До 3 хил. глоба за скорост искат от КАТ - Честит празник!
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
До 3 хил. глоба за скорост искат от КАТ - Честит празник!
http://www.24chasa.bg/Default.asp?stati ... 13&iy=2005
Хубаво ще изравнят глобите с френските, но дали някой се замисли каква е средната заплата във Франция и каква в България

До 3 хил. глоба за скорост искат от КАТ
Въвеждаме санкции като във Франция
Глобите за превишена скорост, минаване на червено и неспазване на дистанция да се изравнят с френските и да бъдат от 180 до 3000 лева.
КАТ предлага драстичното завишение да влезе в Закона за движение по пътищата. Промяната ще се гледа в парламента след Нова година.
В момента най-високата санкция за повторно каране с 50 км над разрешените е 150 лв. Във Франция за това нарушение глобата стига 1500 евро, отнема се книжката за 3 г. и може да се конфискува колата.
Хубаво ще изравнят глобите с френските, но дали някой се замисли каква е средната заплата във Франция и каква в България

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
извинете ...
как по-дяволите да стигна от студентски до Люлин при такова положение?
2 часа ли да пътувам
е това вече не е честно...
как по-дяволите да стигна от студентски до Люлин при такова положение?
2 часа ли да пътувам

е това вече не е честно...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Това е нечовешко!!!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
xterminat0r написа:Иво написа:Абе това са глупости. Вестникарски измишльотини.
Все пак беше на първа страница на "24 часа". Ако наистина е измислица - тия са за пред съда!

Re: До 3 хил. глоба за скорост искат от КАТ - Честит празник
Много ясно ,как иначе ще се научите да карате като хората,писна ми да мятам камъни по тъпи газари и селендури ,които си мислят че като карат западна кола могат да мачкат хоратаX-citer написа:http://www.24chasa.bg/Default.asp?statid=24612&rubr=0&izd=1&fsize=&swidth=800&tr=1&im=12&id=13&iy=2005
Глобите за превишена скорост, минаване на червено и неспазване на дистанция да се изравнят с френските и да бъдат от 180 до 3000 лева.
КАТ предлага драстичното завишение да влезе в Закона за движение по пътищата. Промяната ще се гледа в парламента след Нова година.
В момента най-високата санкция за повторно каране с 50 км над разрешените е 150 лв. Във Франция за това нарушение глобата стига 1500 евро, отнема се книжката за 3 г. и може да се конфискува колата.
Хубаво ще изравнят глобите с френските, но дали някой се замисли каква е средната заплата във Франция и каква в България![]()
![]()
![]()
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Каквото и да говорим ще бъде само и единствено СПАМ
Мисля, че няма да има ПОНЕ 1 съгласен, само че заслужава ли си пак да се обсъждат такива теми
Какво можем да направим ние по въпроса
Според мен това ОТНОВО са "Вестникарски измишльотани", но знае ли се...

Мисля, че няма да има ПОНЕ 1 съгласен, само че заслужава ли си пак да се обсъждат такива теми

Според мен това ОТНОВО са "Вестникарски измишльотани", но знае ли се...

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Re: До 3 хил. глоба за скорост искат от КАТ - Честит празник
evans написа:Много ясно ,как иначе ще се научите да карате като хората,писна ми да мятам камъни по тъпи газари и селендури ,които си мислят че като карат западна кола могат да мачкат хоратаX-citer написа:http://www.24chasa.bg/Default.asp?statid=24612&rubr=0&izd=1&fsize=&swidth=800&tr=1&im=12&id=13&iy=2005
Хубаво ще изравнят глобите с френските, но дали някой се замисли каква е средната заплата във Франция и каква в България![]()
![]()
![]()
Да мяташ камъни викаша,а?
Не е тва здравословно да знайш

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Мдааа, еванс е прав. Защото сега всичко живо кара като лудо. А да ви одрусат веднъж 3000лв да видим дали няма да се замислите преди да го правите пак?
Всеки път като се появи тема за некой идиот който е избил маса народ докато е прави на състезател почвате да псувате държавата че не прави нищо. Ами ето, държавата ПРАВИ НЕЩО (Да приемем че е истина), и въпреки тежкия ми десен крак, изкренно се надявам да успее, защото живота на човек е много по важно от мойте 10 секунди адреналин . . . които аз пак ще получа, просто ще се замисля малко за къде и кога да го правя.
Всеки път като се появи тема за некой идиот който е избил маса народ докато е прави на състезател почвате да псувате държавата че не прави нищо. Ами ето, държавата ПРАВИ НЕЩО (Да приемем че е истина), и въпреки тежкия ми десен крак, изкренно се надявам да успее, защото живота на човек е много по важно от мойте 10 секунди адреналин . . . които аз пак ще получа, просто ще се замисля малко за къде и кога да го правя.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Мдааа, еванс е прав. Защото сега всичко живо кара като лудо. А да ви одрусат веднъж 3000лв да видим дали няма да се замислите преди да го правите пак?
БИАД Авто-Пазар Тийм
- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
По принцип си прав че богаташите пак ще си карат както си искат, но разликата според мене идва от там, че е едно БМВ 7ма серия или С-Класа да кара с 150, друго е некъв келеш дето вчера е взел книжка с 20 годишния си голф/астра/316ка да се прави на Шумахер, дадено че никой не знае кога ще се строши нещо по тази кола и къде.
Може да не е справедлива системата, но според мене ефект ще има, поне частичен.
Друг е въпроса че дори и богатите биха се замислили дали ей така им се дават 3000лв.
Може да не е справедлива системата, но според мене ефект ще има, поне частичен.
Друг е въпроса че дори и богатите биха се замислили дали ей така им се дават 3000лв.
БИАД Авто-Пазар Тийм
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2