колеги помагайте!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от signala » 30 Авг 2008, 21:40

мерси на колегата карло,щом този клапан се сменя като консуматив ще го направя защото сам сигурен че много малко хора го сменят и едвали е сменян някога,но ако някои има и други идеи за моя проблем моля да сподели.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 30 Авг 2008, 22:05

sambeto написа:
shnitzera написа:
sambeto написа:Подобен проблем и при мене от днеска.Колата е ТДС ,едвам паля,и на два пъти ми гасне в движение :roll:
Утре в Варна,май няма сервизи дето работят,ще трябва да чакам до понеделник и ще ходя в Варна Карс.
Четох разни теми тука за подобни признаци,ама при всеки е различно.
Интересното е че май започна да го прави,при около 15 литра нафтица,сега сипах бая гориво и като че ли пали без проблем :roll:
Някаква по конкретна причина да знае някой?
И кое е най добрия и най лошия вариант за тоя проблем?
Мерси предварително!

стамбе ,ти си 99,9 % за помпа брат ,а за регулатора да питам сваля ли се колектора или се оперира безкръвно :)

Това добре или зле е?
Ориентировъчна цена в левове? :mhihi:

май намерих нещо из форума,около 140 свежи лева в Дару Кар,ако гледам същото нещо де :mhihi:

ми миналата година я взех за 60 -70 лв

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от signala » 04 Сеп 2008, 21:38

колеги дайте други идеи като форсирам колата се чува някво съскане на въздух някаде под смукателните колектори и като я изгася изпуска доста въздух пак от там някаде :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от signala » 05 Сеп 2008, 20:08

благодаря на колегата карло и на другите които изказаха своето мнение,то4но този регулатор се оказа проблема вътре в него има една мембрана която беше скъсана много яко.105лв е в бовакар.обаче за смяната му няма нужда да се махат колекторите,днес един приятел ми го смени доста бързо.

Предишна

Назад към E39