сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- F-14
- младши ентусиаст
-
и аз не знам да се събират варненци.
дай да ги сберем де
аз познавам 3-4 младежчета с бангии марка бмв
ама тряя са обсъди първо тук после да се пусне нова тема направо.
пък аз ще събера опит от Еко-то в четвъртък вечер
дай да ги сберем де

аз познавам 3-4 младежчета с бангии марка бмв

ама тряя са обсъди първо тук после да се пусне нова тема направо.
пък аз ще събера опит от Еко-то в четвъртък вечер
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
всяка събота от 8:30 но всеки път сме на различно място - кат партизаните да не ни намери някой
В процес на търсене и изпробване на заведенията сме
главно пицарии... последно време най - вече в "Морско конче" до общината, Маестро (на центъра), Донатело (зимното)... като решим къде ще изкараме тая зима ще пиша на Асен-Х да направи съответните промени в темата най-горе
П.С. заформя се и друга групичка от ентусиасти с основна идея да ходим да "лъзгаме" някъде под моста но всичко е в идеен процес все още

В процес на търсене и изпробване на заведенията сме

П.С. заформя се и друга групичка от ентусиасти с основна идея да ходим да "лъзгаме" някъде под моста но всичко е в идеен процес все още

- F-14
- младши ентусиаст
-
ко ще кажеш по въпроса да е на място където може да се спрат колите и да си ги понаглеждаме?
питам от чисто любопитство.
лятото е ясно че на Лук става за сбирки ама ся зимата...
долу под почивка има едно кръчме ама по-ниските коли не ще да стигнат до там невредими според мен.иначе е идеално...море тва онова...
ще помисля над този проблем...да видим кво ше измъдрувам
питам от чисто любопитство.
лятото е ясно че на Лук става за сбирки ама ся зимата...
долу под почивка има едно кръчме ама по-ниските коли не ще да стигнат до там невредими според мен.иначе е идеално...море тва онова...
ще помисля над този проблем...да видим кво ше измъдрувам
- Гост
-
сбирките във варна са върха на гъза ... имах удоволствието да бъда 1 път ... дано да има и 2ри .. такъв купон в живота ми нема ... толко смех ... сълзи .. абе не може да се опише с думи требе да се види .... жалко че не живея по наблизо щях да идвам всеки път
п.с. от 15 човека имаше 1 или 2ма с бмв .. не се говореше за бмвта коли мотори и коне и магарета и кой колко бръза кола имал ... можеби това е успешната им формула да се забавляват и да не се газират толкова

п.с. от 15 човека имаше 1 или 2ма с бмв .. не се говореше за бмвта коли мотори и коне и магарета и кой колко бръза кола имал ... можеби това е успешната им формула да се забавляват и да не се газират толкова

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
bam-bam написа:сбирките във варна са върха на гъза ... имах удоволствието да бъда 1 път ... дано да има и 2ри .. такъв купон в живота ми нема ... толко смех ... сълзи .. абе не може да се опише с думи требе да се види .... жалко че не живея по наблизо щях да идвам всеки път
Oще чакаме снимките на нещото, на което се смяхме толкова. Ама ти нещо скатаваш и не щеш да ги дадеш.
Сбирките във Варна са супер. Малко е гадно в началото, когато не познаваш почти никой, но все пак като за сефте или за 2-ри път е така... Иначе там обстановката е невероятна!

- F-14
- младши ентусиаст
-
Р А написа:айде бе дайте да иэмислим нешто да се сабираме срамота всяка 3 кола вав варна бмв а неможем да се саберем 20 човека наистина е по добре някаде кадето има паркинг че да си гледаме кой ко е направи по колата такива работи де айде предлагайте че да не ни се смеят в софия
сичките бмвта са леш ....ама не е лоша идеята да се събират някъде мисирите да се кефят

аз още мисля по въпроса
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ходи, бате, готино е!!!
F-14, нинам дали видя, ама вече има уговорени места за сбирки. По-лесно ще е да се съберете с хората, които присъстват. ДефЛепард и БМВ-Х5 са 2-ма от тях, Чакала също, но за него не знам колко редовно чете форума. На сбирката, на която присъствахме с бам-бам имаше доста хора, но не всички са регистрирани във форума.
БМВ-Х5 ми разказа как в началото сбирките са били с по-голяма посещаемост, но в последствие настъпили разни разделения и така - в момента официалната е 1 път седмично с хора, които дори не са регистрирани. Това естествено не ги прави по-малко фенове на марката. Прекараното с тях време е запомнено за дълго. Просто разказите им, темите за които си говорят и начина, по който общуват е невероятен!
F-14, нинам дали видя, ама вече има уговорени места за сбирки. По-лесно ще е да се съберете с хората, които присъстват. ДефЛепард и БМВ-Х5 са 2-ма от тях, Чакала също, но за него не знам колко редовно чете форума. На сбирката, на която присъствахме с бам-бам имаше доста хора, но не всички са регистрирани във форума.
БМВ-Х5 ми разказа как в началото сбирките са били с по-голяма посещаемост, но в последствие настъпили разни разделения и така - в момента официалната е 1 път седмично с хора, които дори не са регистрирани. Това естествено не ги прави по-малко фенове на марката. Прекараното с тях време е запомнено за дълго. Просто разказите им, темите за които си говорят и начина, по който общуват е невероятен!

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Бам-Бам и Ерр0р Мерси за топлите думи
Последния път бяхме в Пицарията Морско Конче до общината сбирките са всяка събота от 20:30 ...Така ,че Дефлепард или аз ако науча мястото за утрешната сбирка ще ви драсна ...Аз ходя по рядко щото петък и събота работя ...
Поздрави

Последния път бяхме в Пицарията Морско Конче до общината сбирките са всяка събота от 20:30 ...Така ,че Дефлепард или аз ако науча мястото за утрешната сбирка ще ви драсна ...Аз ходя по рядко щото петък и събота работя ...
Поздрави
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей Варненлии,какво стана с Чефо с Е34-ката
Тоя човек нещо се изгуби,не пише тук
Уважавам го много
Също и Краси "Чакала" - надявам се,че са добре
Миналата година Чефо дойде на ЕКО-то в София един четвъртък и си внесе членския внос за цяла година напред,направо се израдвах а тогава както и на събора ми направи лошо впечатление,че почти никой не му обърна подобаващо внимание на човека,както и на групата
Събота съм на сватба и няма как да дойда на сбирката ама може да се разберем за петък нещо,иска ми се да се видим
Напишете тук,как са тези хора или ако ги видите,кажете им да вземат да драснат някой ред във темата
Кофти е като всички се затварят на "регионално ниво" и се пише само във форума
Георги Пенчев

Миналата година Чефо дойде на ЕКО-то в София един четвъртък и си внесе членския внос за цяла година напред,направо се израдвах а тогава както и на събора ми направи лошо впечатление,че почти никой не му обърна подобаващо внимание на човека,както и на групата

Събота съм на сватба и няма как да дойда на сбирката ама може да се разберем за петък нещо,иска ми се да се видим

Напишете тук,как са тези хора или ако ги видите,кажете им да вземат да драснат някой ред във темата

Кофти е като всички се затварят на "регионално ниво" и се пише само във форума

Георги Пенчев