Кошмар - да се хранят в колата ти
Модератор: Общи модератори
Кошмар - да се хранят в колата ти
Беше понеделник сутрин. С колежката слизахме по стълбите, отидохме на двора и я питах „ти на къде си”? Ах, каква грешка допуснах, невинната и нищо неподозираща аз! „Към спирката на 280”, отговори ми тя. Няма да дърдоря всяка реплика между нас, тъй като ще е отегчително. Резултатът беше ,че заедно поехме към колата, паркирана на стадиона. Усмихвах се, незнаейки какво предстои.
Вече бяхме до езерото Ариана. Замириса уханно на царевичка, а и двете бяхме гладни. Предложи да си вземем, а аз не успях да устоя и се съгласих. Реших, че ще хапна моята вкъщи, а тя реши, че веднага ще я изяде. За мое нещастие, това щеше да стане в колата, но аз още не го знаех. Качихме се и оставихме вратите отворени. Започна да яде, а аз прибрах моята в пликче и я оставих на задните седалки. Затворих си вратата и отворих прозореца – тя направи същото.
Ядеше, а от устата и хвърчаха малки, гадни, царевечени капчици, които летяха и с бясна ярост нападаха колата ми! Говедцата хвърчаха навсякъде! С нереален ужас в очите, с изцъклен поглед аз стоях и не можех да продумам. Дойде тежката артилерия – започнаха не само капчици да летят, а и цели царевички. Имах чувстовто ,че дъхът ми спира, трябваше да направя нещо, но бях вкочанена от ужас. Беше като кошмарен сън - като армия, превземаща крепост, мамка му!
За мой още по-голям ужас, тя реши да ми вземе солчицата, която продавачката ми даде. Вече бях пред инфаркт – усещах го, предчувствах го. Със изтънял и измъчен глас измънках „не в колата..”. Физиономията ми бе крива, сякаш някой ме е изтезавал цяла седмица. С поглед като на бедно , гладно, сомалийско детенце аз гледах този ... апокалипсис! Започна да ръси през прозореца уж, но това беше само за заблуда на врага (мен) – ръсеше директно в колата.
Погледнах към нея, към горката изстрадала седалка – една царевичка се беше намърдала под задника и – хубаво смазанка и стисната от тежеста и, а наоколо щастливо подскачаха ‘трохички’ сол. След като я оставих, нямах сили да погледна отново към седалката, защото изходът щеше да е фатален за мен.
Без да искам , обаче, го сторих - бях спечелила от тотото – седалка с с 'хапки' и 'сосче'! Всичко това на скромната цена от лев и нещо! Не изпуската промоцията, вземете си и вие!
Случвало ли ви се е подобно нещо?
Ако темата ви се струва твърде тъпа, а тя вероятно е, я заключете. Не можеше да не споделя! Поне ми даде повод най-после да се регистрирам тук.
Вече бяхме до езерото Ариана. Замириса уханно на царевичка, а и двете бяхме гладни. Предложи да си вземем, а аз не успях да устоя и се съгласих. Реших, че ще хапна моята вкъщи, а тя реши, че веднага ще я изяде. За мое нещастие, това щеше да стане в колата, но аз още не го знаех. Качихме се и оставихме вратите отворени. Започна да яде, а аз прибрах моята в пликче и я оставих на задните седалки. Затворих си вратата и отворих прозореца – тя направи същото.
Ядеше, а от устата и хвърчаха малки, гадни, царевечени капчици, които летяха и с бясна ярост нападаха колата ми! Говедцата хвърчаха навсякъде! С нереален ужас в очите, с изцъклен поглед аз стоях и не можех да продумам. Дойде тежката артилерия – започнаха не само капчици да летят, а и цели царевички. Имах чувстовто ,че дъхът ми спира, трябваше да направя нещо, но бях вкочанена от ужас. Беше като кошмарен сън - като армия, превземаща крепост, мамка му!
За мой още по-голям ужас, тя реши да ми вземе солчицата, която продавачката ми даде. Вече бях пред инфаркт – усещах го, предчувствах го. Със изтънял и измъчен глас измънках „не в колата..”. Физиономията ми бе крива, сякаш някой ме е изтезавал цяла седмица. С поглед като на бедно , гладно, сомалийско детенце аз гледах този ... апокалипсис! Започна да ръси през прозореца уж, но това беше само за заблуда на врага (мен) – ръсеше директно в колата.
Погледнах към нея, към горката изстрадала седалка – една царевичка се беше намърдала под задника и – хубаво смазанка и стисната от тежеста и, а наоколо щастливо подскачаха ‘трохички’ сол. След като я оставих, нямах сили да погледна отново към седалката, защото изходът щеше да е фатален за мен.

Без да искам , обаче, го сторих - бях спечелила от тотото – седалка с с 'хапки' и 'сосче'! Всичко това на скромната цена от лев и нещо! Не изпуската промоцията, вземете си и вие!
Случвало ли ви се е подобно нещо?
Ако темата ви се струва твърде тъпа, а тя вероятно е, я заключете. Не можеше да не споделя! Поне ми даде повод най-после да се регистрирам тук.

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Re: Кошмар - да се хранят в колата ти
Element написа:...
като порастнеш и имаш деца - това което си написала изобщо няма да ти прави впечатление.
(а на колата си ще викаш "авгиевите обори" ама... друга тема )

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- cekunnn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 6 in line, 1.8Т
- Мечтае да кара: M6 G power

пресен пример:
вчера карам и отзад седи дъщеря ми и яде сладолед. на клечка.
изскача ми един пезевенГ и за да не го убия скачам с двата крака на спирачката при което покрай мен профучава сладолед на клечка (един брой) и се залепя театрално на предното стъкло (от вътрешната страна).... обръщам се - дъщеря ми (3 години) ме гледа без да мига увиснала на коланите на детското столче...
изскача ми един пезевенГ и за да не го убия скачам с двата крака на спирачката при което покрай мен профучава сладолед на клечка (един брой) и се залепя театрално на предното стъкло (от вътрешната страна).... обръщам се - дъщеря ми (3 години) ме гледа без да мига увиснала на коланите на детското столче...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
душичка... представи си я, какво и е било на дъщеричката ти... "няма ми го сладоледа"
И после... "няма нищо тати, ще купиме друг"

Последна промяна Eva* на 02 Юни 2009, 22:38, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!
alx написа:пресен пример:
Колко поучителна случка.Използвайте винаги детски столчета

alx написа:пресен пример:
Относно момата дето е нейна темата да кажа,че като не ти е приятно някой да се храни в колата просто и ясно му казваш,че в нея не се яде!Относно колегата алекс мога да кажа,че като прочетох поста му се усмихнах ей така

В интерес на истината точно заради алекс и 1,2 негови теми почнах да карам с колан,но това пак друга тема!

Инак да ви светна на една тънка далавера тези който нямате деца.
Колкото и да си обичате купчината с желязо която имате за да се придвижвате ще я забравите и за миг поглеждайки как детето ви бръмка седнало в детското си столче отзад.
А това,че е омазало цялате седалка.....Е в бмв форума имаше и обявя за продажба на кожен салон нали!

и аз с засмях искрено на случката с alx, но като цяло е доста неприятно да шофираш и спътника ти да дъвче нещо с коментар... "леле, направих много трохи на седалката, нали не е проблем?" И започне да тръска трохите на пода в колата или да си чисти панталоните и блузата.
Ами, проблем си е.
Да е дете, невинно ще му простиш. Случва се, мъничко е, няма опит, цапа се, не внимава, разсейва се. Но, възрастен човек... непростимо е. Досадно е, неприятно е.
Ами, проблем си е.

Да е дете, невинно ще му простиш. Случва се, мъничко е, няма опит, цапа се, не внимава, разсейва се. Но, възрастен човек... непростимо е. Досадно е, неприятно е.
Да караш Peugeot е страст!