Място за акумулатор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Място за акумулатор
Колеги,скоро ми се очертава смяна на акумулатора, насочил съм се към VARTA, сега съм още с оригиналният на БМВ. Въпроса ми е дали новия ще отговаря на размерите на стария и ще се побере ли на отреденото за това място? Не съм се интересувал от цената на нов БМВ колко е, но ако е на цената на VARTA-та май ще е по добре оригиналният. Утре ще видя в бъгажника какво пише на стария, но мисля че 100ah ще са му добре на бавареца. Ще е полезно да се включите с някво мнение. Мерси
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Аз си взех VARTA 74Ah, трябва да отида до колата да видя каква е, ама ме мързи сега, но пасва идеално, даже си има дупки за червеното капаче на минуса. Предполагам няма да имаш проблеми и със 100 амперов.
- 6iva4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 d touring
- Мечтае да кара: някой друг колата и то с шапка с козирка
Ами, аз бях със BOSCH silver 100Ah - 270-280 лв. и мислех пак такъв да сложа, ама по форумите пищяха доста от него(дефектирал в гаранционния срок) и затова проверих във Вари-бг, какъв предлагат(оригинален) - Banner -243 лв. и си взех оригиналния, а за мястото не се притеснявай защото имало стандарт за определени ампери да отговаря на определени размери.
- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
6iva4a написа:Ами, аз бях със BOSCH silver 100Ah - 270-280 лв. и мислех пак такъв да сложа, ама по форумите пищяха доста от него(дефектирал в гаранционния срок) и затова проверих във Вари-бг, какъв предлагат(оригинален) - Banner -243 лв. и си взех оригиналния, а за мястото не се притеснявай защото имало стандарт за определени ампери да отговаря на определени размери.

Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
акумулатор
Днеска погледнах в бъгажника и видях че моя е 90ah,той си е още оригиналния БМВ но не мисля че примерно 100ah VARTA SILVER DINAMIC ще ми дойде в повече
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Аз си купих преди месец "Бош Силвър S5 100Ah 830A стартов ТОК" И съм наистина доволен... Пали без проблем от 1/4 оборот...
Но гледах специално, че много хора говореха против Боша, но никой нищо не каза против Вартата.
Е, като се поинтересувах се оказа, че 100 амперчасовите Бош и Варта са едно и също нещо, просто лепенките са различни, но Вартата е 490 лева, а Боша е 280...
Е аз реших, че няма смисъл за даден продукт да давам 100 лева повече само заради едните лепенки...
Но гледах специално, че много хора говореха против Боша, но никой нищо не каза против Вартата.
Е, като се поинтересувах се оказа, че 100 амперчасовите Бош и Варта са едно и също нещо, просто лепенките са различни, но Вартата е 490 лева, а Боша е 280...
Е аз реших, че няма смисъл за даден продукт да давам 100 лева повече само заради едните лепенки...
Re: акумулатор
Днеска питах в AUTO + за VARTA 100ah и ми казаха че VARTA вече не правят от 100 а само 95ah на цена от 270лв.без отстъпката и това е от месец насам.Имате ли такава информация.
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
Колега аз съм с Banner !! взех го някъде към 270лв преди 3-4 месеца 100ah !! и съм адски доволен .. предишния също беше такъв и в състоянието в което беше а беше скапан тотално пак палеше от раз !! за бош знам, че гаранционно много се ебавали от сервиза !!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
аз си сложиш януари АЦ делко 100ах бях много доволен, със сигурност и новия собстеник на колата ще му радва много. Купих го от лукоил за 330 лв
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- 6iva4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 d touring
- Мечтае да кара: някой друг колата и то с шапка с козирка
Телефон: / Тел. +359/2/889 01 20
Мобилен телефон: / Mobile: +359/886 00 40 86
Факс: / Факс: +359/2/889 01 21
e-Mail: office.bbg@bannerbatteries.com
Това го свалих от официалния им сайт, попитай ги.
Мобилен телефон: / Mobile: +359/886 00 40 86
Факс: / Факс: +359/2/889 01 21
e-Mail: office.bbg@bannerbatteries.com
Това го свалих от официалния им сайт, попитай ги.
14 мнения
• Страница 1 от 1