Е36 говорители
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
Е36 говорители
Искам дави попитам дали е възможно на мястото на оригиналните говорители на Е36 купе да монтирам малко по големи говорители защото на сегашните като усиля на 50% и им става зор а не искам да развалям оригиналния дизайн на колата. Ако някой е правил нещо подобно нека ми даде съвет.
Благодаря предварително !
Благодаря предварително !
- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Просто смени старите с нови със същия размер(Пайнер,Кларион,Алпайн),а ако искаш сила слагай туба.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
Ама няма ли пак да му идат слаби на цд-то ако са със същия размер. Мислех си там на местата за говорителите дали няма да се фанат някви елипси 6 на 9 инча?
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Ivaka написа:Просто смени старите с нови със същия размер(Пайнер,Кларион,Алпайн),а ако искаш сила слагай туба.
Ама тая туба за какво е и от какво точно зависи тая сила?Да знам и аз каква да си търся точно.За масло ли,за вода ли,за нафта ли,за бензин ли?

сори за офтопика
По темата.
Както каза индиа земи си 4 канален амп и едни преходници.Според това какво искаш да получиш като звук ще си избереш и марката.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Аз си смених всичко с говорители на ДЛС през кросовъри и отзад Eclipse + 1 басче Hifonics (всичко е по оригиналните места без нещо да преправям, бтв тея адаптери за елипси отзад не стават за компакт иначе ...
е и багажника си понамали обема дe), всичко минава през едно усилвателче и в момента ми се клати огледалото за задно виждане 

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Mario Pankov написа:Сложи си усилвател на колонките, които сега пращят и ще се оправи. Пращенето е от недостатъчната мощност на крайното стъпало на плейъра, той криви а не колонките. Така можеш лесно да ги изгориш. Свързани през мощно крайно стъпало ще свирнат както трябва.
обаче недей да даваш гайна на амп-а много много,че ще почнат да гърмят като новогодишни пиратки

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

7 мнения
• Страница 1 от 1