Защо?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Защо?
Защо ли парното е толкова слабо.Самия вентилатор на макс е супер слаб.На климатик е малко по добре,но като цяло е супер зле.Значи зимата когато е много студено направо е абсурд вътре да се стопли.На разстояние 15-20см от решетките на парното вече почти не се усеща.Филтъра на купето е нов.Всичко по климатроника уж работи.Нагоре-надолу и т.н.
При мен е горе долу същото положение - перката работи, но не може да духа на макс. Виж тук, ако това може да ти помогне:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13703&highlight=%EF%E0%F0%ED%EE%F2%EE+%ED%E5+%F0%E0%E1%EE%F2%E8
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13703&highlight=%EF%E0%F0%ED%EE%F2%EE+%ED%E5+%F0%E0%E1%EE%F2%E8
Благодаря ти.BMX написа:При мен е горе долу същото положение - перката работи, но не може да духа на макс. Виж тук, ако това може да ти помогне:
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Сменете си филтрите на купето - задръстени са. Когато духа климатика и върти въздуха в купето, той не минава през филтъра, като пуснете парното вентилатора вкарва въздух от вън, който минава през въпросния филтър.
Dimitar написа:Сменете си филтрите на купето - задръстени са. Когато духа климатика и върти въздуха в купето, той не минава през филтъра, като пуснете парното вентилатора вкарва въздух от вън, който минава през въпросния филтър.
Филтърът е нов, проблемът е че парното както си работеше нормално, изведнъж перката спря да се издупва на макс, работи до една степен и след това колкото и да увеличаваш, духа с еднаква сила.
Свалих го този т.нар. таралеж (10х на chefo20 и Dimitar, които в една друга тема описват къде е). Няма го в наличност никъде, където проверих. Оригинален струва 250 лв и само с поръчка. В понеделник ще ходя да го поръчам, доставката е около 10 дни.
Ето малко снимки къде се намира и как изглежда (малко е кофти качестовото, но само телефона ми беше под ръка):
P.S.: Хванат е с два болта еврейска звезда.
.jpg)
Ето малко снимки къде се намира и как изглежда (малко е кофти качестовото, но само телефона ми беше под ръка):
.jpg)
.jpg)
.jpg)
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Ако искаш дай ми № по BMW и ще ти кажа дали ще мога да ти го намеря на доста по-добра цена
ПП. Можеш да го напишеш във темата, ама за по-сигурно ми го метни и на ЛС.

ПП. Можеш да го напишеш във темата, ама за по-сигурно ми го метни и на ЛС.

Ами като го монтираш пиши пак.Ако всичко е ок ще кажеш къде си го поръчал,да си поръчам и аз.BMX написа:Свалих го този т.нар. таралеж (10х на chefo20 и Dimitar, които в една друга тема описват къде е). Няма го в наличност никъде, където проверих. Оригинален струва 250 лв и само с поръчка. В понеделник ще ходя да го поръчам, доставката е около 10 дни.
...

Scarf -> Нямаш грижи. Даже като го взема мога да мина да го пробваме директно на твоята - става лесно, само трябва да си свалиш кората над педалите. И без друго сигурно ще купувам някои неща - бях взимал едни бели мигачи и тогава говорихме за капак на ляво странично огледало. Дай цена на л.с.?
ICE -> Търсих го, но на графиките не изглежда по същия начин, като истинския, затова не мога да съм 100% сигурен, че ще ти дам коректен каталожен номер. Иначе 10х за предложението.
Ако някой може да помогне
ICE -> Търсих го, но на графиките не изглежда по същия начин, като истинския, затова не мога да съм 100% сигурен, че ще ти дам коректен каталожен номер. Иначе 10х за предложението.
Ако някой може да помогне

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2