3-та серия 2005 (Е90)
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
3-та серия 2005 (Е90)
Абе хора що никой не казва че са пуснали снимки на новата 3-та серия вече? Аз си чакам ли чакам и никой нищо не казва! Ебаси колата е това (ще бъде де). Начии вече съм решил какво да си взема следващата година
http://www.tuningnews.net/news/040810/pic2.php?id=01

http://www.tuningnews.net/news/040810/pic2.php?id=01
- Новини
-
Само на мен ли ми прилича на последната пета серия?
Става ми все по-трудно да ги различавам... всичките нови модели от 3-та и 5-та серия си приличат прекалено много. То май разликата стана само във вместимоста на багажника и в интериора. Все се надявах, че новата 3-та серия ще бъде ориентирана малко по-спортно като визия, по-агресивно .... или поне нещо найстина ново...
Става ми все по-трудно да ги различавам... всичките нови модели от 3-та и 5-та серия си приличат прекалено много. То май разликата стана само във вместимоста на багажника и в интериора. Все се надявах, че новата 3-та серия ще бъде ориентирана малко по-спортно като визия, по-агресивно .... или поне нещо найстина ново...
- soreman
- младши ентусиаст
-
Честно казано на мен хич не ми прилича на новата 5-та серия, е да в смисъл приличат си повече отколкото със старата примерно, но това е нормално, нали са една генерация. Все едно да се чудиш защо e36 си прилича със старата петица нали
)
А ето и едно хубаво ревю
http://www.ameinfo.com/news/Detailed/47931.html

А ето и едно хубаво ревю
http://www.ameinfo.com/news/Detailed/47931.html
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми то преди известно време имаше тема за това и даже имаше един каталог дето беше избягал в интернет и там си се виждаше всичко 

На мен пък въобще не ми пролича на Е60 ,ама вуобще ,много по-различни са предните свтлини при които за разлика, от тези на 5-цата,мигачите не са отгоре а встрани подобно на 1-ва серия ,абе въобще много по-добра е като визия 3-ката от 5-цата ,може би защото не е толкова революционна ,а е по-сдържана ,но в никакъв случай малко агресивна ,в сравнение Е46 изглежда много по-хищна!Автомобилът е много ,ама много добър като дизайн според мен...не може да се правят успешни автомобили в 2005г. без те да имат модерно излъчване ,дори и Бентли вече почнаха да правят "модерни" автомобили...
But does a human form display to those who dwell in realms of day
На мен пък въобще не ми пролича на Е60 ,ама въобще ,много по-различни са предните свтлини при които за разлика, от тези на 5-цата,мигачите не са отгоре а встрани подобно на 1-ва серия ,абе въобще много по-добра е като визия 3-ката от 5-цата ,може би защото не е толкова революционна ,а е по-сдържана ,но в никакъв случай малко агресивна ,в сравнение Е46 изглежда много по-хищна!Автомобилът е много ,ама много добър като дизайн според мен...не може да се правят успешни автомобили в 2005г. без те да имат модерно излъчване ,дори и Бентли вече почнаха да правят "модерни" автомобили...
But does a human form display to those who dwell in realms of day
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
Кажете ми, че задните светлини са ги свалили от някое Мицубиши и просто са направили фото монтаж ! аре, събудете ме от този кошмар. а аз си мислех, че стоповете на предишната тройка са зле, то се оказва, че те са истински шедьовър в сравнение с тези. Мамка му, кой акъл спря Е36 след само 6-7 години производство ??????
едвайсеиено
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
На мен пък отпред вообще не ми прелича на Е60!Отзад също.МОже би само при чупката на задния прозорец има неква прилика,но то пък там,ако няма -къде да има?
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- soreman
- младши ентусиаст
-
Е как пък Е36 да е произвеждано само 6-7 години, като май си се е произвеждало към 10 години всъщност (компакта ли беше до 2001). Направо честно ви казвам ми втръсна от Е36 по улиците... Имам усещането че едва ли не през няколко минути виждам по една Е36. Новата тройка е меко казано уникална - страшно агресивна на външен вид, невероятно модерен дизайн (space style), страхотни екстри и характеристики. Просто това е меко казано шедьовър, който според мен ще засенчи много Е46, а най-вероятно и самото Е36! Нямам търпение да видя първото Е90, което ще се появи по улиците и нямам търпение да се повозя и дай боже да си взема едно такова 

- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
- Azrail
- UFO Pilot
-
- tuning_car
- Потребител
-
Ми кво да кажа то4но в стила на 3та серия агресивен стил стра6но гледа6та предница и вси4ки яки не6та присъ6ти за BMW!!!
Drive fast, but carefully!!!
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2