KIM написа:
с каква скорост горе долу ги правиш завоите в този клип
от 80 нагоре - 3-4 предавка как дойде може и повече но се старая да не навлизам в насрещното и затова карам с умерена скорост плюс това съм с багажи гуми чудеса щото пътуваме за състезание и всичкото това се лашка из колата
ако няма движение мога да подхождам с много голяма скорост, но всички знаем как е на този път
но кефа приключи с камък който проби резервоара - просто нямаше как да избегна няколкото, които си лежаха точно на завоя
Винаги съм се чудил, какво ли си мислят нормалните шофьри като видят да се движим под различен ъгъл п.п. Аз редовно пътувам по пътя за Пампорово (Асеновград -Смолян) и на клипа и аз се заблудих че е той,доста е сходен! Иначе Евала,съобразяваш се с движението и въпреки това се получава!
Кара: ми се Z3 Регистриран на: 22.09.2008 Мнения: 539 Местоположение: софия
браво имам един въпрос за техниката която използваш при спускането ... чувам доста отчетливо силно подаване на газз и после затихване и съответно колата се плъзга ?? тоес използваш съединителя нали ??? направи някое клипче отвътре ... наистина има какво ние прохождащите да научим от теб (е разбира се ако изкаш да споделиш опита си)...
Кара: харабийската Регистриран на: 12.02.2006 Мнения: 1261 Местоположение: София
///ivanE30 написа:
браво имам един въпрос за техниката която използваш при спускането ... чувам доста отчетливо силно подаване на газз и после затихване и съответно колата се плъзга ?? тоес използваш съединителя нали ??? направи някое клипче отвътре ... наистина има какво ние прохождащите да научим от теб (е разбира се ако изкаш да споделиш опита си)...
Товя е добра идея, защо не направиш клипче от вътре да стане като научнопопулярен филм за бъдещите дрифтери!
Голям кеф, направо го изживях пътуването като те гледах. Наистина не мога да си представя какво ли си е мислил тоя пред теб като влизаш с различния ъгъл в завоите
БРАВО!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл