Покана за съвместна среща на 31.10

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Покана за съвместна среща на 31.10

Мнение от pavcho_7125 » 27 Окт 2004, 22:39

Здравейте маниаци на BMW, официално ви каним на среща на Ауди Клуб България, срещата ще се състои на 31.10 от 16:00 часа, мястото е:Паркинга на Националния исторически музей, погледни картата http://audibg.com/forum/viewtopic.php?t=1726

Поканени са всички фенове на автомобилите, не забравяйте че БМВ и Ауди са едни от най-добрите производители на автомобили в света. Ще се радвам да се съберем да обменим опит, да разгледаме кой с какво се е постарал да подобри автомобила си, да се опознаем и много други неща за който сега не се сещам. :D

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 28 Окт 2004, 3:20

Благодаря за поканата! Хубаво би било автоклубовете в България по-често да си протягат ръка, както в случая :wink:

Надявам се от БМВ отбора да се съберем подобаваща група и да посетим мероприятието :wink:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 28 Окт 2004, 8:28

Баси - какво сме им направили толкова на Ауди пичовете, че пишат такива неща за нас в техния форум бе. А иначе идеята е супер. Ама що все ги организират тия срещи в студовете - сигурно за да разправят после, че БМВ-тата се въртели само на сняг и лед 8) - това беше майтап. Да не вземат сега да се разсърдят :D .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Окт 2004, 9:24

В техния форум, както и в нашия има елементи,които изпадат в крайности без никакво основание, така че е нормално. И аз не съм сред най-големите фенове на Ауди, но да кажеш,че не е сериозна фирма или колите са лоши си е нелепо. Но тези елементи така или иначе никой не ги познава, те са форумно анонимни, безмислено е техни позиции да създават напрежение между клубовете. Приветствам идеята и се присъединявам към БМВ отбора :wink:
Never mistake motion for action...

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 28 Окт 2004, 11:50

Идеята не е лоша, само не виждам кой ще им разреши да направят срещата точно там. Това не е паркинг на Националния исторически музей, а на Резиденция "Бояна" и се охранява от НСО. Просто не вярвам да успеят да останат и половин час. Освен ако са говорили с Началника на НСО :)

Все пак им пожелавам успех в начинанието.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от dd81 » 28 Окт 2004, 12:17

TheBoss написа:Идеята не е лоша, само не виждам кой ще им разреши да направят срещата точно там. Това не е паркинг на Националния исторически музей, а на Резиденция "Бояна" и се охранява от НСО. Просто не вярвам да успеят да останат и половин час. Освен ако са говорили с Началника на НСО :)

Все пак им пожелавам успех в начинанието.

Няма проблеми нито с паркинга нито с НСО ,провели сме вече 5-6 срещи там и вс мина нормално, последния път имаше и делегация в резиденцияте, момчетата минаха, погледнаха ,поинтересуваха се за какво става въпрос, помолиха да няма проблеми и ни оставиха.

Така че както каза Павчо заповядайте :)
Дръж се с хората така както искаш да се държат те към теб

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Окт 2004, 12:23

Да, но като видят БМВ-та и нещо им става на тия полицаи - лоши по дефолт... Снощи само в г*** ми не търсиха оръжие и единия ми каза - сигурно си свикнал с тая кола по това време... :evil:
Never mistake motion for action...

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 28 Окт 2004, 13:48

ООООООфертичка. Аз съм там. Т.е. Ще дойда ... :) Ще офертирам и Шах Тийма. Относно паркинга, миналия път след мача никой нищо не ни каза, а шък и събота и неделя правата е отворена за който иска така че .. можем да си седим и да си говорим без да имаме проблеми от страна на полицистите ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 28 Окт 2004, 13:51

Аз свършвам работа към 18ч така, че ще мина след това стига да не е късно.. :wink:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 28 Окт 2004, 14:18

Давайте момчета ще е забавно. Относно мястото няма абсолютно никакви проблеми. ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 28 Окт 2004, 14:21

pavcho_7125 написа:Давайте момчета ще е забавно. Относно мястото няма абсолютно никакви проблеми. ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

Намирисва ми на някаква изненадка.. ще дойде някое мнооого бързо Ауди и всички Ауди'сти ще викат елате да видите какво е кола.. :? :lol:

П.С.Шегичка.. :wink:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 28 Окт 2004, 14:59

Бааа тва някъв капан дет ни готвят ли е :conf: ........Ебавам се ше зема да дойда.

Потребител
Аватар

Мнение от Батстанчо » 28 Окт 2004, 16:03

:D Първо Здравейте всички!!!Първи пост във вашия чудесен форум!Казвам чудесен не заради друго а защото това ми е мнението.За да ви покажем от Ауди клуб Че не сме сухари и че срещата е нещо което е предназначено да разчупи мита за някави недоразумения м/у 2те марки,аз в частност реших да ви пиша като член на Ауди клуба и да ви кажа заповядайте въпреки че аз няма да ходя/По обясними причини/Възнамерявам от сега нататък да ви посещавам когато мога и да ви пиша като човек уважаващ БМВ не по-малко от тези които карат такива автомобили! :D Винаги можете да разчитате на мен като на човек който ще осъществи връзка м/у 2та форума и който може да посочи доста от "ФАНТОМИТЕ" в Ауди клуб които ни злепоставят на всякъде!Надявам се че някои от вас/както вече има/да се регистрират при нас и да видят че с изключение на тези които посочих като Фантоми,всички останали са много добре настроени към вас!Ще се радвам срещата да е успешна и все някой ден да се проведе такава в Варна! :( Благодаря за вниманието и ви пожелавам безаварийно каране! 8)

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 28 Окт 2004, 16:34

Е след тия приятни думи ша зема и аз да намина :wink:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 28 Окт 2004, 20:00

аз сам на риба и сигурно няма да успея,но по принцип имам специални въпроси към теб....защото доколкото знам си фен на старите баварци.

Следваща

Назад към Основен Форум