::: Съобщение на БМВ Клуб България :::
Модератор: Общи модератори
- Новини
-
::: Съобщение на БМВ Клуб България :::
На първи декември 2004-та година в Дубай са задържани петима български граждани по обвинение във финансови измами. Сред задържаните е и Любомир Мегов, член и председател на управителния съвет на БМВ Клуб България. Не сме запознати с подробности относно естеството на неговата работа извън клуба но познаваме г-н Мегов като изключително отговорен и стойностен човек, който е сред нас от дълго време. Преди всичко Любомир Мегов е наш приятел и съмишленик и като такъв, ние ще го подкрепим!
С Уважение: БМВ Клуб България
С Уважение: БМВ Клуб България
Последна промяна Новини на 06 Авг 2006, 4:45, променена общо 1 път
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
четох статия във в.Труд по темата .. обвинени са във източване на пари от банки чрез кредитни карти ,издадени на тяхно име и невнасяне на дължимите вноски по кредитите.. само дето те не знаят че съществуват такива кредитни карти
Явно че работодателя им там ги е прецакал нещо ,издавайки им кредитни карти без тяхно знание и теглейки после от тях ,а общата сума на изтеглените кредити е 80 000$ ,една не малка сума.Статията е доста обширна ,но това е в общи линии причината за задържането им.. явно са се усетили какво става ,понеже са задържани при опит да напуснат страната.
Аз лично мисля че са невинни естествено.

Аз лично мисля че са невинни естествено.
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Какво се прави по въпроса!Осъществен ли е вече контакт гореспоменатото МВнР?
Както каза баща му мерише ми на втори линийски случай!!!МИсля чер това нещо е доста сериозно!БАща ми е работил доста време по всичките тия арабски държави и каза че това им е запазена марка-показността на това колко е строг закона!А специално в дубай могат да те глобят за това че се целуваш на публично място...така че сами се сещате какво е"провинението" на Любо Мегов!Искрено се надявам той да не е замесен,а доколкото анализарм и фактите от пресата се оверявам че цялата група са били измамени!
Както каза баща му мерише ми на втори линийски случай!!!МИсля чер това нещо е доста сериозно!БАща ми е работил доста време по всичките тия арабски държави и каза че това им е запазена марка-показността на това колко е строг закона!А специално в дубай могат да те глобят за това че се целуваш на публично място...така че сами се сещате какво е"провинението" на Любо Мегов!Искрено се надявам той да не е замесен,а доколкото анализарм и фактите от пресата се оверявам че цялата група са били измамени!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
станалото - станало
кажете можем ли ние от клуба да помогнем с нещо и ако можем с какво и как ?
тая работа ми се струва че доста се отече не е ли крайно време да се предприеме нещо!
кажете можем ли ние от клуба да помогнем с нещо и ако можем с какво и как ?
тая работа ми се струва че доста се отече не е ли крайно време да се предприеме нещо!
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Точно това имахвпредвид!Макар и да не съм член на клуба Любо е българин преди всичко и наш дълг е да му помогнем!
Най-вече мисля че трябва да се направи една медийна атака!Ако не се шуми нищо няма да се знае и по този начин можем да позволим да потулят случая!За него вообще не се говори!Трябва ли да изчакаме 3години и този път!Не мисля!
Предлагам на хората опт клуба-респективно ръководството на клуба да търсят подкрепа от телевизийте като БТВ-предполагам ще направят нещо!В предавнето си "БТВ Репортерите"обикновено разглеждат такива случай!Вестниците също могат да "шумят"!
Най-вече мисля че трябва да се направи една медийна атака!Ако не се шуми нищо няма да се знае и по този начин можем да позволим да потулят случая!За него вообще не се говори!Трябва ли да изчакаме 3години и този път!Не мисля!
Предлагам на хората опт клуба-респективно ръководството на клуба да търсят подкрепа от телевизийте като БТВ-предполагам ще направят нещо!В предавнето си "БТВ Репортерите"обикновено разглеждат такива случай!Вестниците също могат да "шумят"!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Видях късно темата , но когато излезе статията в "24 часа" същата вечер е говорено с човек от МВнР , който каза на мой приятел , че нещата не са толкова лоши !
Обадихме се на съпругата на Любо и и казахме как стоят нещата ! За съжаление обаче този приятел замина след една седмица като посланик доста далеч от БГ и инфото секна !!!!
Не съм се отказал да копам , но засега нямам друга информация !!! Да хванат тоя арабин смръдлив и да му скъсат дупарата !!! 

BMW - ХОРАТА сБИРА !!! 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Днес трябваше да се реши всичко с Любо Мегов и останалите по съобщение на в-к "24 часа". Обаче няма никакво събощение. Поне в познатите ми инфосайтове.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
не искам да съм лош пророк ама вече чувствам, че ще стане като медиците в либия, няколко години докато се вдигне шум, после още няколко години докато стигнем до.... до под кривата круша май
а хората си гният в затвора, вие си четете вестници (аз даже и тва не прая), кучетата си лаят, кервана си върви а задружния форум и приятелите на тоя човек не правят нищо..
ако кажа нещо ответния отговор ще бъде "ти нищо не знаеш, нищо не разбираш, още си малък - стой в ъгъла и си мълчи"... за жалост и ще е доста вярно и затва си мълча, но защо и всички останали не правите нищо, или поне не казвате какво можем да направим?... а даже и да не можем - най-малкото трябва да се опита !
идват избори - ако вдигнем шум политиците ще се заинтересуват повече
"черпим информация от пресата"
а неможе ли да се напише 1 писмо до министерството на външните работи? да се иде в тяхното посолство в Сф за повече информация, да се пише до нашето в Дубай ? до Саксобурготски - нали той се води човека с най-голяма власт все ще застави някой от умните си минситри да се заемат с въпроса, или до президента - нали ние, народа сме го избирали (аз лично не ласувам де)...
нали все умни глави сте се събрали в управата измислете нещо....
само не ми казвайте "няма начин, нищо не може да се направи" или нещо от сорта!
всеки го бива да въздиша и казва "ехх горкия..." "не заслужава това" "дано скоро да го пуснат" или нещо от сорта, да слагат "Х" пред ник-а си в чата в знак на съпричастие и кво ? едно ГОЛЯМО нищо !

а хората си гният в затвора, вие си четете вестници (аз даже и тва не прая), кучетата си лаят, кервана си върви а задружния форум и приятелите на тоя човек не правят нищо..
ако кажа нещо ответния отговор ще бъде "ти нищо не знаеш, нищо не разбираш, още си малък - стой в ъгъла и си мълчи"... за жалост и ще е доста вярно и затва си мълча, но защо и всички останали не правите нищо, или поне не казвате какво можем да направим?... а даже и да не можем - най-малкото трябва да се опита !
а неможе ли да се напише 1 писмо до министерството на външните работи? да се иде в тяхното посолство в Сф за повече информация, да се пише до нашето в Дубай ? до Саксобурготски - нали той се води човека с най-голяма власт все ще застави някой от умните си минситри да се заемат с въпроса, или до президента - нали ние, народа сме го избирали (аз лично не ласувам де)...
всеки го бива да въздиша и казва "ехх горкия..." "не заслужава това" "дано скоро да го пуснат" или нещо от сорта, да слагат "Х" пред ник-а си в чата в знак на съпричастие и кво ? едно ГОЛЯМО нищо !
- Bobi
- кандидат ентусиаст
-
М_
не искам да съм лош пророк ама вече чувствам, че ще стане като медиците в либия, няколко години докато се вдигне шум, после още няколко години докато стигнем до.... до под кривата круша май