Покана за съвместна среща на 31.10
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
Покана за съвместна среща на 31.10
Здравейте маниаци на BMW, официално ви каним на среща на Ауди Клуб България, срещата ще се състои на 31.10 от 16:00 часа, мястото е:Паркинга на Националния исторически музей, погледни картата http://audibg.com/forum/viewtopic.php?t=1726
Поканени са всички фенове на автомобилите, не забравяйте че БМВ и Ауди са едни от най-добрите производители на автомобили в света. Ще се радвам да се съберем да обменим опит, да разгледаме кой с какво се е постарал да подобри автомобила си, да се опознаем и много други неща за който сега не се сещам.
Поканени са всички фенове на автомобилите, не забравяйте че БМВ и Ауди са едни от най-добрите производители на автомобили в света. Ще се радвам да се съберем да обменим опит, да разгледаме кой с какво се е постарал да подобри автомобила си, да се опознаем и много други неща за който сега не се сещам.

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Баси - какво сме им направили толкова на Ауди пичовете, че пишат такива неща за нас в техния форум бе. А иначе идеята е супер. Ама що все ги организират тия срещи в студовете - сигурно за да разправят после, че БМВ-тата се въртели само на сняг и лед
- това беше майтап. Да не вземат сега да се разсърдят
.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В техния форум, както и в нашия има елементи,които изпадат в крайности без никакво основание, така че е нормално. И аз не съм сред най-големите фенове на Ауди, но да кажеш,че не е сериозна фирма или колите са лоши си е нелепо. Но тези елементи така или иначе никой не ги познава, те са форумно анонимни, безмислено е техни позиции да създават напрежение между клубовете. Приветствам идеята и се присъединявам към БМВ отбора 

Never mistake motion for action...
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Идеята не е лоша, само не виждам кой ще им разреши да направят срещата точно там. Това не е паркинг на Националния исторически музей, а на Резиденция "Бояна" и се охранява от НСО. Просто не вярвам да успеят да останат и половин час. Освен ако са говорили с Началника на НСО
Все пак им пожелавам успех в начинанието.

TheBoss написа:Идеята не е лоша, само не виждам кой ще им разреши да направят срещата точно там. Това не е паркинг на Националния исторически музей, а на Резиденция "Бояна" и се охранява от НСО. Просто не вярвам да успеят да останат и половин час. Освен ако са говорили с Началника на НСО
Няма проблеми нито с паркинга нито с НСО ,провели сме вече 5-6 срещи там и вс мина нормално, последния път имаше и делегация в резиденцияте, момчетата минаха, погледнаха ,поинтересуваха се за какво става въпрос, помолиха да няма проблеми и ни оставиха.
Така че както каза Павчо заповядайте

Дръж се с хората така както искаш да се държат те към теб
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Да, но като видят БМВ-та и нещо им става на тия полицаи - лоши по дефолт... Снощи само в г*** ми не търсиха оръжие и единия ми каза - сигурно си свикнал с тая кола по това време... 

Never mistake motion for action...
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
ООООООфертичка. Аз съм там. Т.е. Ще дойда ...
Ще офертирам и Шах Тийма. Относно паркинга, миналия път след мача никой нищо не ни каза, а шък и събота и неделя правата е отворена за който иска така че .. можем да си седим и да си говорим без да имаме проблеми от страна на полицистите 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
pavcho_7125 написа:Давайте момчета ще е забавно. Относно мястото няма абсолютно никакви проблеми. ОЧАКВАМЕ ВИ!!!
Намирисва ми на някаква изненадка.. ще дойде някое мнооого бързо Ауди и всички Ауди'сти ще викат елате да видите какво е кола..

П.С.Шегичка..

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Бааа тва някъв капан дет ни готвят ли е
........Ебавам се ше зема да дойда.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----

- deliveryman
- младши ентусиаст
-
аз сам на риба и сигурно няма да успея,но по принцип имам специални въпроси към теб....защото доколкото знам си фен на старите баварци.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2