Аз бях до тука с толерантността

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 12 Юни 2009, 11:12

Jim Beam написа:Какво да направя като ще го лежа после или ще ми омачка колата или ще си отмъсти по някакъв начин с цялата фамилия... Трябва да наложат ограничение на децата като в Китай. Който не работи само едно дете.

:yes: Хората, които знаят какво да пият, знаят и какво говорят :D

Николай Занчев написа:има цигани и цигани!

:yes: Или както бе казал поета "Не мразя циганите, а циганските номера!"

deyan-enchev написа:Така е докато ние се караме и се делим на богати и бедни, и си мерим пишките, забити сме в собственото си благоденствие и ни е страх, другите се обединяват.
...
да влезеш в затвора не е приемлив, не е необходимо и няма да е полезно, единичен акт на правосъдие и лична саморазправа.

:yes: Прав си за съжаление :(

BMW_RIDER написа:Според мен много проблеми могат да се решат просто с един образователен ценз при гласуването - която няма поне средно образование или поне тройка на матурата да неможе да гласува. Да ги видя тогава тия дето вобще и незнаят български.
Плюс това защо да се оттърваме от евтина работна ръка(роби), все някой трябва да мие кенефите, да чисти улиците, да сади дървета и да копа , да свири на сватбите и баловете. :mhihi:
Според мен трябва държавата да им направи на някакво поле извън градовете некви порутени колиби там да се изнесат и в замяна на домовете да чистят работят и т.н. И да нямат право на повече от едно дете ако немогат да го гледат като хората с определен доход, която с тая работа дет я имат смятай :mhihi: . Така хем те доволни хем ЕС, хем и ние. Дано някой политик ми открадне идейте :mrgreen:

С уговорката, че не съм напълно съгласен с някои от идеите, ти си мнооого, ама много прав :clap: Можело значи и без да трепем мангалите, само да има кой да помисли как ;)

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 12 Юни 2009, 11:55

Знам как може да се реши проблема веднъж за винаги но всички държави ще скочат срещу България да не забравяме какво стана със Сърбия.Иначе е много лесно нужни са по около 30 добре въоръжени мой колеги във всяко село.Защото търпиш,търпиш ама в един момент ти писва да търпиш.Защото забравиха как 93-94г. ги бях подгонили мутрите и не си излизаха от циганските квартали а слял някой до центъра и бой.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 16 Юни 2009, 23:22

Да ъпна лекичко темата..
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=366402
За първи път, чета за убийство и се радвам. :D
После някой да разправя, че съдебната система работи.. работи ли, работи само това... :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Юни 2009, 0:02

мноо ченгел днеска бе,даже със собствените си коли....
заслужена вечна почивка

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 17 Юни 2009, 0:06

Добре де, гледам
всички сме на едно мнение!
А толкова лесно да изгоним
турчулята от властта, като отидем
да гласуваме на 6 юли или там
когато са парламентарните избори!!!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 17 Юни 2009, 0:17

Mitaran написа:а знаете ли , че като роди цигането на 12 години държавата му плаща по 4-500 лева на месец защото е малолетна МАЙКА... и детски в размер над 200 кинта... на месец докато новороденото навърши 18 години... защото тя е самотна малолетна майка..

Държавата не плаща по "400-500 лева на месец" и "детски над 200 кинта"!!!

Моля без съчинения!

Всяка българска гражданка получава при раждане на 1 дете минималната заплата само ако е здравно осигурена! Мангалите 95 % не са осигурени.
Детските надбавки са по 35 лв. месечно на дете ако ходи на у-ще /7 чавета по 35 лева = 215 лв/. Ако не го пратят - няма надбавки. Ако го изключат също се спират детските надбавки.
Имат често обучителни програми в бюрото по труда които циганките ако откажат се спират парите както и най-различни предложения за почасова работа да чистят боклуците след някой концерт или мач и ако откажат да отидат - няма надбавки.

Объркал си се жестоко ако мислиш че дава лесно пари държавата!

А че чернилката ражда по 10 помияра няма какво да се дразниш. 4-5 чавета измират я от глад..я от студ.

Виждаш ли много дърти цигани? Малко са ;) !

А детските надбавки са ниски само заради черните мастии. Сметнете ако вместо по 35 лв са по 135 лв. на дете как ще се разпорят миризливките да раждат по 14-15 лайнета.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 17 Юни 2009, 8:12

добре де прав си донякъде.. но го гледах в предаването на Карбовски, че после питах и разпитвах и те така... за МАЛОЛЕТНА майка кинтите са МНОГО, а сите циганете техната вера раждат малолетни и тях държавата ги защитава... и им сипва кинтаж..
Абе въобще всичко си е политика.. добре следвана програма тъпото е че след време толко ще са много тез мангали че лошо ми става, ще сме точно като Македонците... жиф зян

старши ентусиаст
Аватар

аз

Мнение от Любо Мегов » 17 Юни 2009, 16:10

kiro_320 написа:Да ъпна лекичко темата..
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=366402
За първи път, чета за убийство и се радвам. :D
После някой да разправя, че съдебната система работи.. работи ли, работи само това... :bang:

и аз като теб се радвам на тази новина, няма оправия, сами трябва да се оправяме, и сега полицаите като се засилят да намират поръчителя и изпълнителя на присъдата на боклука.... :mhihi: това производство направо в архива заминава.... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 17 Юни 2009, 16:43

така така...то се търпи до един момент после взимам пушката и го гърмя или плащам на някой чрез 3-ти човек...после върви го търси кой е
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 17 Юни 2009, 23:48

Ми да започнем така събираме се група ,като се разбираме в някой друг форум или скайп и тръгваме където се събират по повече мангали.Удряме ги бързо за 2-3-5 мин и се разпръскваме и така до следващата среща ,всеки с качулка и групите трябва поне по 2 пъти да се минат та да ги е страх после и ритай в таш@ците колкото можеш да го видим после как ще си прави мюмюн като го боли да не може да ходи :mhihi:
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 18 Юни 2009, 10:36

няма да стане... но ако стане... ще е арно

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Аз бях до тука с толерантността

Мнение от mislead » 18 Юни 2009, 10:42

_BmW_™ написа:
pantzer3 написа:
ineedmoney написа:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: С теб съм колега на 100% :bang: :bang: :bang: :box: :box: :box: :dummy: :dummy: :dummy: :bang: :bang: :bang: :bgflag: :bgflag: :bgflag:

мисля че ставаме се повече и повече

+мен !!! :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

ще взема колата на баща ми и ще ги газя "наден" "назад" докато не протече масло от картера да им се не види е гадовете !!!

+1 :twisted: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :dummy: :dummy: :bgflag: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 18 Юни 2009, 11:26

абе то принципно може да стане ама тряя организация. А ако някой се хване да го организира и опре ножа до колала, ще почнете да се измъквате...бях до късно на работа, жената тва, колата онова и ша сте прави щтото си има хора за тая работа просто тряя да им посочим пътя ПЪРВО към Факултета! не може да има катун до горе с лайна, смрад и мизерия на 20 мин пеша от центъра на София. А в същото време 200 000 да живеят в мизерни панелки на 10 км в Люлин някак си НЕСТАВА
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 18 Юни 2009, 12:24

"Който говори много - нищо не казва" - Конфуций
Тая тема не е за форум изобщо, щото циганите и турците сега четат и се хилят "тия пак ни се канят, но нищо няма да направят както винаги.."
Българите сме неорганизирана тълпа, затуй нищо няма да направим..
Нито АТАКА, нито Волен, никой няма да помогне, ако не се организираме ние, масата народ. Затуй стига сте дрънкали празни приказки.. Не разбрахте ли, че само си чешете езиците! Това иска публичност, а за да я има, трябват средства, а тук българина казва "аз пари за глупости няма да давам"... В крайна сметка, това, както и всичко друго опира до пари!
Нищо лично към никого, не написах това с цел да ви засегна, просто съм реалист.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS200

Мнение от Mind_Control » 18 Юни 2009, 15:57

Кастрация на мангалите при раждане и това е... После нека ЕС ми налага санкции, а аз ще ги замерям с цигански пишки....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата