TopGear reviews BMW X3 ..
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
10 мнения
• Страница 1 от 1
Факт е, че и Range Rover-а неможа да го извади ...
Наистина терена беше доста off-road, а тази кола не е правена да минава през такива неща ..
Иначе съм съгласен с материалите вътре .. наистина и личи, че е правена в Австрия, но пък е и по-ефтина от X5, от някъде трябва да излезе тази разлика в цената ..
Наистина терена беше доста off-road, а тази кола не е правена да минава през такива неща ..
Иначе съм съгласен с материалите вътре .. наистина и личи, че е правена в Австрия, но пък е и по-ефтина от X5, от някъде трябва да излезе тази разлика в цената ..
Направо подигравка
И как се изказаха за петицата... Сравнение с Х3 била красива. Според мен също малко се пресилиха. Какво ми сравняват малкото Х3 с Rover-a. За мен това е градски джип, който да ти позволява спокойно да се возиш по разни селски пътища и чукари, както край нашите села, а не да тръгнеш да прекосяваш поляните. Аз не бих набутал кола за толкова пари там. Все пак чий ще го диря в тази нива??? Просто прекалиха и с подигравките и всичко. Да не забравяме, че what you pay is what you get!

човек се учи докато е жив...
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абе за кво спорите заглупости! БМВ купиха Ровер,откраднаха всичко което можеше по отношение на Рейиндж и Ленд Ровера и пуснаха Х5..е какво повече може да се каже по въпроса
Не случайно най престижното (така мисля де) офф-роуд състезания Камел Трофи се прави само с Ровери 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Прави са 100%. Смотана лада нива направо прелита тази поляна,който е ходил да гледа офроуд е виждал...
Не схващам нуждата от Х3 като има Х5 или на любовниците им е голяма Х5-цата?
Нека всеки прави това в което е най-добър,а не каквото смята,че ще донесе кинти...така мисля. Мерцедес се излагат с А класата и Смарта и тнт.
Не схващам нуждата от Х3 като има Х5 или на любовниците им е голяма Х5-цата?
Нека всеки прави това в което е най-добър,а не каквото смята,че ще донесе кинти...така мисля. Мерцедес се излагат с А класата и Смарта и тнт.

10 мнения
• Страница 1 от 1