сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

сбирки във Варна

Мнение от Р А » 13 Ное 2005, 14:36

има ли сбирки вав варна кога и каде благодаря ви

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 13 Ное 2005, 19:09

и аз не знам да се събират варненци.
дай да ги сберем де :)
аз познавам 3-4 младежчета с бангии марка бмв :mhihi:
ама тряя са обсъди първо тук после да се пусне нова тема направо.
пък аз ще събера опит от Еко-то в четвъртък вечер

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 13 Ное 2005, 19:51

всяка събота от 8:30 но всеки път сме на различно място - кат партизаните да не ни намери някой :mhihi: :mhihi:
В процес на търсене и изпробване на заведенията сме ;) главно пицарии... последно време най - вече в "Морско конче" до общината, Маестро (на центъра), Донатело (зимното)... като решим къде ще изкараме тая зима ще пиша на Асен-Х да направи съответните промени в темата най-горе ;)

П.С. заформя се и друга групичка от ентусиасти с основна идея да ходим да "лъзгаме" някъде под моста но всичко е в идеен процес все още :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 13 Ное 2005, 19:59

ко ще кажеш по въпроса да е на място където може да се спрат колите и да си ги понаглеждаме?
питам от чисто любопитство.
лятото е ясно че на Лук става за сбирки ама ся зимата...
долу под почивка има едно кръчме ама по-ниските коли не ще да стигнат до там невредими според мен.иначе е идеално...море тва онова...
ще помисля над този проблем...да видим кво ше измъдрувам

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Р А » 14 Ное 2005, 15:45

айде бе дайте да иэмислим нешто да се сабираме срамота всяка 3 кола вав варна бмв а неможем да се саберем 20 човека наистина е по добре някаде кадето има паркинг че да си гледаме кой ко е направи по колата такива работи де айде предлагайте че да не ни се смеят в софия

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Ное 2005, 15:52

сбирките във варна са върха на гъза ... имах удоволствието да бъда 1 път ... дано да има и 2ри .. такъв купон в живота ми нема ... толко смех ... сълзи .. абе не може да се опише с думи требе да се види .... жалко че не живея по наблизо щях да идвам всеки път :yes:

п.с. от 15 човека имаше 1 или 2ма с бмв .. не се говореше за бмвта коли мотори и коне и магарета и кой колко бръза кола имал ... можеби това е успешната им формула да се забавляват и да не се газират толкова ;)

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 14 Ное 2005, 17:39

bam-bam написа:сбирките във варна са върха на гъза ... имах удоволствието да бъда 1 път ... дано да има и 2ри .. такъв купон в живота ми нема ... толко смех ... сълзи .. абе не може да се опише с думи требе да се види .... жалко че не живея по наблизо щях да идвам всеки път :yes:

п.с. от 15 човека имаше 1 или 2ма с бмв .. не се говореше за бмвта коли мотори и коне и магарета и кой колко бръза кола имал ... можеби това е успешната им формула да се забавляват и да не се газират толкова ;)

Oще чакаме снимките на нещото, на което се смяхме толкова. Ама ти нещо скатаваш и не щеш да ги дадеш.
Сбирките във Варна са супер. Малко е гадно в началото, когато не познаваш почти никой, но все пак като за сефте или за 2-ри път е така... Иначе там обстановката е невероятна! :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 14 Ное 2005, 17:54

Р А написа:айде бе дайте да иэмислим нешто да се сабираме срамота всяка 3 кола вав варна бмв а неможем да се саберем 20 човека наистина е по добре някаде кадето има паркинг че да си гледаме кой ко е направи по колата такива работи де айде предлагайте че да не ни се смеят в софия

сичките бмвта са леш ....ама не е лоша идеята да се събират някъде мисирите да се кефят :)
аз още мисля по въпроса

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 14 Ное 2005, 17:59

bam-bam написа:...

err0r написа:...

баси.... така като ви слушам, ще взема и за да ида :P :mhihi: :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 14 Ное 2005, 18:04

Ходи, бате, готино е!!!
F-14, нинам дали видя, ама вече има уговорени места за сбирки. По-лесно ще е да се съберете с хората, които присъстват. ДефЛепард и БМВ-Х5 са 2-ма от тях, Чакала също, но за него не знам колко редовно чете форума. На сбирката, на която присъствахме с бам-бам имаше доста хора, но не всички са регистрирани във форума.
БМВ-Х5 ми разказа как в началото сбирките са били с по-голяма посещаемост, но в последствие настъпили разни разделения и така - в момента официалната е 1 път седмично с хора, които дори не са регистрирани. Това естествено не ги прави по-малко фенове на марката. Прекараното с тях време е запомнено за дълго. Просто разказите им, темите за които си говорят и начина, по който общуват е невероятен! :roll:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 15 Ное 2005, 2:47

офф
грешка бате немисля че искаш тези снимки ... аз просто не си ги свалих и са при фохо ... пък и ако ги покажа на някои едва ли ще иска да ходи на сбирки и да гледа такива неща и ще земе да се откаже :mhihi:
офф

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Р А » 15 Ное 2005, 17:09

ако има група която се сабира някаде драснете ми. Мерси

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 15 Ное 2005, 18:23

добре де...кажете къде ще сте да дойда и аз :)
поздрави!

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 18 Ное 2005, 19:11

Бам-Бам и Ерр0р Мерси за топлите думи :winky:
Последния път бяхме в Пицарията Морско Конче до общината сбирките са всяка събота от 20:30 ...Така ,че Дефлепард или аз ако науча мястото за утрешната сбирка ще ви драсна ...Аз ходя по рядко щото петък и събота работя ...
Поздрави

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Ное 2005, 0:40

Ей Варненлии,какво стана с Чефо с Е34-ката :?: Тоя човек нещо се изгуби,не пише тук :roll: :roll: Уважавам го много :!: Също и Краси "Чакала" - надявам се,че са добре :roll: :roll:

Миналата година Чефо дойде на ЕКО-то в София един четвъртък и си внесе членския внос за цяла година напред,направо се израдвах а тогава както и на събора ми направи лошо впечатление,че почти никой не му обърна подобаващо внимание на човека,както и на групата :!: :!: :!:

Събота съм на сватба и няма как да дойда на сбирката ама може да се разберем за петък нещо,иска ми се да се видим :!: :!:
Напишете тук,как са тези хора или ако ги видите,кажете им да вземат да драснат някой ред във темата :!:

Кофти е като всички се затварят на "регионално ниво" и се пише само във форума :(

Георги Пенчев
Изображение

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия