Боядисване на джанти?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- F-14
- младши ентусиаст
-
Боядисване на джанти?
Някой тук боядисвал ли е ляти джанти?Знае ли каква е технологията ,какъв шприц се използва и какви бои?
Изобщо подробности...?
Изобщо подробности...?
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Ми първо се почистват много добре с песъкоструика или на ръка ако е възможно с шкурка или други пособия ! А за самото боедисване си търси каде пръскат прахово това е днаи добрата технология

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
5 лв. шкурка, 5 лв. български кит, 5 лв. сребрист спрей и бира на корем (предупреждавам, че трудно ще ми насмогнеш). За резултата питай Василен. С него за един следобед пръснахме ОЗките и не можеш да ги познаеш сега 

- F-14
- младши ентусиаст
-
Малкия Пуснато на: 01 Май 2005, 22:50 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ми първо се почистват много добре с песъкоструика или на ръка ако е възможно с шкурка или други пособия ! А за самото боедисване си търси каде пръскат прахово това е днаи добрата технология
значи тревожи ме че след шкуренето остават резкички и не знам дали праховото ще ги покрие.иначе съм го уговорил и то на доста добра цена

TheBoss Пуснато на: 01 Май 2005, 22:58 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
5 лв. шкурка, 5 лв. български кит, 5 лв. сребрист спрей и бира на корем (предупреждавам, че трудно ще ми насмогнеш). За резултата питай Василен. С него за един следобед пръснахме ОЗките и не можеш да ги познаеш сега
като цяло ме вълнува технологията защото не само джанти имам да правя

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Малкия написа:Ми първо се почистват много добре с песъкоструика боедисване си търси каде пръскат прахово това е днаи добрата технология![]()
Някъде към 15лв. на джанта като в тези пари влиза

- F-14
- младши ентусиаст
-
BOBSI написа:Малкия написа:Ми първо се почистват много добре с песъкоструика боедисване си търси каде пръскат прахово това е днаи добрата технология![]()
Някъде към 15лв. на джанта като в тези пари влизапочистване на песъкоструйка
боя
лак
печене в камера
аз даже говорих за 8лв...обаче това не е само за джанти - по детайлите има резки от шкуренето-дразнещи грозни резки.дали след праховото и лака те ще се заличат и дали ще носи на постоянно пипане?например ако си прекарам педалите на прахово дали няма да ги изтъркам????
Най-често ползваното място е на пътя за Банкя, непосредствено преди института Пушкаров. Работят много добре. Занасяш си джантите, чистят ти ги перфектно с песъкоструйка, боядисват ти ги прахово в черно, бяло или металик и си готов. Цената е написана по-горе.
Имаше и в Дружба, но не знам къде е точно.

Да караш Peugeot е страст!
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Eva* написа:Най-често ползваното място е на пътя за Банкя, непосредствено преди института Пушкаров. .

- Терзийски
-
поклонник на E36
-

Ценното в случая не е толкова праховото. За такива ... имам куп адреси.. въпроса е, че имат песъкоструйка и много фино се почистват джантите от старата и олюпена боя. После вече праховото е като върху чисто нова джанта.
Някой ако се сеща за адреса в Дружба нека да каже... за песъкоструйката иде реч.
Някой ако се сеща за адреса в Дружба нека да каже... за песъкоструйката иде реч.
Да караш Peugeot е страст!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Eva* написа:Най-често ползваното място е на пътя за Банкя, непосредствено преди института Пушкаров. Работят много добре. Занасяш си джантите, чистят ти ги перфектно с песъкоструйка, боядисват ти ги прахово в черно, бяло или металик и си готов. Цената е написана по-горе.![]()
Преди месец точно там ми поискаха 25 лв. на джанта за песъкоструйка и прахово. Не съм им казвал,че е за БМВ, така че няма логика само мен да са преметнали, явно инфлация... иначе съм чувал добри отзиви от там...
Never mistake motion for action...
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2