С молба към АДМИНИСТРАТОРИТЕ относно:Важна тема"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

С молба към АДМИНИСТРАТОРИТЕ относно:Важна тема"

Мнение от №0123456789 » 24 Юли 2009, 15:55

АДМИНИСТРАТОРИ!
Посредством Вашите правомощия над този форум мнозина изпаднали в нужда хора събират средства за хирургически операций у нас или в чужбина благодарение и на които шансовете им за оздравяване или отцеляване им се увеличават многократно. Моите адмираций към Вас за предоставянето на форума и на всички членове оказали финансова помощ на такива хора включаия и себе си :bowdown: :clap: :bgflag:

Обръщам се с предложение към Вас тъй като точка 6-та от Правила на подфорум "Извън Темата" гласи "6. www.bmwpower-bg.net е частен уебсайт със собствени правила. " , а именно: ПРЕДЛАГАМ за всички такива случаи при които под една или друга форма някой човек се нуждае от помощ за да бъде спасен неговият живот или здраве, то тези написани теми задължително да се озаглавяват 1-во "ЗОВ ЗА ПОМОЩ", 2-ро да се записват като "ВАЖНА ТЕМА", и 3-то, но не на последно място да се публикуват ВЪВ ВСИЧКИ ПОДФОРУМИ. Публикацията им навсякъде несъмнено ще даде гласност на проблема към многократно по-голяма аудитория чиято помощ е неминуемо важна. В такива случаи шансове да помогнат имат дори случайно посетили форума в раздели като "купува", "продава", "Tuning" и др..
Освен многократно по-голямата помощ която би могла да се окаже на такива бедстващи хора това е и една добра изява за открояване на "нашият" форум и привличането на все повече симпатизанти и фенове на марката БМВ.

Ако има подръжници на предложението към Административното ръководство на този форум, то колеги!!.... приятели!!!......... изкажете своето мнение....и подкрепете

:help: :bgflag:
Последна промяна №0123456789 на 24 Юли 2009, 22:39, променена общо 2 пъти
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 24 Юли 2009, 16:35

Има такава практика .. чети повече ;)
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Юли 2009, 16:44

добра идея. но няколко препоръки:

1. "стандартизирането" на такива теми е добра идея, но отнема от индивидуалноста на всеки случай. мисля, че за да имат максимален успех (събираемост) трябва да бъдат във свободен текст. по този начин всеки потенциален дарител може да се "отъждестви" с дадена кауза - а това е основния двигател на дарението. ако ги направиме всичките подобни- ще изглеждат досадни и събираемоста ще страда.

2. ако ги направиме всичките "важни" теми тогава ще се образува един "блок" от "важни" (жални) теми отгоре на подфорума които няма да привлича вниманието на посетителите. виж по-горе за "досадните".

3. да ги сложиш във всички подфоруми мисля, че е прекалено. най-малкото защото не е тематично. а тематиката е основното разделение в бмв (а и във всеки друг) форума.

това са заучени положения на процеса на дарение... не съм ги измислил аз... просто ги споделям.

две неща:

текущия начин (или липсата на такъв) на формулиране на "дарителските" сметки е подходящ. по този начин случаите по които хората даряват най-много самички "изплуват" нагоре във форума като хората постват в тях. един вид саморегулиране.

аз лично ако пусна такава тема бих сложил една анкета - не колкото за "бихте ли помогнали" а "аз помогнах с ХХХ лева" където ХХХ са няколко опции - примерно 1 лев, 2 лева, 5 лева и тн... така ще може да се наблюдава най-грубо колко хора са гласували и колко пари са събрани до момента. разбира се може и да се злоупотребява, но общата картинка ще е ясна... а и факта че щракането е анонимно (или поне никой от "можещите" не се занимава да гледа кой какво е щракнал) обезмисля фалшивото щракане... от опит знам че такъв подход действа стимулиращо на четящите а хората които биха щракнали че са дарили а всъщност не са - учудващо малко..
Последна промяна alx на 24 Юли 2009, 16:51, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60 & ML320CDI

Мнение от Transporter.e60 » 24 Юли 2009, 16:45

Подкрепям колегата №0123456789 !
burnout

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 24 Юли 2009, 16:52

леко обърка раздела... :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от №0123456789 » 28 Юли 2009, 3:16

bigmurzi написа:Има такава практика .. чети повече ;)

Практиката може да изглежда по-подобен начин, но много се различава по-замисъл. Прочетох всичко подобно в този и други форуми.

Все пак колега аз не определям а само предлагам идея!
Поздрави на всички и бъдете здрави :wave:

:bgflag:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Юли 2009, 13:18

Аз пък предлагам да накараме държавата да обърне повече внимание на своите поданници

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 28 Юли 2009, 15:33

Нека помогнем на Бети!
Има важна тема за как да си сменя чистачките, но за много по-значими неща - няма...Засрамете се!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Юли 2009, 15:41

Azidaha написа:Нека помогнем на Бети!
Има важна тема за как да си сменя чистачките, но за много по-значими неща - няма...Засрамете се!

Приятелю,
темата за чистачките е толкова важна в този форум,колкото надписа с работното време или телефона на лекаря в поликлиниката!
Искам да кажа че това тук е автомобилен форум и ние (аз)рядко се срамуваме,моля те,със същият жар и пламък отиди до лекарите дето не могат да помогнат на момичето,или ресора към здравното министерство което отговаря за лечението на Български граждани в чужбина.
Всеки се сблъсква с несправедливоста и мъката свекидневно по улиците,нека е въпрос на личен избор кой как да помага.
Благодаря

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 28 Юли 2009, 17:05

Е.Димитров написа:

Приятелю,
темата за чистачките е толкова важна в този форум,колкото надписа с работното време или телефона на лекаря в поликлиниката!
Искам да кажа че това тук е автомобилен форум и ние (аз)рядко се срамуваме,моля те,със същият жар и пламък отиди до лекарите дето не могат да помогнат на момичето,или ресора към здравното министерство което отговаря за лечението на Български граждани в чужбина.
Всеки се сблъсква с несправедливоста и мъката свекидневно по улиците,нека е въпрос на личен избор кой как да помага.
Благодаря

От все сърце ти пожелавам никога да не ти се налага да влагаш жар да се опиташ избоените от теб да ти свършат работа. Но честно казано прави впечатление, че в доста теми все гледаш да си контра на останалите, и особено в темите които са свързани с човешка трагедия...
Признаваш, че срам нямаш, но поне чисто човешки, не можеш ли да се поставиш на мястото на близките хора? Или изпитваш мазохистично удоволствие да бъркаш в чужда рана?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Юли 2009, 17:47

blackgod написа:
Е.Димитров написа:

Приятелю,
Благодаря

От все сърце ти пожелавам никога да не ти се налага да влагаш жар да се опиташ избоените от теб да ти свършат работа. Но честно казано прави впечатление, че в доста теми все гледаш да си контра на останалите, и особено в темите които са свързани с човешка трагедия...
Признаваш, че срам нямаш, но поне чисто човешки, не можеш ли да се поставиш на мястото на близките хора? Или изпитваш мазохистично удоволствие да бъркаш в чужда рана?

Приятелю,
много пъти съм повдигал въпроса за немърливостта и алчността на Българският лекар,но това е друга тема,недей моля те с евтини аргументи да ме оборваш,недей че може да слезеш на моето ниско ниво-а аз тук съм професионалист и ще загубиш.
Просто призива който отправи тук не беше уместен,освен това когато постъпя нечестно би било ме срам,но не виждам от какво би трябвало да се срамувам след като на никого не съм навредил,а на когото съм помогнал-това няма да се разбере.
Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от №0123456789 » 28 Юли 2009, 18:51

Е.Димитров написа:......................................
Искам да кажа че това тук е автомобилен форум...............

Е, добре колега!... Това може и да е автомобилен форум, но лично аз несмятам, че би се нарушил личния избор на някой от нас или би бръкнало в джоба на собствениците на сайта ако се направи една постоянна тема по реда както по-горе предложих!? Избора дали да я отвориш отново си остава твой (говоря примерно).
За състрадание се иска Сърце! Имаш ли го то ще отвориш всяка възможност за това. Нямаш ли го, то няма да разбереш, че си живял някога ,та дори и да си най- видния член на някоя организация или клуб (говоря примерно и не визирам теб). :wave: Поздрави!

:bgflag:
Изображение

Назад към Извън Темата