Кодове за mobile.bg
Модератор: Общи модератори
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Ivan Petrov написа:ето начин да гледате снимки без да плащате![]()
- Код: Избери целия код
Това е примерна обява която се отваря когато от резултата на
търсенето ви кликнете с десен бутон и отворите желаната обява в нов прозорец:
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=5&act=51182634142527113&f1=details
копирате в този случай въпросните цифри
“51182634142527113” и ги паствате на мястото на ето тези:
http://i.mobile.bg/photos/5/big/51182104817726078_1.pic
и дефакто става:
http://i.mobile.bg/photos/5/big/51182634142527113_1.pic
и си зяпате снимките за по 0ст. на минута
PS А 1 сменяте с 2, 3, 4 и т.н. за другите снимки
Мерси на колегата, при мен не ставаше ,разгледах page source-a на една отворила се картинка.
http://i.mobile.bg/photos/5/big/51182634142527113_1.pic , 5-цата след photos/ трябва да се замени с 1-ца и вече стана при мен(http://i.mobile.bg/photos/1/big/51182634142527113_1.pic). Но не всички скрити обяви имат снимки,така че не се чудете, че не става винаги.
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Dovizioso написа:7ss18doj - валиден дo : 9.11.2007
:yes: Много хубаво

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Колеги,ето кодче и от мен,
Активно до 05.12.2007г.
Моля,натискайте ИЗХОД ,когато си свършите работата.
Кода беше пуснат само от няколко часа, а вече е почти невъзможно да се влиза,затова го скривам, който има нужда,нека ми пише ЛС и ще му го кажа.
Използван за последен път на 30.11.2007/09.09.36
от 91.139.192.99 за ПЪЛЕН ДОСТЪП
Алооо, 91.139.192.99 , колко часа ти трябват бе Ганъо.Няма да се оправим скоро, всеки гледа как да прецака другия ,започва се с шуробаджанащината - "Виж ся намерих един код, кажи и на който познаваш, като излезна аз,влизай ти" и така цял ден няма влизане.
Активно до 05.12.2007г.
Моля,натискайте ИЗХОД ,когато си свършите работата.
Кода беше пуснат само от няколко часа, а вече е почти невъзможно да се влиза,затова го скривам, който има нужда,нека ми пише ЛС и ще му го кажа.
Използван за последен път на 30.11.2007/09.09.36
от 91.139.192.99 за ПЪЛЕН ДОСТЪП
Алооо, 91.139.192.99 , колко часа ти трябват бе Ганъо.Няма да се оправим скоро, всеки гледа как да прецака другия ,започва се с шуробаджанащината - "Виж ся намерих един код, кажи и на който познаваш, като излезна аз,влизай ти" и така цял ден няма влизане.
Последна промяна theOnly на 30 Ное 2007, 11:10, променена общо 1 път
Държа да отбележа , че желая от време на време и аз да мога да си влизам, вече 3-ти час немога да влезна ! Вече ще се замисля преди да пусна отново код за обществено ползване, винаги когато съм ползвал чужд код, съм гледал до 3 минути да го освободя, но явно има хора,които не им дреме.А като толкова много им е трябвал и са искали ,защо не са си пуснали смс ?
Един съвет. Ако искате да можете да си ползвате кода, просто не го пускайте тук,има пълни нещастници, които само чакат да хванат някой и да го окупират и не го пускат по цял ден. Такъв е нахалника с това IP 212.91.166.213, държи моя код всеки ден по няколко часа. Давайте го на познати само и ако ви го поискат изрично, но тоя със сигурност може да ви го поиска. Заради такива ганъовци, тази тема се обезсмисля и може да се затвори, винаги ще се намери някой некоректен,който да се прави на тарикат на чужд гръб.
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
и при мен често така като има код неможе да го ползвам много дълго ама сварвам от време на време
предполагам, че е някой от мобилето... 
и при мен често така като има код неможе да го ползвам много дълго ама сварвам от време на време

Единственото по-хубаво нещо от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка
theOnly написа:.........
Като не искаш друг да ти ползва кода , просто не го пускай в тази тема , а си го ползвай сам. тази тема е създадена , за да си помагаме взаимно.
ПС: Колеги , моля Ви , бъдете по кратки в използването на кодовете , защото има и други хора , хора които искат да ги ползват. Или първо разглеждайте без код и ако има нещо което наистина ви интересува тогава използвайте кода. Така темата ще има по-голям смисъл.
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
///sasho написа:theOnly написа:.........
Като не искаш друг да ти ползва кода , просто не го пускай в тази тема , а си го ползвай сам. тази тема е създадена , за да си помагаме взаимно.
ПС: Колеги , моля Ви , бъдете по кратки в използването на кодовете , защото има и други хора , хора които искат да ги ползват. Или първо разглеждайте без код и ако има нещо което наистина ви интересува тогава използвайте кода. Така темата ще има по-голям смисъл.