Дупките в София - решение

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Дупките в София - решение

Мнение от kiko » 17 Фев 2009, 16:28

това го видях в тунинг.бг и реших че може да е полезно инфо за нас, които ежедневно си трошим колите по улиците а някаде даже и тях ги няма и вместо да си псуваме под мустак с едно набиране малко или много ще променим нещо или поне ще сме опитали"ако се свържете,на мен от 15мин ми дава само заето"
Здравейте! Искам да дам едно предложение за подобряване положението по пътищата в София, а то е на телефон 987-55-55 - Столичен инспекторат. Всички граждани могат да дават свойте сигнали за дупките и нередностите по пътищата в София. В Западна Европа има много развито гражданско общество и всеки гражданин звъни за най-малкото, а тук на никой не му ПУКА за НИЩО, което е много жалко за нас като БЪЛГАРИ и Софиянци. Лично аз съм "поправил" над 30 дупки и 2 улици от лятото насам само с обаждане на тел. 987-55-55 и смея да твърдя, че съм много доволен, но за съжаление един човек не може да се справи с всички дупки в София. Молбата ми е ако може да има по-голяма медийна информираност и активност и телефон 9875555 да се анонсира , за да може всички граждани да алармират за дупките в София и да направим столицата по добро място за живеене. Само тогава успехът и напредакът са гарантирани за София.ПРОВЕРЕНО И ГАРАНТИРАНО САМО НА 9875555-СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ!!! САМО НЕГО!!!Предварително благодаря за разбирането и помоща ви!!! ТОЗИ ТЕЛЕФОН Е ЗА ВСЯКАКВИ НЕРЕДНОСТИ И АНОМАЛИИ В СОФИЯ!!!! ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЗВЪНЯТ И ДА ДАВАТ СИГНАЛИ ЗА ВСИЧКИ НАРУШЕНИЯ И НЕРЕДНОСТИ ПО СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ И КВАРТАЛИ!!!

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 17 Фев 2009, 16:33

Аз бях малко :shock: като гледах репортажа по ТВ.... изобщо не вярвах, че това може да помогне, но почвам да звъня!

Предполагам, че колкото повече вдигаме шум, толкова по добре ще бъде за всички нас.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 17 Фев 2009, 16:34

Ще го пробвам :D Че в Надежда какви ями се появиха...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 17 Фев 2009, 16:37

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=133699

Ако може да обедините 2-те теми... :)
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 17 Фев 2009, 16:41

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=133699

А между другото преди две седмици беше бяха пуснати жалби до Кмета / по мейл, и нещо като обратна разписка давали/ за дупките около блока ни, за това, че вече почти месец висят на улицата отрязани тополи, за липса на осветление, за бездомни кучета / Мъжот нещо беше побеснял/ и вчера гледам, на едната уличка две асфалтови петна, най-бруталните дупки запълнени. :shock: Скромно, но все пак е НЕЩО. Съмнявам се да е от някой строител, така че може и да е било в резултат от Жалбите :shock:

От основен:
:yes: :yes: :yes: Обадих се преди малко да се оплача от отвратителните дупки по уличките около блока ми, в резултат на няколко строежа в карето... Момата на този телефон така и не можа да ми каже към днешна дата чие задължение е да се оправи улицата / съществвуваща и преди/ след приключване на стоителни работи около блок / на общината или на строителната фирма/... Чаках и се надявах 1-2 години строителя отсреща нещо на направи...Тц... Да видим сега :roll: 8) Ако има някакъв резултат, ще черпя ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Фев 2009, 16:48

plradev написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=133699

Ако може да обедините 2-те теми... :)

опс не съм я видял,ама еи ся се свързах :shock: човека културно се представи,казах си кои квартал, улици ,записахме ги даже ми взе иманата и телефона,абе има светлина в тунела еи!!Толстоици имат да черпят :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Фев 2009, 17:23

малко светлинка в тунела може би :) Добре звучи :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 17 Фев 2009, 17:29

А цяла улица дали ще ми направят...
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Фев 2009, 22:26

Птичка пролет не прави. Ако не се обединят хората...обществото, то тогава това ще е поредната несполучлива кауза.
Положението е най-трагично по малките квартални улички. На баира в Редута е нещо ужасно от гадните дупки, на входа на Билла в Хиподрума на завоя някаква ужасна дупка, в центъра на ул.Дунав...дупка сигурно 20-30см. дълбока, а на Руски паметник все едно плувам с лодка в морето...друс-друс....и още и още и още.
Дано има успех с тази кауза, аз ще се включа.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

--

Мнение от White 1913 Power » 17 Фев 2009, 23:54

да в надежда ме е страх да карам особено по моста си е еб майката

Назад към Извън Темата