Смяна на предно стъкло
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на предно стъкло
Привет,
наскоро ми се спука предното стъкло на Х3 2019 G01. Тъй като ще минава по каско, не коментираме цената, но силно ме интересува кой от 3те официални сервиза (Ауто Бавария, М Кар, Дару Кар) в София е най-читав. Благодаря предварително за мнението и коментарите
наскоро ми се спука предното стъкло на Х3 2019 G01. Тъй като ще минава по каско, не коментираме цената, но силно ме интересува кой от 3те официални сервиза (Ауто Бавария, М Кар, Дару Кар) в София е най-читав. Благодаря предварително за мнението и коментарите
- theraven_nz
- младши ентусиаст
- Кара: F15
Re: Смяна на предно стъкло
Привет!
Аз сменях в Ауто Бавария преди време, след като ме шибна такъв камък, че чак залегнах като го гледах как лети насреща. Естествено, каското покри малко над 50% от цената, но исках да го направят в официален сервиз, че сензор чистаки, КАФАС и т.н, не ми се влизаше в по-голям филм после. Нямам забележки, всичко е топ. За два дни го смениха и беше готова за каране. За F15ка става дума.
Аз сменях в Ауто Бавария преди време, след като ме шибна такъв камък, че чак залегнах като го гледах как лети насреща. Естествено, каското покри малко над 50% от цената, но исках да го направят в официален сервиз, че сензор чистаки, КАФАС и т.н, не ми се влизаше в по-голям филм после. Нямам забележки, всичко е топ. За два дни го смениха и беше готова за каране. За F15ка става дума.
---
- Jorixa
- младши ентусиаст
- Кара: F48 xDrive 20d/E87 120d
- Мечтае да кара: 911
Аз смених в М Кар преди няколко месеца и всичко е точно. Като цяло не е някакъв сложен ремонт, не мисля че при който и да е ще имаш проблеми.
- ивчо
- старши ентусиаст
- Кара: Е34 с ... ръжда
Без да обвинявам никой - ама преди малко точно оставиха един Х за криво монтирано стъкло и стърчащи лайстни .
И криво монтирани чистачки .
Колата идва от тия офицЯлните .
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o
@theraven_nz , @Jorixa , благодаря за отговорите
@ивчо , точно това е идеята на поста ми... кажи откъде ти я докараха в такова състояние. Смело с обвиненията, все пак хората плащат не малко пари за тези неща и очакват качество насреща.
ивчо написа:Без да обвинявам никой - ама преди малко точно оставиха един Х за криво монтирано стъкло и стърчащи лайстни .
@ивчо , точно това е идеята на поста ми... кажи откъде ти я докараха в такова състояние. Смело с обвиненията, все пак хората плащат не малко пари за тези неща и очакват качество насреща.
- Kroki
- Дон Кроки
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
ивчо написа:Без да обвинявам никой - ама преди малко точно оставиха един Х за криво монтирано стъкло и стърчащи лайстни .
Тоя па кога почна да приема колите, кога почна да дава акъл.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ивчо
- старши ентусиаст
- Кара: Е34 с ... ръжда
Ми ти като се развозваш напред-назад или си dayoff в петък, такова ще е
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o
7 мнения
• Страница 1 от 1