Катаджия спира БМВ, шофирано от жена, за превишена скорост.
- Вие защо не спирате, когато ви свиря?
- Ами не съм чула свирката!
- Така и ще запишем - кара със скорост по-висока от тази на звука...
Кара: дрът скрин с дограма Регистриран на: 18.12.2006 Мнения: 6215 Местоположение: София
Журналистка взима интервю от най-възрастния човек в едно село:
- Дядо, как изкара до 120 години? Ти сигурно през живота си не си пил капка алкохол?
- Ооо..чедо, вийдаш ли оная ряка там? Повече алкохол съм изпил отколкото вода има в нея!
- Добре, ама сигурно не си пушил?
- Виждаш ли онзи куп сено в плевнята? Повече тютюн от него съм изпушил!
- Тогава най-вероятно по жени не си ходил?
- Виждаш ли онази коса дето виси на дървото? Миналата година като дойде Смъртта да ме вземе такъв к...р и отпрах, че си я забрави!
Кара: с Акъл Регистриран на: 11.04.2007 Мнения: 1056 Местоположение: Перничанин без Голф
Знаете ли каква е разликата между Китаец в зоологическа градина и Софиянец на село??
Няма разлика и двата типажа вадят фотоапаратите и снимат животните които не са виждали през живота си!
_________________ Beating me down, beating me, beating me down, Down, into the ground, screaming so sound, Beating me, beating me, down, down Into the ground
тука подушвам саботаж от мерцедес .....аи определено оная рекламата на БМВ с автовоза мерцедес кадето е било единствения начин мерца да ти достави удоволствие,мисля че е тотално разбита....и за това не стават
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл