M6-УБИЙСТВЕН
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
Това вече определено ми хареса ! Вярно, че е в новия костюм, но пък така снижено е супер ! И тая перка на "гръбчето" ....ауууу Кефи ме 

- del_sol_fen
- кандидат ентусиаст
-
ok, съгласен съм със [FF]Godflesh и мисля че е кръстоска между, Порше и 350Z oтзад, не мислите ли?? а пък отпред много-много не ме кефи не защото не е хубав а защото не са си направили трудът да го променят. Но наистина отзад е Порше със стопове на Nissan 350Z
П.С. После кой от кого крадял! :o
П.С. После кой от кого крадял! :o
Si Power - Wona Go ???
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Не забравяйте че всичките подобни снимки са фотошопски монтажи все пак, джантите например са от М3 CSL
Иначе мен ме кефи страшно, много е откачена тази кола! Но в истинската М6 може да има изненади, особено кабриото изглежда лудо -- и също напомня на Порше много отзад, на 911 Кабрио. Ех... някой ден 

От както стана дума за новата М6 , сигурно над 10 различни снимки на коли с това име съм видял... В крайна сметка кое ще е крайната модификация?... Това Порше няма дя е най-сполучливата концепция от всички показани досега... Пък и незнам що имат нещо общо с Ауди ТТ... Това крилце така разположено отзад .... Но все пак е хубава колата...
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Не е лоша колицата,мен също ме кефи,отзад наистина прилича на Порше,сугласен съм с вас
Иначе отпред според мен не е е толкова яка
Напоследък новите модели на БМВ отпед алко не ми харесват
вие какво мислите по жъпроса?

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: A6 3.0 TDI
- Детайли за колата: Avant
Това според мен не е монтаж и би трябвало да е M6. Просто е феноменална. Супер яки форми и перката (антената) е много на място.
Лошото е, че и аз видях доста разработки за The new 6 serie:). Аз трудно бих описал тази на снимката просто , защото е най-доброто, което съм виздал до сега.
Обаче винаги ще се кефя повече на старата "ЯХТА" --- тя е моя мечта
Лошото е, че и аз видях доста разработки за The new 6 serie:). Аз трудно бих описал тази на снимката просто , защото е най-доброто, което съм виздал до сега.
Обаче винаги ще се кефя повече на старата "ЯХТА" --- тя е моя мечта

Lenin написа:[FF]GODFLESH написа:Абе тези 500к.с не са ли малко,все пак магарцедес цл 65 амг е 612к.с
Пише около 530 к.с. горе на картинката, а и едно е 500 к.с. самолет, а съвсем друго - 600 к.с. трактор.
Аз пък съм чувал че ще е 600bhp пишеше го мисля пак в ауто билд
Иначе колата е невероятна

Кой знае кога ще я видим наживо, мисля че няма да е много след официалната промоция

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2