Коли за абитуриентските балове
Модератор: Общи модератори
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Коли за абитуриентските балове
Здравейте колеги, тъй като имаме Х5 (новата) 4.8, която продаваме, но момента не е най-подходящ за продажба си мисля да я пусна да вози абитуриентите сега по баловетe - с/у заплащане разбира се. Та, ако някой има интерес нека пише на ЛС или в темата. Колата върви с шофьор. Цената още не е много ясна, но ми се върти нещо в главата...
Последна промяна Milionera213 на 19 Мар 2009, 8:53, променена общо 1 път
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Ценичка ме интересува , колега евентуално да предложа на някой от даскалото 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
///vlado написа:Оп .. айде и аз да се пусна тогава ... който иска да казва ... вярно не е от най-новите .. ама пак става .. 4.4i
Ако не си я продал имам интерес за следващата година.

Колеги това е добра идея и дано темата се напълни с желаещи и предлагащи ентусиасти.Аз също съм абитурент и ще съм с съответната марка,но лично мое мнение е че поне между съфоромци и колеги е някак кофти да се иска пари цената трябва да е символична и да е просто ей така за да се осъществи мечтата на един зрелостник.Както до сега който са били закарани с БМВ са преживели един неповторим момент нека така бъде и за напред и не казвам нищо лошо и не се заяждам всеки може да иска каквото сметне за добре,но просто не всеки може да има възможност и все пак някой да му сбъдне мечтата,все пак едно нещо ни сближава

- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
go4et0o написа:Колеги това е добра идея и дано темата се напълни с желаещи и предлагащи ентусиасти.Аз също съм абитурент и ще съм с съответната марка,но лично мое мнение е че поне между съфоромци и колеги е някак кофти да се иска пари цената трябва да е символична и да е просто ей така за да се осъществи мечтата на един зрелостник.Както до сега който са били закарани с БМВ са преживели един неповторим момент нека така бъде и за напред и не казвам нищо лошо и не се заяждам всеки може да иска каквото сметне за добре,но просто не всеки може да има възможност и все пак някой да му сбъдне мечтата,все пак едно нещо ни сближава![]()
Напълно те подкрепям колега

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Аз съм готов да предоставя,
Е90.Х5,М6, Ягуар и др. без заплащане,срещу сгодна абитурентка за вечерта

Е90.Х5,М6, Ягуар и др. без заплащане,срещу сгодна абитурентка за вечерта

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
То като гледам само на оферти е тръгнало-та мойта е скромно е90
Единствената цена е, на абитурента да му стане кеф, и да си прекара добре, защото знам какво е..! Веднъж е бал-а..!