Е90...
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
прили4а на японска кола, за мен това не е дизайна на БМВ. По-склонен съм да преглътна дизайна на последната седмица и петицата но не и това. Моята Е 30 беше сто пъти по-красива и по-елегантна от това тук. Да не говорим за Е 36. Съжалявам, не коментирам ка4ествата на колата, които отнова са на върха, но дизайна съсипва вси4ко. Ако трябва да избирам пред новата тройка и всяка една от старите избирам без колебание стара. За мен Бенгъл е абсолютен престъпник и единствената естети4еска стойност, които пове4ето от неговите автомобили ще имат след време е на куцо изглеждащи уникати от куц дизайнерски период в историята на легендата БМВ. Бих взел някоя за ли4ния си музей
но не и за нещо друго, пак бих карал някоя акула или класика като Е 30 или Е 36.

стига бееее.... тоя ТЪПАК Крис Бангъл ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН!!! - или поне аз мисля така! глейте пичове, като бях малък и бях Луд фен на МБ мразех адски много БМВ! - Защото много се дразнех на агресията и моща излъчващи автомобилите им и понякага дори, ме е било яд че харесвам МБ!!! досещате се - детски тръпки и пристрастия които всеки е изпитвал скоро или по-отдавна(аз в средата на 80те..) В никакъв случай не съм краен "фундаменталист" на тема МБ(въпреки че е любимата ми марка - смятам че съм достатъчно обективен към всичко останало), дори карах допреди години една дооооста доработвана 320ис-ка (с която въпреки доработките, така и не можах да постигна резултатите на един 190-2.5 16в който в последствие стана мой, и тн....)
та, мисълта ми е че последните изделия на мр.Бангъл, са чиста проба подигравка както с вкусовете, така и с историята и традицията на марката, и дори и мразещите БМВ вече ще имат основателни причини за подигравка - ще го правят с кеф а не със страх! О БОЖЕ, не ви ли прилича тази задница на ДЕУ АНУС? (грешката е вярна не "ланос")!!!
Не ми се сърдете - това което казвам е от яд!
та, мисълта ми е че последните изделия на мр.Бангъл, са чиста проба подигравка както с вкусовете, така и с историята и традицията на марката, и дори и мразещите БМВ вече ще имат основателни причини за подигравка - ще го правят с кеф а не със страх! О БОЖЕ, не ви ли прилича тази задница на ДЕУ АНУС? (грешката е вярна не "ланос")!!!
Не ми се сърдете - това което казвам е от яд!
'87 Е30 320IS... loong time ago
'89 MB 190E 2,5-16V... long time ago
'91 Volvo 480ES - 1994 first on my own name till 2002
'91 Acura Legend Coupe - 2003 till 2004
'94 MB C124 - 300CE-24 till 2007
'96 316i Compact 2007 - 2007
...some american rental shits
So far - '03 E39 530D Touring
'89 MB 190E 2,5-16V... long time ago
'91 Volvo 480ES - 1994 first on my own name till 2002
'91 Acura Legend Coupe - 2003 till 2004
'94 MB C124 - 300CE-24 till 2007
'96 316i Compact 2007 - 2007
...some american rental shits
So far - '03 E39 530D Touring
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
"If you see this face in your rearview mirror, better switch lanes and let 'em by... BMW's new 330i BMW is fast, agile and hungry for attention."
"BMW's newest 3.0-liter inline six weighs 22 pounds less than its predecessor. It's more fuel-efficient and compact, too. At 255 hp, it's not the most powerful engine in its class, but it revs like a demon and delivers a meaty torque curve."

"BMW's newest 3.0-liter inline six weighs 22 pounds less than its predecessor. It's more fuel-efficient and compact, too. At 255 hp, it's not the most powerful engine in its class, but it revs like a demon and delivers a meaty torque curve."

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
А аз питам, ще има ли една тема за новите модели дето да не я насерете. От всички автомобилни форуми, само в нашия си плюем новите модели. Да ви пикая на ентусиазма и на всичко. То бива да харесваш старите легенди, ама това вашето вече на нищо не прилича.
Аз пък не виждам защо трябва да ни харесва такава изцепка!!!!!
Въобще последното поколение си загуги цялата агресия,типична за БМВ . Макар че 3-ката най ми допада ..................не говоря за 6 серия тя е супер.
Въобще последното поколение си загуги цялата агресия,типична за БМВ . Макар че 3-ката най ми допада ..................не говоря за 6 серия тя е супер.
Последна промяна BAYRON на 21 Фев 2005, 20:05, променена общо 1 път

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
naskoksan написа:Slavi_m написа: Кога се очаква да пристигне в България?
По-скоро отколкото предполагаш![]()
Вече имаше 7-8 на българска територия![]()
Ауууум аз що несъм видял ни едно в София? Каде ли ги крият?

Туртурело няма ли да пуснеш някоя снимка да ни зарадваш? Аз обещавам няма да критикувам нищо

selski написа:стига бееее.... тоя ТЪПАК Крис Бангъл ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН!!!....
и т.н. и т.н.
ма точното изказване е това
Някога някъде си чел че някой
е плюл Бенгъл и че новите модели
били шиат и върти по форумите вече...

Браво на теб твоето мнение е достойно за
уважение!!!
Само ще ти кажа като начало че Бенгъл
НЕ Е участвал в сътворението
на Е90!!!
Иначе само ви дай да плюете пък
да се поинтересувате малко да почете
ама кво се занимавам и аз...
Dimitar написа:"If you see this face in your rearview mirror, better switch lanes and let 'em by... BMW's new 330i BMW is fast, agile and hungry for attention."

BMW8 написа:Ауууум аз що несъм видял ни едно в София? Каде ли ги крият?
Туртурело няма ли да пуснеш някоя снимка да ни зарадваш? Аз обещавам няма да критикувам нищо
Ми няма как да си видял щото
казах че имаше и то за малко и
то не в София

А Владо едва ли ще зарадва повече
този форум с каквото и да било, за
което напълно го подкрепям

61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5