HHO система
Модератор: bum_bum
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: HHO система
adovet написа:Колегата монтира вчера клетката на количката ми. Сега почвам да засичам да видя какъв ще е ефекта. Най реалното ще е в събота - тогава отивам малко на почивка и ще я засека на дълго. Иначе за увеличение на мощността не мога да говоря още, защото преди да я взема мойта карах на колегата 328цата. Ще продължавам да пиша тук с живи данни и ще видиме дали е всичко мит или истина. Вчера заредих до максимално колко може да събере и жена ми ще я кара тези дни. Други ден ще зареда пак до горе и ще пиша какъв е резултата.
Свърши ли почивката приятел

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Нарочно още не пиша в темата, защото трябвало да ми се монтира и някаква електроника. Иначе за момента резултата е абсолютно никакъв. Минах вече към 800км. и никакъв ефект. Като се монтира другата седмица въпросната електроника ще пиша.
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
adovet написа:Нарочно още не пиша в темата, защото трябвало да ми се монтира и някаква електроника. Иначе за момента резултата е абсолютно никакъв. Минах вече към 800км. и никакъв ефект. Като се монтира другата седмица въпросната електроника ще пиша.
да не я чипосат пък ти да си мислиш че е от бълбукатора

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Е каква електроника, нали беше написал автора, че не се пипа електрониката на колата? Слагаш the magic bottle и забравяш къде е бензиностанцията 

- adovet
- старши ентусиаст
-
Aми нещо на дебитомера се монтирало не знам точно какво. Мисля, че с чип няма да смъкнат разход от 6,2 на 5, иначе и аз си помислих нещо такова, но да видиме. Поне за момента няма абслолютно никакъв ефект, освен дето сега наливам и дестилирана вода.
- kirililiev
- ентусиаст
-
adovet написа:Aми нещо на дебитомера се монтирало не знам точно какво. Мисля, че с чип няма да смъкнат разход от 6,2 на 5, иначе и аз си помислих нещо такова, но да видиме. Поне за момента няма абслолютно никакъв ефект, освен дето сега наливам и дестилирана вода.
най вероятно от дебитомера ще се опитат да докарат по ниския разход като го излъжат и объркат смесите,но спокойно,теяя мотори вече са ефтини,и да се счупи ще си купиш нов

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
adovet написа:Aми нещо на дебитомера се монтирало не знам точно какво. Мисля, че с чип няма да смъкнат разход от 6,2 на 5, иначе и аз си помислих нещо такова, но да видиме. Поне за момента няма абслолютно никакъв ефект, освен дето сега наливам и дестилирана вода.
Докторе, връщай му я там да си я монтира сам докато не си хвърлил мотора!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- adovet
- старши ентусиаст
-
Е за мотора поне за сега като гледам няма нещо опасно, но интересното е че сега добавих дестилирана вода и количеството беше около 100мл. Това е изразходено за окло 700-800км. Мисля, че с 100гр. вода колко и водород да се отделя няма да стане работата.
- kirililiev
- ентусиаст
-
adovet написа:Е за мотора поне за сега като гледам няма нещо опасно, но интересното е че сега добавих дестилирана вода и количеството беше около 100мл. Това е изразходено за окло 700-800км. Мисля, че с 100гр. вода колко и водород да се отделя няма да стане работата.
как гледаш че за мотора няма нищо опасно,разглобяваш,мериш....или на цвят мирис и вкус??

- adovet
- старши ентусиаст
-
kirililiev написа:adovet написа:Е за мотора поне за сега като гледам няма нещо опасно, но интересното е че сега добавих дестилирана вода и количеството беше около 100мл. Това е изразходено за окло 700-800км. Мисля, че с 100гр. вода колко и водород да се отделя няма да стане работата.
как гледаш че за мотора няма нищо опасно,разглобяваш,мериш....или на цвят мирис и вкус??са като ти барнат дебитомера пак ли няма да е опасно за мотора....ко ще му стане толкова наистина,едно турбо да хвърлиш колко му е,има ефтини вече
Виждам какво влиза в мотора, иначе дебитомера няма да дам да го пипат

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
За дебитомера ясно -има под път и над път даже и китайските вършат работа .Аз друго не мога да разбера как си оставяте колите да правят такива експерименти с тях като крайния резултат е доказано от науката -0- ама една голяма хубава -0-
Единствения начин на дизела да се свали разхода значително без да се намаля мощноста на двигателя е система за комбинирано гориво с пропан.
Тънкия подвеждащ момент при тия ННО клетки е че разговора се върти само около снижаване на разхода като се подминава умишлено въпроса за мощноста на двигателя.Тоест опита е опорочен предварително тъй като няма данни за к.с. и разход преди ННО и след.За мене лично особено след горните постове на колегите темата е приключена.
Единствения начин на дизела да се свали разхода значително без да се намаля мощноста на двигателя е система за комбинирано гориво с пропан.
Тънкия подвеждащ момент при тия ННО клетки е че разговора се върти само около снижаване на разхода като се подминава умишлено въпроса за мощноста на двигателя.Тоест опита е опорочен предварително тъй като няма данни за к.с. и разход преди ННО и след.За мене лично особено след горните постове на колегите темата е приключена.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- adovet
- старши ентусиаст
-
И за мене е ясно, че няма да има ефект, но го права за да се разбере с жив пример, че файда няма. Иначе каквото каже колегата Дани го спазвам и правя, но файда никаква. Ще заснема всичко в едно клипче и на края ще го пусна на колкото се може повече места просто да се спре да се спекулира с тези неща и да не се лъжат хората, но има още време. Нека колегата, който го предлага да направи всичко и да видиме.
Интересно ми е като как може да се объркат смесите на турбодизелов мотор с електронно регулирано гориво, при условия че нито софтуер се променя нито друга турбина се слага . Още повече и да се чупи , малко се захласвате май с тия смеси , няма нищо общо с бензинките .
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power