Лукойл раздават карти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Лукойл раздават карти

Мнение от penio » 31 Дек 2008, 2:43

Днеска жената заредила бензинец на ЛюкОйл и и дали карта за намаление. Ех, това жените понякога се опрвят по-добре от силната половинка :) Раздават на всеки който зареди, стига да си поискаш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 31 Дек 2008, 3:15

Те хубаво раздават но кога ще коригират цената на литър спрямо цена за барел петрол
Аз доколкото помня тавана на горивата варираха около 2,50 лв. за литър но и барел петрола беше 150$ , сега си правя извода защо цената на барел петрол е 40$ а цената на горивата е 1,60....така че какво правим..
Раздават реклама за да привличат повече клиенти за да могат да разредят горивата и да се коригира цена качество......но къде по-далеч не е 2,50 лв/л делено на 3......какво за барел петрол!!!!

Аз си зареждам от Петрол А96 и не ми трябват промоции...и аз имам карта от Лукойл и веднъж заредих 20 лв. естествено с отстъпка и усетих разликата спрямо друга верига бензиностанция.....така и пак сметнете ако заредите примерно 10 литра за 20 лева с отстъпка А95 спрямо 8 литра но А96 пак за 20 лв. без отстъпка то при мен се получи така че А95 го изхарчвам за 100 км, а А96 пак за толкова км.....но двигатела ми пали супер и никак не влияе на оборотите...преди имах 4-5 пъти странно палене....това си е чиста заблуда....за да може да привлече повече клиенти поради това че бензин Лукойл А95 е с 5-10 ст. разлика от други вериги бензиностанции...така че нивото на тази промоция е евтино но с лошо качество на горивото...
Това е от мен и никого не карам насила да не си взима промоция,а просто да направи такава проба както аз направих!!!

Едно оплакване

Назад към Извън Темата