Правата на детето

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 294
Регистриран на: 21.05.2009
Местоположение: навсякъде
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Правата на детето

Мнение от drago_pavlov » 12 Май 2019, 9:04

Club BMW написа:В БГ няма места за децата в ясли, градини, училища ... За какво отнемане на деца от родителите говорим ?!

Те тия дето ги отнемат не посещават такива заведения. Взимат ги от катуна и директно в приемно семейство. Не си мисли, че ги събират социалните като в зоопарк.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 391
Регистриран на: 12.09.2015
Местоположение: София

Re: Правата на детето

Мнение от madafaka_donkele » 12 Май 2019, 10:49

zvetiko написа:Вече обясниха- педерастките семейства имат нужда от деца...


Тва ясно. За норвегия, холандия, германия и другите супер пропедалски настроени държави, където педерастията и съответно толерастията към тях се увеличава с всеки изминал ден, раждаемостта е ниска и т.н. това е единствения начин да снабдят гейтаците с деца, които впоследствие също да станат гейтаци. Обаче толкова ли много гейзери се навъдиха в България, че се опитват да прекарат такъв закон?

ентусиаст
Аватар
Мнения: 1420
Регистриран на: 18.02.2007
Местоположение: Вече в собствена колибка!
Пол: Мъж
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Re: Правата на детето

Мнение от predel » 12 Май 2019, 12:55

Не обърнах внимание кой е пуснал темата, но определено е от типа хора дето твърдят, че сестра ти е ку.ва... нищо, че нямаш такава!!! Това, което го говорите е абсолютна глупост... Никой от Вас не е работил или не е наблюдавал от близо работата на отделите "Закрила на детето" в България и си нямате никакво понятие за какво идва реч!!! Знаете ли какво е "постно лайно"? Знаете ли какво е да спиш на циментов под във вид на купчинка кученца, защото няма с какво да се сгрееш? Знаете ли, че това го има в България.... и знаете ли, че "родителите" на тези деца/кученца им е през оная работа какво ще се случи с тях?!? Айде понаучете какъв е живота на някои деца в България и тогава "изпе.ерасявайте"!!
Мъчно ми е като Ви чета постовете, написани от хора, които само са слушали и никога през живота си не са се сблъсквали наистина с живота.... Обяснете на тези, свитите на цимента дечица, че да живеят при "мама и тати" е по-добре отколкото в нормално семейство, дори и приемно...
И друго.... знаете ли колко "нормални" семейства измъчват децата си, като ходят с тях на заведение, където въпреки забраните се пуши и седят там до 2 - 3 часа през нощта и тези деца нямат нормален живот, хранят ги насилствено само с треви, въпреки че 40% от витамините се приемат с мазнини и то задължително животински....???
Вземете камъни и хвърлете по грешните, но само ако сте праведни....
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 3329
Регистриран на: 29.03.2007
Местоположение: Pleven
Пол: Мъж
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: Правата на детето

Мнение от spacepl » 12 Май 2019, 13:02

:yes:

Старши спамър
Аватар
Мнения: 1859
Регистриран на: 27.04.2010
Местоположение: Извън матрицата в Ориндж кЪнтри юниверс.
Кара: го на оранжеви хапчета ПО ДЖАПАНКИ!
Мечтае да кара: хората към оринджпилване.
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки.

Re: Правата на детето

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Май 2019, 14:25

Ами аз понеже съм праведен и нищоот написаното не се отнася за мен ще мятам камъни ако това мислиш, че правим. Като не си чел кой е пуснал темата(тоест аз)със сигурност не си прочел, че съм писал още в първия пост как някъде се твърди, че това са фалшиви новини, но...все пак ние сме длъжни да му обърнем внимание. Ти като не искаш недей, ако искаш работи и за социалните, ако искаш можеш хиляда неща да напишеш за деца, които вижеят в кофти положение. Такива винаги ще има и не защото не са приели ПЕДЕРАСТКИ закон, а защото няма кой да следи реално какво се случва. Та така или иначе ще има такива деца докато не започнат хората да си вършат работата в тая държава, а не само да цъкат из фейса на работните си места и да чакат с отегчение края на деня. Аз обаче не искам защото някъде си имало деца в кофти положение да влезе утре някакъв тъпак в дома ми или в дома на мой близък, приятел или дори непознат Българин и да му вземе детето защото някой си от другата страна на Европа така е решил да бъде! Та дори капка истина да има в тия неща ние сме длъжни да вдигнем шум, пък нека приемат после ако искат реално действащ закон. Но нещо много намирисва как пак правят нещо за хората, а гледаха да е тихомълком, защо така? Защо нямаше повече гласност от медиите когато е трябвало, обществени обсъждания, да покажат тези деца за които ти говориш, а не само в предавания от тип ана Карбовски, който си трупа пари по тоя начин само и единствено? Защо Бойко уж е спрял приемането след като всичко е било толкова добре и толкова в полза на хората и децата? Сигурно ще е защото пак е било нещо безобидно както с Истанбулската конвенция.
Та на тебе може да ти е мъчно като четеш постовете на колегите, но на мен не искам да ми е мъчно след време за някой човек, който не е успял да застреля навреме влезлия в дома му тъпак, който да му мънка как сега трябва да му вземат детето. Сигурно изглежда крайно, ама то не става изведнъж. То е малко като Ислямизма превземащ отвътре някои държави до един момент в който вече е късно и нищо не може да направиш. Горе-долу и като това да тръгнат утре по училищата да обясняват на разгонените 12 годишни момченца, които(някои от тях)биха чукали и дъб в тоя момент, че е нормално ако искат някой техен връстник от същия пол(биологичен :shock: )да им лапне пишката и такива неща. Нали сме демократично общество все пак, трябва всеки да прави каквото си иска и като нямат какво да правят педалите лека полека, първо с парадчетата, после с браковете, после с осиновяването, после с пропагандата на деца, че от малки трябва да им се позволява всичко и такива неща. Тука дали такава змия ще надигне глава или не предстои да разберем, но наш дълг е ако има подобни наченки да отсечем главата докато още можем.
А това какво е в няки семейства...мен да вървят сега да положат усилия това да се промени, а не да обсъждат НЕЯСНО и с недомлъвки закони, които да насаждат страх, че после някой като изреве и да му викат "луд ли си бе, няма такова нещо". :banghead:
https://youtu.be/MNf97XgBdTc
Ако има неразбрали, there is no second best:
https://youtu.be/yzs7qtF04e8 :mhihi:
In God we trust, all others we track.
https://youtu.be/upv2UP4sCzI?si=sXoNFIQpgckN0dVc
I feel the need, the need for speed.
https://youtu.be/zTPoRDrtc0s?si=y-Qi2Ec94Gg15iOw

ентусиаст
Аватар
Мнения: 1420
Регистриран на: 18.02.2007
Местоположение: Вече в собствена колибка!
Пол: Мъж
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Re: Правата на детето

Мнение от predel » 13 Май 2019, 8:43

Прав си, прав си,прав си.... точно така се пише, като си зад компютъра и чакаш да ти мине времето, аз обаче нямам време да споря и отивам да си върша работата... дано да приемат поправки в закона за тези медии, които лъжат постоянно... и не се приемат за "жълти"... а на теб лично ти пожелавам, най-добър живот в "слободията" наречена "българска демокрация".... и после да не мърморте, че видиш ли в "другите" страни било по-добре и за това хората емигрирали... И без да те обиждам, ама защо твоите теми са все: смърт, срив и т.н. Прилича ми на платен писач?!?
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 1668
Регистриран на: 29.06.2007
Местоположение: Пловдив
Пол: Мъж
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Re: Правата на детето

Мнение от host » 13 Май 2019, 9:07

Top Gun Maverick написа:Ами аз понеже съм праведен и нищоот написаното не се отнася за мен ще мятам камъни ако това мислиш, че правим. Като не си чел кой е пуснал темата(тоест аз)със сигурност не си прочел, че съм писал още в първия пост как някъде се твърди, че това са фалшиви новини, но...все пак ние сме длъжни да му обърнем внимание. Ти като не искаш недей, ако искаш работи и за социалните, ако искаш можеш хиляда неща да напишеш за деца, които вижеят в кофти положение. Такива винаги ще има и не защото не са приели ПЕДЕРАСТКИ закон, а защото няма кой да следи реално какво се случва. Та така или иначе ще има такива деца докато не започнат хората да си вършат работата в тая държава, а не само да цъкат из фейса на работните си места и да чакат с отегчение края на деня. Аз обаче не искам защото някъде си имало деца в кофти положение да влезе утре някакъв тъпак в дома ми или в дома на мой близък, приятел или дори непознат Българин и да му вземе детето защото някой си от другата страна на Европа така е решил да бъде! Та дори капка истина да има в тия неща ние сме длъжни да вдигнем шум, пък нека приемат после ако искат реално действащ закон. Но нещо много намирисва как пак правят нещо за хората, а гледаха да е тихомълком, защо така? Защо нямаше повече гласност от медиите когато е трябвало, обществени обсъждания, да покажат тези деца за които ти говориш, а не само в предавания от тип ана Карбовски, който си трупа пари по тоя начин само и единствено? Защо Бойко уж е спрял приемането след като всичко е било толкова добре и толкова в полза на хората и децата? Сигурно ще е защото пак е било нещо безобидно както с Истанбулската конвенция.
Та на тебе може да ти е мъчно като четеш постовете на колегите, но на мен не искам да ми е мъчно след време за някой човек, който не е успял да застреля навреме влезлия в дома му тъпак, който да му мънка как сега трябва да му вземат детето. Сигурно изглежда крайно, ама то не става изведнъж. То е малко като Ислямизма превземащ отвътре някои държави до един момент в който вече е късно и нищо не може да направиш. Горе-долу и като това да тръгнат утре по училищата да обясняват на разгонените 12 годишни момченца, които(някои от тях)биха чукали и дъб в тоя момент, че е нормално ако искат някой техен връстник от същия пол(биологичен :shock: )да им лапне пишката и такива неща. Нали сме демократично общество все пак, трябва всеки да прави каквото си иска и като нямат какво да правят педалите лека полека, първо с парадчетата, после с браковете, после с осиновяването, после с пропагандата на деца, че от малки трябва да им се позволява всичко и такива неща. Тука дали такава змия ще надигне глава или не предстои да разберем, но наш дълг е ако има подобни наченки да отсечем главата докато още можем.
А това какво е в няки семейства...мен да вървят сега да положат усилия това да се промени, а не да обсъждат НЕЯСНО и с недомлъвки закони, които да насаждат страх, че после някой като изреве и да му викат "луд ли си бе, няма такова нещо". :banghead:


Колега доста "новини" четеш (само един и същи сайт май основно) ... винаги си готов да скачаш по темите , обаче мисля, че не си чел нито Истанбулската конвенция, нито тази стратегия.

И ще ти кажа защо съм останал с това впечатление. Ти никога нямаш конкретни доводи и оплаквания срещу нещото за което говориш и е "проблем". Говориш за обощени някакви неща, написани в някой сайт, чути от някого и прилагаш в защита на тези "факти" житейски примери.

Обаче мен ме интересува какво пише в тези конвенции и стратегии , които са толкова проблемни. И мисля, че човек преди да се довери на някого е добре да провери.

Нито твърдя дали си прав, дали не. Ти това си чел, това си видял, така си счел е.

Просто съветвам всеки един , да влезе и да прочете за проблема който го интересува реалните текстове и после да размисли дали всичко вече е наред , дали проблем има и т.н.

http://www.strategy.bg/publicconsultati ... BG&Id=4012

директен линк към страницата където може да се изтегли и прочете

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 466
Регистриран на: 15.03.2010
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: E36 318is, E46 320i
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M42B18
M54B22

Re: Правата на детето

Мнение от streetz » 13 Май 2019, 15:32

Майтап ви се струват някои работи, ама ... нека.
Capture111.JPG


https://www.facebook.com/volvocars/phot ... __tn__=H-R
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 1594
Регистриран на: 4.08.2011
Местоположение: Карантина баце ....
Пол: Мъж
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Правата на детето

Мнение от Jordana » 13 Май 2019, 16:58

Не разбирате от реклама колеги . Тази картинка показва че волво е кола за пропаднали гейзери като тия , и само такива си купуват волво . Нищо общо с правата на детето . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 294
Регистриран на: 21.05.2009
Местоположение: навсякъде
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Правата на детето

Мнение от drago_pavlov » 13 Май 2019, 18:04

host написа:
Top Gun Maverick написа:...

И ще ти кажа защо съм останал с това впечатление. Ти никога нямаш конкретни доводи и оплаквания срещу нещото за което говориш и е "проблем". Говориш за обощени някакви неща, написани в някой сайт, чути от някого и прилагаш в защита на тези "факти" житейски примери.

Е ти какво очакваш? Надъхва се цял ден с колегите на стоянката и после изцвъка някоя тема във форума :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

големия брат на Монтоя
Аватар
Мнения: 1751
Регистриран на: 20.05.2002
Пол: Мъж

Re: Правата на детето

Мнение от BMW_POWER » 13 Май 2019, 19:56

predel написа: Прилича ми на платен писач?!?


Маверика го разкриха :mhihi:

Иначе сериозно, бизнеса с приемните родители си го бива... Що народ е на тая хранилка, не е истина

ентусиаст
Аватар
Мнения: 1420
Регистриран на: 18.02.2007
Местоположение: Вече в собствена колибка!
Пол: Мъж
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Re: Правата на детето

Мнение от predel » 14 Май 2019, 14:52

Не е.... плащат им доста малко като пари за да се гледа 1 дете 24/365... Не е никак лесна тая работа и от 20 кандидата поне 18 не стават, та не е "добър бизнес". Децата не са тея от американските филми /Деца на килограм/ и няма нищо общо със "зализаните" реклами. Ако детето е по-големичко, то е с такива навици, та улично куче ще Ви се види като "благородник" по възпитание... Парите са около 1,5 от МРЗ или 840лв. БРУТО, по граждански договор.... В общините, където има работа не могат да се намерят приемни родители... например в южна България е много тегаво, няма достатъчно кандидати за приемни семейства...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 524
Регистриран на: 27.04.2007
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: каручки

Re: Правата на детето

Мнение от horhef » 15 Май 2019, 22:38

predel написа:Не е.... плащат им доста малко като пари за да се гледа 1 дете 24/365... Не е никак лесна тая работа и от 20 кандидата поне 18 не стават, та не е "добър бизнес". Децата не са тея от американските филми /Деца на килограм/ и няма нищо общо със "зализаните" реклами. Ако детето е по-големичко, то е с такива навици, та улично куче ще Ви се види като "благородник" по възпитание... Парите са около 1,5 от МРЗ или 840лв. БРУТО, по граждански договор.... В общините, където има работа не могат да се намерят приемни родители... например в южна България е много тегаво, няма достатъчно кандидати за приемни семейства...


840лв за дете на месец? :shock: Защо тези пари не се дават та нуждаещите се семейства?
Явно схемата вече е в пълна сила

Старши спамър
Аватар
Мнения: 1859
Регистриран на: 27.04.2010
Местоположение: Извън матрицата в Ориндж кЪнтри юниверс.
Кара: го на оранжеви хапчета ПО ДЖАПАНКИ!
Мечтае да кара: хората към оринджпилване.
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки.

Re: Правата на детето

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Май 2019, 23:29

predel написа: смърт, срив и т.н. Прилича ми на платен писач?!?

Ами всъщност доста, доста по-различни са ми темите, явно обаче ти си запомнил тези. Такива "черни" теми имам не повече от 2, най-много 3. Ако се разровиш из другите форуми имам доста повече в техническите раздели, спортни теми и всякакви полезни. Това, че за теб някои неща ти се струват пресилени и някои им обръща повече внимание от необходимото си е твоя работа. Аз даже казах, че не приемам за 100%-та истина казаното от медиите, но ако реално има и малко истина в това казаното от тях, то си струва да му се обърне внимание.
За платен писач...ако не бяха тия питанки нямаше да ти отгворя, но за да си спокоен да знаеш, че имам достатъчен дефицит на време и няма как някой да си позволи да ми го плати за писане в автомобилен форум.

host написа:Колега доста "новини" четеш (само един и същи сайт май основно) ... винаги си готов да скачаш по темите , обаче мисля, че не си чел нито Истанбулската конвенция, нито тази стратегия.

Ами всъщност когато нещо е прочетено от този сайт(който виждам само когато разглеждам коли, обърнете се към Мобиле бг да го махнат)го слагам с линк към него. Реално не съм чел Истанбулската конвенция, но като е толкова непорочна и толкова защитаваща нянакви наши ценности, странно защо я разхакараха и не успяха да я приемат тихомълком, както се искаше. Ти като си информиран, защо тогава нямаше информация толкова за нея и защо сега за тази стратегия нямаше толкова информация, ами се наложи Бойко да стопира нещата? И освен онзи сайт как така изведнъж абсолютно всички медии ревнаха, а преди това се мълчеше и никой нищо? Аз не казвам кой крив и кой прав, нито изказвам крайно мнение, но оставям на хората да си го търсят, обаче дима си е факт.

drago_pavlov написа:Е ти какво очакваш? Надъхва се цял ден с колегите на стоянката и после изцвъка някоя тема във форума :mhihi:

Защастие нямам време изобщо да спра на някаква пиаца от сигурно 9 години, освен ако нямам време за губене и то е в рамките на не повече от 3-4 минути. Дано не ми се и налага де. Дори станция нямам от толкова време в колата з ада не слушам това и онова, та мога да се умихна само на това мнение. ;)

Казвате за бизнеса с приемните родители, който е законен, но там корупцията определя в някои случаи. Реално обаче процедурата е усложнена и това пречи на доста деца да бъдат осиновени извън страната и отдавна казваха за тоя проблем. Може и това също да са искали да облекчават с това закон или поне да проправят път. Та за някои Гърци примерно е по-лесно да си "поръчат" дете по втория начин от България. Търговията с деца я има като я засягате и в няколко близки села се шумеше, даже за едното(Николаево)по всички телевизии даваха широк отзвук. Вероятно помните онова циганче, което бе бяло, русо със сини очи? То беше точно от там и продавано за Гърция. Има си каналджии в махалите, които само това правят, имам еди познат циганин с който бяхме в казарма и е от това село точно, козите отдавна са изтървани там и не виждам как ще ги спрат след като полиция рядко влиза вътре защото ги е страх. Аз лично съм влизал веднъж преди 12-13 години, интересно би било за който не е влизал.
https://youtu.be/MNf97XgBdTc
Ако има неразбрали, there is no second best:
https://youtu.be/yzs7qtF04e8 :mhihi:
In God we trust, all others we track.
https://youtu.be/upv2UP4sCzI?si=sXoNFIQpgckN0dVc
I feel the need, the need for speed.
https://youtu.be/zTPoRDrtc0s?si=y-Qi2Ec94Gg15iOw

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 294
Регистриран на: 21.05.2009
Местоположение: навсякъде
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Правата на детето

Мнение от drago_pavlov » 16 Май 2019, 7:20

horhef написа:
predel написа:Не е.... плащат им доста малко като пари за да се гледа 1 дете 24/365... Не е никак лесна тая работа и от 20 кандидата поне 18 не стават, та не е "добър бизнес". Децата не са тея от американските филми /Деца на килограм/ и няма нищо общо със "зализаните" реклами. Ако детето е по-големичко, то е с такива навици, та улично куче ще Ви се види като "благородник" по възпитание... Парите са около 1,5 от МРЗ или 840лв. БРУТО, по граждански договор.... В общините, където има работа не могат да се намерят приемни родители... например в южна България е много тегаво, няма достатъчно кандидати за приемни семейства...


840лв за дете на месец? :shock: Защо тези пари не се дават та нуждаещите се семейства?
Явно схемата вече е в пълна сила

Защото циганските махали ще станат Вегас, а държавата ще фалира след 5 години... ВсичкУтУ 'сиганин е нуждаещ се...
Ако им дават и по 840 лв на дете циганките ще станат като овцете - всяка пролет ново човекоподобно...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook