малко докторски въпрос...
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
малко докторски въпрос...
не знам дали има доктори тука ?
имам малък проблем с дясната китка (левичар съм) и понеже няма оправия (боли ме от 2-3 години - там някъф хрущял бил прецакан дет не можел да оздравее) ама взе да ми писва
... та искам да питам праят ли се изкуствени ръце (чувал съм че има) дето да работят горе долу кат истинските от китката надолу (или пак съм гледал твърде много филми) и евентуално колко може да струва такваз ръчичка + операциите му там ?
имам малък проблем с дясната китка (левичар съм) и понеже няма оправия (боли ме от 2-3 години - там някъф хрущял бил прецакан дет не можел да оздравее) ама взе да ми писва

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ati написа:продам китка на части - не е крадена, в добро състояние.
има само един дефект - негърска е
мъжка или женска? щот да те бара женска е по-готино... искам да подчертая, че аз лично се присмивам на наивния и смешен въпрос. иначе разбирам, че на човека му е кофти. представям си следния разговор:
- Мили подай ми вестника.
- Не мога скъпа, свършиха ми батериите

- Еми пусни на ток?
- Последния път когато пуснах на ток се обърках и си измих ръцете. Адаптора не работи, а косата ми е като на Ларго от нова телевизия...
човек се учи докато е жив...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
мъжка е за съжаление, участвала е във филма "Палави ръце", но е претърпяла пластична операция.
Но и аз се чудя що за малоумен въпрос бе това, аз като имах проблеми година наред с лявата китка, скъсано бла-бла (не разбрах) на десния крак, проблеми с колената (като стане студено не мога да ги движа), сърцето ми бие като шестак - да зема да ходя на касапин ли?
аааа, не разбирате бре, той е гледал "аз, робота".
Но и аз се чудя що за малоумен въпрос бе това, аз като имах проблеми година наред с лявата китка, скъсано бла-бла (не разбрах) на десния крак, проблеми с колената (като стане студено не мога да ги движа), сърцето ми бие като шестак - да зема да ходя на касапин ли?
ati написа:мъжка е за съжаление, участвала е във филма "Палави ръце", но е претърпяла пластична операция.
от това което пишеш страдаш от артрит с появи на множествена склероза с начални симптоми на Алцхаймер..това са симптоми на менопауза при мъжете т.е. you are getting old

- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Мамка му, сещам се един много як виц точно с изкуствена ръка, само че треа да се показва... Въй, ще пощурея , че няма как да го разкажа 

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Re: малко докторски въпрос...
DEFLEPPARD написа:не знам дали има доктори тука ?
имам малък проблем с дясната китка (левичар съм) и понеже няма оправия (боли ме от 2-3 години - там някъф хрущял бил прецакан дет не можел да оздравее) ама взе да ми писва... та искам да питам праят ли се изкуствени ръце (чувал съм че има) дето да работят горе долу кат истинските от китката надолу (или пак съм гледал твърде много филми) и евентуално колко може да струва такваз ръчичка + операциите му там ?
Виж, аз не съм доктор, но мога да ти кажа съвсем уверено, че това, което ти е дадено от природата няма как да бъде направено от човека - тези изкуствени ръце се използват когато по някаква причина останеш без крайник и е като алтернативен вариянт.
Иди на истински доктор!
No bling at the Ring
12 мнения
• Страница 1 от 1