Е90 тест драйф
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Е90 тест драйф
Днес имах честа да карам Е90 на тест драйфа на в Пловдив до Пазарджик.Въпреки,че харесвам стария дизайн честно казано този автомобил има зверски красива физиономия и на живо изглежда далеч по-хубава от снимките в нета.А как върви и как вози не може да се опише с думи,а трябва да се усети.Особено 330-то

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
новите коли SUCKS
Е36 forever
опиши с повече думи де... нещо по специфично, детайли и т.н.
330
И аз завиждам!

Е36 forever

опиши с повече думи де... нещо по специфично, детайли и т.н.
330

И аз завиждам!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Не го пиша за завиждане,а просто споделям впечатления
Противно на споровете водени досега в, които и аз съм участвал в повечето случаи говорим без да имаме пряки впечатления от новите коли.Когато обаче човек има шанса да покара такъв екзепляр на стойност от 50-90 хил.лв.разбира колко далеч са стигнали БМВ в технологиите на автомобилостроенето.
Няма нищо,като станат на 15-20 год.и ние ще ги караме.

Противно на споровете водени досега в, които и аз съм участвал в повечето случаи говорим без да имаме пряки впечатления от новите коли.Когато обаче човек има шанса да покара такъв екзепляр на стойност от 50-90 хил.лв.разбира колко далеч са стигнали БМВ в технологиите на автомобилостроенето.
Няма нищо,като станат на 15-20 год.и ние ще ги караме.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Вчера едно Е90 320д с временни номера се движеше из центъра, а шофьора доста приличаше на Владо, само че с мноого подстригана коса
Сега сериозно, на живо колата има доста различно излъчване отколкото на снимките. Погледната само отзад, няма излъчването на Е36 или Е39 или Е60, малко е глуповата с тези ромбоидни стопове. Но когато погледнеш под някаскъв ъгъл, силуета е 100% БМВ агресия... И аз понеже съм си любознателен, взех че минах отпред... Като видиш тази кола в огледалото за обратно виждане, всичко си идва на мястото и пропелера в сърцето почва да върти на високи обороти...

Never mistake motion for action...
L.e.x.x. написа:agopsi написа:искам и аз да направя един тест драйф![]()
А аз искам само да се снимам с него
Посетете http://www.bmw.bg и си вземете покана за откриването - поне ще го разгледате в детайли. Пък защо не и тестдрайв. Жесток автомобил

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Миналия уикенд имах щастието да карам 120i за доста тълъг тестдрайв - 3 дни, към 550 км, бях адски приятно изненадан. Нямам търпение да видя новата 3ка, при нас официалното откриване е към 25ти април 

kay написа:Миналия уикенд имах щастието да карам 120i за доста тълъг тестдрайв - 3 дни, към 550 км, бях адски приятно изненадан. Нямам търпение да видя новата 3ка, при нас официалното откриване е към 25ти април
Забравих да уточня - става въпрос за официалното откриване на BMW Център - София. Kay, при вас за какво откриване става въпрос? (понеже не пише от кой град си и въобще в БГ ли си)
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2