За събора - въпроси, предложения, коментари.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

За събора - въпроси, предложения, коментари.

Мнение от Новини » 06 Апр 2005, 23:28

Тази тема е за да задавате своите въпроси свързани със събора, да давате предложения и коментари ;)
Последна промяна Новини на 08 Май 2005, 17:43, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Питане

Мнение от hafte » 07 Апр 2005, 7:39

тъй като всяко нещо има първи път така и при мен, та искам да питам:
на посочените телефони всеки самосиндикално ли се записва или има някаква организация преди записването двата хотела колко места имат и ще стигнат ли за всички :lol: .

Възможно ли е да дойде човек на 7 и кажете на 6 ти в колко и от къде ще се тръгва.

Знам че е рано за тези въпроси но има вероятност да имам изпити по това време което още не знам още 100% но ще дойда.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Re: Питане

Мнение от Vasilen » 07 Апр 2005, 9:44

hafte написа:тъй като всяко нещо има първи път така и при мен, та искам да питам:
на посочените телефони всеки самосиндикално ли се записва или има някаква организация преди записването двата хотела колко места имат и ще стигнат ли за всички :lol: .

Въпрос на личен избор е да дойдеш на събора, няма никаква друга организация преди записването която да не е свършена, тоест вдигаш телефона и запазваш места в хотел.
Местата са за около 290 човека дали ще има места за всички желаещи никой не може да каже, единствения начин да си сигурен че ще има къде да спиш е да резервираш по рано стая.Има съседни хотели които ще подпомагат основните но нямаме резервации там.
hafte написа:Възможно ли е да дойде човек на 7 и кажете на 6 ти в колко и от къде ще се тръгва.

Възможно е да дойдеш когато искаш, кога ще се тръгва от София и дали ще има колона не е решено още.
Още един начин за комуникация с тур агенцията
ICQ# 290 933 943
May the BMW force be with you!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 07 Апр 2005, 10:24

Аз така или иначе няма да мога да дойда поради ред причини, една от които е липса на БМВ, но искам да ви кажа, че комплекса "Света Гора" е много готин и свестен мотел, аз миналата година бях на екскурзия с даскалото там, скоро ремонтиран има басейн, но за съжаление, няма хубав ресторант и ще трябва да ходите в колона от 20 БМВ-та до центъра на града да ядете :) ужасно нали - хехе, съвсем не, много е готино, само не си взимайте от стайте на първия етаж, щото е много шумно и трудно се спи :) а и е кофти някой да седи и да те гледа през прозореца как :censored: пички :)

Да знаете, че завиждам на тези, които ще ходят на събора :)
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gogichus » 07 Апр 2005, 10:32

До колкото на мен ми е известно, липсата на БМВ не е пречка за ходене :mhihi: Предполагам, че ще има хора и то нашия клуб (всъщност сигурен съм поне за един :mhihi: ).

Пожелавам ви весело изкарване и дръжте конете изкъсо :lol: :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 07 Апр 2005, 12:16

Vasilen написа:... кога ще се тръгва от София и дали ще има колона не е решено още...

Лошо 8) . Неискате ли случайно да си удължите пътя с ~130km и да минете през Пловдив та да заформим една прилична колона. Миналата година небеше лошо :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 07 Апр 2005, 12:56

Dimitar написа:
Vasilen написа:... кога ще се тръгва от София и дали ще има колона не е решено още...

Лошо 8) . Неискате ли случайно да си удължите пътя с ~130km и да минете през Пловдив та да заформим една прилична колона. Миналата година небеше лошо :D
ако ще има колона,и ще мине през пловдив,че да минат и през стз,по път им е,после казанлък,от там към шипка,после е лесно ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 07 Апр 2005, 13:23

Ще эапочна поста си с коментар:

Радвам се, че сте избрали мойто градче за срещата, дори съм горд, ама ми иде да се изям от яд, щото по това време съм закотвен в София да уча, без кола да дойда, а и без достатъчно кинти. :bcry: :bcry: :bcry:

Вярвам в добрата организация, но ще си позволя да дам един - два съвета (за тези, които не познават града ). Надявам се организаторите да са снизходителни, ако не съм полезен или вече са отчели тези фактори!

1. Градът е хубав и стар, НО с много тесни улици. Ако по обедно време хванете час пик, бъдете готови за дълго изчакване по кръстовищата.

2. Поради горното, проблемът с паркирането е сериозен, така че е по - удобно при вечерно излизане на запой да излезете пеша ( колкото и парадоксално да звучи ) - цената на такси от центъра на града до почти всяка точка е около 2 лева.

3. Ако някой се интересува ( и не се счете за неправомерна реклама ), мога да Ви насоча към някои от кръчмите, които считам за добри и мисля, че бихте харесали. Подчертавам, че нямам меркантилни намерения с последното, нямам роднини и приятели работещи в заведения и т.н.

Ако не успея да присъствам, пожелавам Ви приятни емоции и впечатления от Велико Търново!!!!

ПП Моля членовете на клуба и форума от Горна да не се обиждат, че не описвам техния град - те могат да го сторят по - добре от мен, а и предполагам, че в Горна ще се проведе най - емоционалната част от събора - там е летището, все пак
...Тез` две бири `що ги каза ...?

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 07 Апр 2005, 22:09

BigMUZZY написа:Ще эапочна поста си с коментар:

Радвам се, че сте избрали мойто градче за срещата, дори съм горд, ама ми иде да се изям от яд, щото по това време съм закотвен в София да уча, без кола да дойда, а и без достатъчно кинти. :bcry: :bcry: :bcry:

Вярвам в добрата организация, но ще си позволя да дам един - два съвета (за тези, които не познават града ). Надявам се организаторите да са снизходителни, ако не съм полезен или вече са отчели тези фактори!

1. Градът е хубав и стар, НО с много тесни улици. Ако по обедно време хванете час пик, бъдете готови за дълго изчакване по кръстовищата.

2. Поради горното, проблемът с паркирането е сериозен, така че е по - удобно при вечерно излизане на запой да излезете пеша ( колкото и парадоксално да звучи ) - цената на такси от центъра на града до почти всяка точка е около 2 лева.

3. Ако някой се интересува ( и не се счете за неправомерна реклама ), мога да Ви насоча към някои от кръчмите, които считам за добри и мисля, че бихте харесали. Подчертавам, че нямам меркантилни намерения с последното, нямам роднини и приятели работещи в заведения и т.н.

Ако не успея да присъствам, пожелавам Ви приятни емоции и впечатления от Велико Търново!!!!

ПП Моля членовете на клуба и форума от Горна да не се обиждат, че не описвам техния град - те могат да го сторят по - добре от мен, а и предполагам, че в Горна ще се проведе най - емоционалната част от събора - там е летището, все пак

За Търново си напълно прав. Не мисля че ще се наложи на участниците в мероприятието да се борят с въпросния трафик,защото хотелите и двата са извън Търново, а емоционалната част маистна ще е в Горна! Не на летището, но пътя е доста приличен за подобни цели!

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 08 Апр 2005, 9:59

The Tiger написа:
Dimitar написа:

ако ще има колона,и ще мине през пловдив,че да минат и през стз,по път им е,после казанлък,от там към шипка,после е лесно ;)

A за по на пряко да минеме и през Бургас ? :mhihi: я, по-добре Пловдивчани да вземете да дойдете до София и от тука да тръгнеме заедно ! :lol:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 08 Апр 2005, 11:49

Хехехе - кофтито е, че и от Пловдив и от София до Търново са все 200км и май няма да се разберем кой от къде ще мине. Ами дайте да се разберем кой кога ще тръгва, та да се съберем малко преди Търново и поне да влезнем мощно в града. Пловдив - Търново (през прохода на Републиката) е около 2 часа, ама ако карам сам 8) , за в колона да ги направим 2:30, от София до Търново пак е толкова горе-долу - така, че ако тръгнем към 8:30 сутринта - към 11:00 може да се чакаме малко преди Търново. Със Стара Загора и Казанлък може да се чакаме към 10:00 на изхода или входа на Гурково.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 08 Апр 2005, 11:52

да се направи и конкурс за
майсторско шофиране ама истински
с конуси препядствия и др. :idea: ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Апр 2005, 16:03

Аз също съм на мнение, че 400 метра е интересна дисциплина, но автокроса ще е много по-интересен, а и в него има доста повече майсторство. 8)
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 08 Апр 2005, 18:39

До кога е срока за внасянето на сумите за хотела?

Тръгването за Събора вече ми е познато :D отиването в колона също. Чакам събитието с нетърпение 8)
Да караш Peugeot е страст!

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 08 Апр 2005, 20:01

Dimitar написа:...за в колона да ги направим 2:30, от София до Търново пак е толкова горе-долу...

Абсурд е София - Търново да се вземе за 2 часа и половина в колона(особено,ако е като миналата година).По магистралата,криво - ляво,ще се закрепи някаква постоянна скорост,ма кат свърши...Според мен,под 3 часа няма изгледи да паднеме.
Аз,поне,така ги виждам нещата...
Изображение
Driver's Racing Team

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия