Проблем с Bi-Xenon
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с Bi-Xenon
Колата е Е46 2002 година с Bi-Xenon, но изобщо не свети както трябва. Светлината е слаба (жълтава) и когато съм спрял на светофара зад някого се вижда, че крушките не светят постоянно, а премигват. Някакви идеи от какво е?
П.С. С оригинален Bi-Xenon съм!

Re: Проблем с Bi-Xenon
ами смени си крушките и ши са оправиstilko написа:Колата е Е46 2002 година с Bi-Xenon, но изобщо не свети както трябва. Светлината е слаба (жълтава) и когато съм спрял на светофара зад някого се вижда, че крушките не светят постоянно, а премигват. Някакви идеи от какво е?
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Хубаво е, че се е оправил проблемът.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
колеги, аз имам същия проблем като колегите, писали преди мен в темата- оригиналните крушки са ми отслабнали. Купих си крушки от Babuna обаче нещо снощи се изложиш при монтажа! или по-точно не можах да ги монтирам. Не мога да извадя онзи пластмасов капак дето седи отзад на фара и затваря да не се пълни с боклуци....стартера на крушката опира в пластмасата и не мога да го изхлузя. нито от ляво нито от дясно. много е малко мястото отпред и не излиза.....
та въпроса ми е към тези които са си сменяли крушките- как става номера? необходимо ли е да се свали целия фар или има някакъв пиниз във ваденето на тая пластмаса.
освен това- като тръгнах да я слагам на обратно нещо не ми харесва как ляга на мястото си! много си играх и не е проблемът, че не съм я намести както трябва....просто имам чувството че не ляга плътно и се крепи на магия....
та въпроса ми е към тези които са си сменяли крушките- как става номера? необходимо ли е да се свали целия фар или има някакъв пиниз във ваденето на тая пластмаса.
освен това- като тръгнах да я слагам на обратно нещо не ми харесва как ляга на мястото си! много си играх и не е проблемът, че не съм я намести както трябва....просто имам чувството че не ляга плътно и се крепи на магия....
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
сложи едно уплътнение пред самата фасунка за да уплътни добре крушката и да не се клати докато караш, това уплътнение става даже и от кабелче с изолация огънато с формата на окръжност, ако ти е трудна смяната по добре свали фара за 5мин работа
и нагласи добре крушката

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- alexsch
- ентусиаст
-
....абе май не е баш за 5 мин! като се мъчих предния път да сваля стъклата на фаровете беше ебати мъката с тия лайсни под фаровете...аз съм и с пръскачки и докато ги озвадя беше голяма мъка!
- alexsch
- ентусиаст
-
и така- смених крушките! значи процедурата по смяната е следната (Е46-ца 320Д 2003г.) откопчават се отзад капачките, не се вадят напълно- само колкото да бръкне човек, отвива запалителите и тогава се вадят капачките. крушките се държат на две телчета.
проблемът е, че НЕ СЕ ОПРАВИ при мен! отново са слаби фаровете! явно не са само крушките заминали.....някой знае ли какво още следва да бъде сменено?
проблемът е, че НЕ СЕ ОПРАВИ при мен! отново са слаби фаровете! явно не са само крушките заминали.....някой знае ли какво още следва да бъде сменено?
- alexsch
- ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1