Покана

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Покана

Мнение от Wizi » 08 Фев 2005, 11:17

Мара!

Искам най-любезно да поканя всички онези от вас, които могат да нарекат себе си автомобилни фенове или фенове без конски капаци, признаващи други марки също освен БМВ, на едно пътешествие с помоща на едно клипче, много години назад във времето с една друга марка автомобили - Ауди. В него ще видите и разберете какво нас ни кара да сме фенове на марката и какво ни кара да сме горди, каква ни е историята и какво сме постигнали като развитие.

Клипчето е изклиючително професионално направено, не е български опит за нещо подобно. Голямо е 41МБ и е прилично дълго.

За да не стане случайно грешка с тази тема: не искам да правя каквато и да е пропаганда на марката Ауди по този начин. Не искам и да ви надъхвам срещу каквото и да е. Чувствата са ми на един автомобилен фен, който умее да цени доброто в която и да е марка, но цени повече една от тях. Сигурен съм, че повечето от вас, които видят клипчето и мислят като мен ще останат много доволни от видяното, дори и ако го приемат само като едно професионална рекламна презентация.
Пускам това тук защото мисля, че трябва да сме повече автомобилни фенове, склонни да умеят да се разбират помежду си, вместо да вярваме, че определена марка е единствената на света и нито един друг фен не за служава уважение и вярвам няма да остана грешно разбран в крайна сметка.

Песпект и приятни минути след даунлода! :D

Линк от free.datacom.bg

Линк за users извън БГ
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 08 Фев 2005, 11:51

Филмчето е страхотно,предполагам е правено от самата марка.Мерси за линка :D ;)

пс:ако не си го гледал виж това
http://info.datacom.bg/bgtroll/Video/bmw_m_power.wmv
това е нашето виждане за това ,за което е горното филмче за вас! :yes:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 08 Фев 2005, 12:07

Уважавам това което е направено
нямаше нужда от такова представяне :uups:
мисля че всеки уважаващ себе си
ентусиаст ще уважава труда и
мислите на другите луди глави! ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 08 Фев 2005, 12:45

Direct access forbidden
NordicAudi does not permit linking to files on this folder outside the domain
:help: :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 08 Фев 2005, 13:08

Отиваш на
http://nordicaudi.com/index.php?url=med ... x.htm&var=
и от там търсиш последното файлче от първата секция, казва се Vorsprung - do you have it?
Явно nordicaudi.com не позволяват директни връзки към сървъра си за да не се трупа излишен трансфер, знам ли....

//M Power, много красота е събрана в тези почти 10мб - мания! Мерси много за клипчето!!!!!

Радвам се, че ви е харесало и че говорим на един език!
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 08 Фев 2005, 13:11

Мерси много, сега го дърпам :)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 08 Фев 2005, 14:24

:bowdown:
Евала, наистина хубаво клипче! И все пак доста ме трогна факта, че си помислил и за тези от нас, които нямаме достъп до българските фрий-сървъри.
:bowdown:
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 08 Фев 2005, 15:02

Аз самия престоявам около 3 месеца максимум в БГ и ми е пределно ясно как седят нещата.... Пак добре, че вече има от скоро частрни БГ прокси сървъри през които се отваря всички free-та, че иначе ептем само подсмърчахме.
Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 08 Фев 2005, 17:49

Видеото е уникално! Нямам думи! Особено Ауди купето S1 rally е изродският автомобил, винаги е бил един от любимите автомобили, особено като разбрах ,че са го изключили от рали шампионата поради факта че бил прекалено бърз :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 08 Фев 2005, 19:26

Клипчето е Мания!!! Като го гледах, се сетих за едно фирмено клипче по повод 30-годишнината от създаването на BMW Motorsport GmbH, което доста наподобяваше това на Ауди- като идея и изпълнение. Надявам се Wizi да няма нищо против да използвам неговата тема, за да пусна линк и към клипчето за "най-мощната буква в азбуката.... ///М"
ENJOY :arrow: http://store3.data.bg/krisoo/Movies/Bmw_m_power.wmv - 9,8Мб

BMW///M-ma6inata написа:..... особено като разбрах ,че са го изключили от рали шампионата поради факта че бил прекалено бърз :mhihi:

Първоначално Мерцедес са разработвали своя 190 Ево за рали състезания. Точно когато са били на крайния етап в развитието му като състезателен автомобил, Ауди вкарват в рали-шампионата своя С1. След първите резултати на Аудито в състезания, Мерцедес решават да се откажат от рали-шампионата :mhihi: и започват да произвеждат Ево-то като шосеен сериен автомобил. След години го вкарват в пистовите шампионати, където също яде шамари, но тогава вече от М3 Е30 :mhihi: ...............

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 08 Фев 2005, 19:39

е този линк вече беше даден, но няма значение и два пъти да го гледа пак няма да му се нагледа ;)
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 08 Фев 2005, 20:02

Kакво значи Vorsprung,че хич не отбирам немски :help: :dunno:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 08 Фев 2005, 20:16

Видеото си го бива много е яко. :D :D :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 08 Фев 2005, 20:40

[FF]GODFLESH написа:Kакво значи Vorsprung,че хич не отбирам немски :help: :dunno:

Успех,въздигане,напредък :!: И аз не го знаех,но ми казаха вече :)

Следваща

Назад към Извън Темата