всички допълнително връзвани жици, и си купих от техномаркета един адаптор от оригинален куплунг BMW към стандартен еврокуплунг, с какъвто са всички касетофони, дето се продават тук, и сега ми работи всичко... Иначе към усилвателя за антената се пуска ток автоматично, щом включиш касетофона... Навсякъде пиша касетофон, ама може и CD плеър да е...
Знаеш ли как ми избега звука като турих една туба RMS 300watt мах 600watt усилвател 1Х210watt и сд АЛПАЙН 4Х50
Намалил съм усилватела на 1/2 и на 6db иначе нема да оцелеем
требваше и гумени тампони да подлагам на задния номер иначе некаде може да избяга

Намалил съм усилватела на 1/2 и на 6db иначе нема да оцелеем

требваше и гумени тампони да подлагам на задния номер иначе некаде може да избяга

"Добрите момчета отиват в РАЯ, а лошите кадето си поискат "
15 мнения
• Страница 1 от 1