Ориг. диск не иска да излезне!?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Ориг. диск не иска да излезне!?
Много се надявам такава точно тема да няма... пуснах търсачка, но не намерих. Съжалявам ако все пак съм пропуснал.
Та, колата е БМВ Е90 320 бендзинише моторен с iDrive и гоуем дисплей баш у средата на таблото, ма отгоре му. Знаете как е. Та, имам ушким нов диск с нави карти, но като тръгна да вадя стария оригинален диск ми вика "Disk wurde gespaert" или на български, че диска е заключен. Пича, който притежава колата, седал и разглобил цялото табло, извадил панела, в който влиза диска, и го извадил. Пъхнал пиратското копие, видяло се, че не тръгва и го извадил без проблем. Пъхнал обратно оригналдъ диска и пак същата драма - няма ваденката!
Питанката е следната: има ли чалъм това да става по по-ентелегентен начин, без селски да се разколачва цялото табло и без намесата на външни устройства със специфичен софтуер (което предполагам е едно от решенията)?
Благодаря за вниманието!
Та, колата е БМВ Е90 320 бендзинише моторен с iDrive и гоуем дисплей баш у средата на таблото, ма отгоре му. Знаете как е. Та, имам ушким нов диск с нави карти, но като тръгна да вадя стария оригинален диск ми вика "Disk wurde gespaert" или на български, че диска е заключен. Пича, който притежава колата, седал и разглобил цялото табло, извадил панела, в който влиза диска, и го извадил. Пъхнал пиратското копие, видяло се, че не тръгва и го извадил без проблем. Пъхнал обратно оригналдъ диска и пак същата драма - няма ваденката!
Питанката е следната: има ли чалъм това да става по по-ентелегентен начин, без селски да се разколачва цялото табло и без намесата на външни устройства със специфичен софтуер (което предполагам е едно от решенията)?
Благодаря за вниманието!

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
Визи ТОВА се води екстра и при теб е активирана/против кражба на диска/,но и аз незнам как става,но...пишете ако се разбере откъде се вкл./изкл.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
активирана е опцията против кражба на диска - обикновено при колите под наем се прави.
Трябва да въведеш код за да можеш да извадиш ДВД-то. Кода от завода е 4321!
Най-добре да отидеш в БМВ и да кажеш да ти махнат sperre-то !
Трябва да въведеш код за да можеш да извадиш ДВД-то. Кода от завода е 4321!
Най-добре да отидеш в БМВ и да кажеш да ти махнат sperre-то !

5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series